Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Wczoraj Billy czuł się dobrze. Z ładnie zjadł śniadanie. Gdy pracownik sprzątał mu klatkę sam wyszedł na spacerek.

To naprawdę świetna wiadomość, widać jak bardzo Billy kocha życie, jaki jest pogodny.
Piesku, odwiedzę cię i przywiozę jedzonko, które tak ci ostatnio smakowało.

Posted

no jak mu tak wszyscy bede jedoznko przynosic, to bedziemy miec Billy'ego-utytego!:evil_lol: z tym jego lepszym samopoczuciem to moze jakies swiatelko w tunelu...

Posted

Dostałam wiadomość od TZ Billy czuje się w miarę dobrze. Wyszedł na krótjki spacerek po którym zjadł trochę mięska i poszedł spać.

To super. :) Bardzo dziękuję za wyprowadzonko i za nakarmienie :)

Posted

wola zycia duzo moze czasem zdzialac, ale jak sobie przypomne moja Sabe jak byla chora tez na raka i pomimo, ze to byl pies bardzo silny z duza wola zycia, to jednak juz bylo za pozno i sie nie udalo; przeszla operacje za operacja, ale dalej juz nie miala sily, tez strasznie schudla

mam nadzieje, ze w jego przypadku jest inaczej

Posted

przemas-ol napisał(a):
Bilyy czuł sie wczorej troszke lepiej. Wyszliśmy razem na spacerek, posiedzieliśmy troszke na trawie. A misiek - Billy zjadł dużą miskę mięsa :)

Strasznie się cieszę, że z Billym lepiej. Kto podaruje mu dom na ostatnie miesiące życia.

Posted

Przemek co u Billego?

Rozmawiałem z Olą (Pani Weterynarz) powiedziała, że z Billym jest troszke gorzej. :-( Kto da mu cipeło na ostatnie dni życia ... :-(