Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W Cieszyńskim schronisku jest obecnie około 150 psów. Ich los z roku na rok się poprawia - mają nowe budy, nowe kojce, kojce przy budybkach są w trakcie zadzaszania. Psy nie chodzą głodne, spragnione, mają sprzątane kojce. To jednak za mało dla psiego szczęścia, one potrzebują domów. Co miesiąc dochodzi kilkanaście psów, do adopcji idzie zaledwie kilka. Są takie, które nie mają żadnych szans na adopcję, są stare, kalekie, lub po prostu niezbyt piękne. One potrzebują naszej pomocy - ogłoszeń, zainteresowania, promocji. Przede wszystkim dla tych psów stworzony został ten wątek, chociaż oczywiście nie tylko.

Informacje w sprawie cieszyńskich psów:
Fundacja dla Zwierząt i Środowiska "Lepszy Świat"
tel. 782 71 77 71 ; dea2@op.pl

Wszystkie psy z cieszyńskiego schroniska są na stronie:
www.schronisko.cieszyn.pl

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety, żaden z nich sam się nie skrzywdził... Ale może jeszcze odzyskają wiarę w ludzi jeśli ktoś da im tą szansę!

Posted

Mam nadzieję, że dzięki temu wątkowi ktoś zainteresuje się którąś biedą, może ktoś nas zauważy, więc podbijamy!

Posted

Wandul na razie nie mają żadnych ogłoszeń, wybrałam te najbiedniejsze i zrobiłam ten wątek, żeby je ktoś wreszcie zauważył. Wiecie, niedawno dowiedziałam się przypadkiem, że niektóre z nich w ogóle nie są zaszczepione, bo uznano, że i tak nigdy nie zostaną zaadoptowane:-(

Posted

supergoga napisał(a):
Proponuje przemyśleć i zrobić taki zbiorowy wątek na allegro z opisami i fotkami 8 opsiaków - bo tyle można zdjęć - i namiarami na schronisko.

Można wiecej zdjec tylko trzeba wiedziec jak :razz: