Kluska4 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Właśnie przeglądałam stronę i nie widzę Troski .... znalazła dom? Quote
Panca Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 relacje od weta napisze wieczorem>W domu jest super spokojny, chyba nie wyje ale zapytam sasiadow:pniczego nie niszczy, nie zlatwia sie tez chocnie zostawilam go jeszcze na dluzej niz 6h (przyjezdzam do pracy pozniej)wydawalo mi sie on nie umie szczekac;)ale dzis rano amstaff strasznie go obszczekal a Dubel sie wtedy wykazal i wydobyl z siebie kilka szczekow i nawet sie szarpal na smyczy tym swym chudziutkim cialkiem- bronil mnie ewidentnie:evil_lol:jestem z niego dumna:eviltong: Quote
Dea Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Panca to dobry chłopak z tego Dubla! Zobaczysz będą z niego ludzie:cool3: A co tam z relacją od weta??? Kluska4 tak, Troskę ktoś adoptował bezpośrednio ze schronu. Zobacz przy okazji na ciemnobrązową Bekę z S10 ona też bokserowata jest, może da się ją gdzieś ogłosić? Quote
Panca Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 juz relacjonuje..sorry ze wczoraj nie zrobilam tego ale wolalam poczekac na wizyte u dermatologa.Po pierwsze ocenil wiek Dubla na 10 lat?!?!?bo ma mocno zniszczone zeby oraz zacme:roll:druga nowina jest chyba lepsza - to na pewno nie jest nuzyca...zostaly pobrane zeskrobiny i za tydzien bedzie wynik.Dostalam tez szampon do pielegnacji skory..nie wiem tylko jak on wytrzyma w wannie przez 10 minut z piana na sobie:eviltong: Dubel coraz czesciej wydaje z siebie odglosy np wczoraj obszczekal huskiego mojego kolegi tak,ze nie moglam go uspokoic-w staruszku obudzil sie agresor:pwkleje jutro jego zdjecia jak odbiore aparat z naprawy Quote
Dea Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Skoro nie nużyca to co to może być? A jak tam apetyt dopisuje "agresorkowi"?:evil_lol: Quote
Panca Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 moze byc gronkowiec na przyklad...albo grzybica ...w srode bedzie wiadomo dokladnie..apetyt jak najbardziej ma oj tak:razz:nawet polubil Nutre,ktora plul na poczatku:mad:.Daje mu 4 razy dziennie po malych porcjach ryz z warzywami,kurczaka, puszki , suche -oczywiscie nie pomieszane razem:)aha wet powiedzial zebym mu tez bialego sera dawala Quote
Panca Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 zapomnialam dodac ze chetnie zjadlby czekolady bo przed chwila jadlam i az mi mordke pchal bezczelnie i chcial wyjac z reki:mad:no i lososia pieczonego tez wczoraj chcial bardzo - z mojego talerza oczywiscie:eviltong: Quote
Kluska4 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Dea napisał(a):Kluska4 tak, Troskę ktoś adoptował bezpośrednio ze schronu. Zobacz przy okazji na ciemnobrązową Bekę z S10 ona też bokserowata jest, może da się ją gdzieś ogłosić? Swietnie, że sunia już w domu :multi: Miejmy nadzieję, że w dobrym :roll: Tak, Bekę też zauważyłam. Dam ją na forum bokserów i może zrobiłabym jej allegro, jeśli można oczywiście? Jeśli tak, to na kogo dać namiary? Quote
Dea Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Kluska pewnie, że można, daj na mnie namiary chyba że wolisz na siebie. Moje to dea2@op.pl ; gg: 2415781 ; kom: 0 603 244 518 Quote
Panca Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Dubel byl wczoraj ze mna na piwie w knajpie - zachowywal sie dostojnie tylko dopoki nie polozylismy znaleznego szalika na podlodze to nie chcial sie polozyc:mad:pchal sie za to na kanape:razz:po powrocie do domu otworzyl sobie drzwi do sypialni i spal u mnie przy lozku.Teraz mam juz pewnosc ze ten pies mial kochajacy dom i mysle ze moze jego wlasciel umarl a rodzina tak sie pozbyla balastu:angryy::angryy:bo ten pies jest ulozony, grzeczny i ewidentnie rozpieszczony Quote
Panca Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 pierwsze spojrzenie co tam na ulicy widac Quote
Kluska4 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Dea, to kontakt dam na Ciebie bo jesteś najlepiej poinformowana jakby co ....:cool1: Quote
Dea Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Ok, Kluska:p Panca a piwo Dubel lubi???:evil_lol: Quote
Panca Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 piwa nie lubi -chyba....ale jak mu dawalam powachac to nie prychal:diabloti:wiec....moze...;) Quote
Panca Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 mam juz wymazy z ucha i oczu - jakies bakterie ktorych nazwy nie pomne...mam masci i inne smarowidla Dubel okazuje sie ze szczeka i to jak..zwlaszcza na duze psy jak rowniez jak slyszy ze wracam do domu:p dzis niestety wykazal sie agresja i rzucil sie na wiekszego przeciwnika, w efekcie czego ma ugryzione ucho -gamon jeden:diabloti: Quote
Panca Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 no i zdjecie po wczorajszej kapieliw szamponie antygrzybicznym Quote
Panca Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 on jes naprawde sliczny ..pani wet powiedziala dzis ze "to zupelnie inny pies":diabloti:ah amusialam dodac ze ten nochalek byl caly w ranach, popekany ale juz mu go wyleczylam Quote
Dea Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 No niezły gamoń, na większego się rzucać:diabloti: Ale psina widać odżywa!:loveu: Uzupełniłam dzisiaj stronę schroniska - 14 nowych psiaków... Quote
Herspri Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Weeee dog w schronisku :crazyeye: :shake: Zawsze chciałam mieć doga :loveu: Strasznie dużo nowych, zatrzęsienie owczarków i owczarkowatych :shake: Tego w typie setera dam na seterowy dział, może ktoś się nim zainteresuje. Taka chudzinka z niego. Quote
Herspri Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Setera wkleiłam do seterów i część owczarków do owczarków, mogę jeszcze owczarki umieścić na owczarki w potrzebie ;) Za chwilę zarejestruję się na adopcje.org i powstawiam kilka schroniskowych i Norinka. Quote
madzia828 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 seterka dałam tutaj http://www.setery-adopcje.net/phpBB2/viewtopic.php?t=298 dużo huskych i malamutów :-(:-( Quote
Herspri Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Część Onków dałam na onki w potrzebie, sporą część psiaków schroniskowych dałam na adopcje.org a za chwilę dam na ox.pl kilka sztuk ;) Niech zaistnieją w sieci, nie umieszczam na ox.pl rasopodobnych tylko i wyłącznie kundelki. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Dziewczyny, odwiedzajcie Norinka!!!!! Quote
Recommended Posts