Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sleepingbyday napisał(a):
och rany...:shake:
przepraszam, chwilowo nie pomoge wogłoszenicach,z akopałam sie tylu watkach, ze nie wyrabiam, musze ograniczać wybuchy chęci pomocy, bo zaczynam mieć ogony w dotrzymywaniu obietnic....:oops:

Chyba każdy z nas to kiedyś przeszedł:p

A to Biabro teraz:

Posted

Elżbietka_Cieszyn napisał(a):
Jezeli dobrze widziałam to ktos dzisiaj zabral Tolkę albo Szamti ze schronu.

Tolka pojechała do mnie do Rudy Śląskej.

Posted

iwi napisał(a):
Tolka pojechała do mnie do Rudy Śląskej.

:-o o super, witaj iwi, nowa dogomaniaczka i do tego adoptowała od nas psiaka:multi: To co, można Tolkę ściągać ze strony schroniska:loveu:

Posted

Moje drogie ciotki... Mam takie dziwne wrażenie, że zaniedługo zamelduje się tu pewna dobra dusza, która zakochała się w naszym schroniskowym Tiko i całkiem możliwe jest, że Tikuś będzie zaniedługo grzał doopke pod ciepłą kołderką :loveu:

Posted

Dea napisał(a):
:-o o super, witaj iwi, nowa dogomaniaczka i do tego adoptowała od nas psiaka:multi: To co, można Tolkę ściągać ze strony schroniska:loveu:

Tolę oczywiście można usunąć ze schroniskowej strony. Znalazłam jej fotkę w wątku "Szansa dla czworonogów..." Sunia ma robocze imię Zuzia, ale chyba przechrzczę na co innego.Zamierzam ją wysterlizować w możliwie najkrótszym czasie, a jak zrobi się cieplej to zaprowadzę do fryzjera. Sprawuje się bardzo dobrze, spokojna - jeszcze nawet nie zaszczekała, w domu są dwie papugi na które zupełnie nie zwraca uwagi.Za parę dni jak się oswoi już tak całkiem to porobię jakieś fotki i prześlę.

Posted

tysia napisał(a):
Dziekuje Morgan ze wspomnialas o mnie.
to prawda zakochalam sie w Tikusiu:loveu:

Witamy :multi::multi:
Ja idę w końcu na spacer, ale podejrzewam, że się tu jakaś Ciotka zaprzyjaźniona zgłosi i pogaworzy :razz:

Posted

tysia napisał(a):
Dziekuje Morgan ze wspomnialas o mnie.
to prawda zakochalam sie w Tikusiu:loveu:

Bardzo się cieszę, że możemy liczyc na twoje dobre serce i zaopiekujesz sie tikusiem. Dea zorganizuje wizyte przed adopcyjna u was i trzeba myslec juz o transporcie. Czy mozemy liczyc na to iż piesek będzie przez was odebrany?

Posted

Elżbietka_Cieszyn napisał(a):
Bardzo się cieszę, że możemy liczyc na twoje dobre serce i zaopiekujesz sie tikusiem. Dea zorganizuje wizyte przed adopcyjna u was i trzeba myslec juz o transporcie. Czy mozemy liczyc na to iż piesek będzie przez was odebrany?

Ja juz rozmawialam z Morgan ze jestem teraz za granica i moge po niego pojechac w marcu i ustalilysmy ze jak cos to znajdzie sie transport a pieska odbiora u mnie w domu.

Posted

No to tak: Mieszkam z siostrami i dziadkami.Mamy sznaucera 15letniego,kota i fretke.Pomysl pieska zrodzil sie w glowie moich dziadkow gdyz Czako ma juz swoje latka i powoli przygasa choc ducha ma mlodego zwlaszcza gdy widzi suczki:) Myslelismy o kupnie psa z rodowodem cos a'la york czy shitzu ale napotkalam na allegro ogloszenie o cieszynskich pieskach a tam bylo zdjecie Tiko.Chcemy umilic starosc zarowno mojemu pieskowi jak i dziadkom ktorzy teraz tylko pieszcza zwierzaki a najbardziej sie ciesza jak spia im na kolanach.Choc teraz nasz piesek to uznaje to za nie smak chyba lezec nam na kolanach wiec wczolguje sie pod koldre i tam spi jak zabity a nas budzi bo chrapie jak niedzwiedz:) Tiko jest idealny do noszenia i pieszczochania go i z powodzeniem zmiesci sie w lozku z dziadkiem i babcia.Szczerze mowiac to u nas w domu czesto jest bitwa o psa z kim ma spac:)

Posted

No to jeżeli Twoje siostry i dziadkowie pokochali Tiko tak samo jak Ty, pozostaje tylko poczekać na Deę i opinię jak Tiko reaguje na inne pieski, - jeżeli pozytywnie - ustalać termin wizyty przedadopcyjnej i organizować transport do Łodzi :cool3: