Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

relacje od weta napisze wieczorem>W domu jest super spokojny, chyba nie wyje ale zapytam sasiadow:pniczego nie niszczy, nie zlatwia sie tez chocnie zostawilam go jeszcze na dluzej niz 6h (przyjezdzam do pracy pozniej)wydawalo mi sie on nie umie szczekac;)ale dzis rano amstaff strasznie go obszczekal a Dubel sie wtedy wykazal i wydobyl z siebie kilka szczekow i nawet sie szarpal na smyczy tym swym chudziutkim cialkiem- bronil mnie ewidentnie:evil_lol:jestem z niego dumna:eviltong:

Posted

Panca to dobry chłopak z tego Dubla! Zobaczysz będą z niego ludzie:cool3: A co tam z relacją od weta???

Kluska4 tak, Troskę ktoś adoptował bezpośrednio ze schronu. Zobacz przy okazji na ciemnobrązową Bekę z S10 ona też bokserowata jest, może da się ją gdzieś ogłosić?

Posted

juz relacjonuje..sorry ze wczoraj nie zrobilam tego ale wolalam poczekac na wizyte u dermatologa.Po pierwsze ocenil wiek Dubla na 10 lat?!?!?bo ma mocno zniszczone zeby oraz zacme:roll:druga nowina jest chyba lepsza - to na pewno nie jest nuzyca...zostaly pobrane zeskrobiny i za tydzien bedzie wynik.Dostalam tez szampon do pielegnacji skory..nie wiem tylko jak on wytrzyma w wannie przez 10 minut z piana na sobie:eviltong:
Dubel coraz czesciej wydaje z siebie odglosy np wczoraj obszczekal huskiego mojego kolegi tak,ze nie moglam go uspokoic-w staruszku obudzil sie agresor:pwkleje jutro jego zdjecia jak odbiore aparat z naprawy

Posted

moze byc gronkowiec na przyklad...albo grzybica ...w srode bedzie wiadomo dokladnie..apetyt jak najbardziej ma oj tak:razz:nawet polubil Nutre,ktora plul na poczatku:mad:.Daje mu 4 razy dziennie po malych porcjach ryz z warzywami,kurczaka, puszki , suche -oczywiscie nie pomieszane razem:)aha wet powiedzial zebym mu tez bialego sera dawala

Posted

zapomnialam dodac ze chetnie zjadlby czekolady bo przed chwila jadlam i az mi mordke pchal bezczelnie i chcial wyjac z reki:mad:no i lososia pieczonego tez wczoraj chcial bardzo - z mojego talerza oczywiscie:eviltong:

Posted

Dea napisał(a):
Kluska4 tak, Troskę ktoś adoptował bezpośrednio ze schronu. Zobacz przy okazji na ciemnobrązową Bekę z S10 ona też bokserowata jest, może da się ją gdzieś ogłosić?

Swietnie, że sunia już w domu :multi: Miejmy nadzieję, że w dobrym :roll:

Tak, Bekę też zauważyłam. Dam ją na forum bokserów i może zrobiłabym jej allegro, jeśli można oczywiście? Jeśli tak, to na kogo dać namiary?

Posted

Dubel byl wczoraj ze mna na piwie w knajpie - zachowywal sie dostojnie tylko dopoki nie polozylismy znaleznego szalika na podlodze to nie chcial sie polozyc:mad:pchal sie za to na kanape:razz:po powrocie do domu otworzyl sobie drzwi do sypialni i spal u mnie przy lozku.Teraz mam juz pewnosc ze ten pies mial kochajacy dom i mysle ze moze jego wlasciel umarl a rodzina tak sie pozbyla balastu:angryy::angryy:bo ten pies jest ulozony, grzeczny i ewidentnie rozpieszczony

Posted

mam juz wymazy z ucha i oczu - jakies bakterie ktorych nazwy nie pomne...mam masci i inne smarowidla
Dubel okazuje sie ze szczeka i to jak..zwlaszcza na duze psy jak rowniez jak slyszy ze wracam do domu:p
dzis niestety wykazal sie agresja i rzucil sie na wiekszego przeciwnika, w efekcie czego ma ugryzione ucho -gamon jeden:diabloti:

Posted

on jes naprawde sliczny ..pani wet powiedziala dzis ze "to zupelnie inny pies":diabloti:ah amusialam dodac ze ten nochalek byl caly w ranach, popekany ale juz mu go wyleczylam

Posted

No niezły gamoń, na większego się rzucać:diabloti: Ale psina widać odżywa!:loveu:

Uzupełniłam dzisiaj stronę schroniska - 14 nowych psiaków...

Posted

Weeee dog w schronisku :crazyeye: :shake:
Zawsze chciałam mieć doga :loveu:

Strasznie dużo nowych, zatrzęsienie owczarków i owczarkowatych :shake:
Tego w typie setera dam na seterowy dział, może ktoś się nim zainteresuje. Taka chudzinka z niego.

Posted

Setera wkleiłam do seterów i część owczarków do owczarków, mogę jeszcze owczarki umieścić na owczarki w potrzebie ;)
Za chwilę zarejestruję się na adopcje.org i powstawiam kilka schroniskowych i Norinka.

Posted

Część Onków dałam na onki w potrzebie, sporą część psiaków schroniskowych dałam na adopcje.org a za chwilę dam na ox.pl kilka sztuk ;) Niech zaistnieją w sieci, nie umieszczam na ox.pl rasopodobnych tylko i wyłącznie kundelki.