Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Schronisko to pewnie pierwsze miejsce, w korym Billy może poczuć się bezpieczny. Tu ma chociaż opiekę weterynaryjną i ludzi, którzy o niego dbają.

Miał szczęście, że trafił do schroniska, a nie do umieralni.

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
On nie potrzebuje tak wiele. Wystarczy mały kącik. Leki i karme zapewni schronisko. Kto Go pokocha!!!

Kto da kącik poczciwemu Psiakowi?.

Posted

patch75 napisał(a):
jak czuje sie Billy? jak z jego uszami? lepiej?nadal w takim tragicznym stanie?

Rozmawiałem z Panią weterynarz, powiedziała, że dobrze nie jest :shake: :-( , ale i tak bardzo tragicznie też nie ... Jutro go wymiziam od Wszystkic i dokładnie porozmawiam z Panią Weterynarz

Posted

[quote name='patch75']czyli dwa kroki do przodu i dwa do tylu:shake: Boze, co tu zrobic?gdzie tu DT znalezc?:shake:

Ja sam niewiem. Robie co się da. Pytam znajomych ludzi których spotkam na ulicy. No, ale wszyscy sie boja wziasc starszego, schorowanego psiaka. Ja mógłbym go wziąśc do siebie, ale mieszkam na 4 pietrze i ciezko by bylo mu schodzi, a nosic go nie moge. :-(

Posted

nie dziwie sie, ze ludzie boja sie takiej odpowiedzialnosci; nie kazdy jest w stanie podolac takim obowiazkom i poradzic sobie z emocjonalana strona takiej adopcji czy nawet DT

Posted

patch75 napisał(a):
nie dziwie sie, ze ludzie boja sie takiej odpowiedzialnosci; nie kazdy jest w stanie podolac takim obowiazkom i poradzic sobie z emocjonalana strona takiej adopcji czy nawet DT

Ja niewiem. A może płatny dom tymczasowy. ? Jestm w wielkiej czarnej kropie.