DarkAngels Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Hopamy na pierwszą stronkę i poszukujemy domku. ... :-( Quote
Ania_i_Kropka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Wczoraj Billy czuł się dobrze. Z ładnie zjadł śniadanie. Gdy pracownik sprzątał mu klatkę sam wyszedł na spacerek. Quote
Jagoda1 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Wczoraj Billy czuł się dobrze. Z ładnie zjadł śniadanie. Gdy pracownik sprzątał mu klatkę sam wyszedł na spacerek. To naprawdę świetna wiadomość, widać jak bardzo Billy kocha życie, jaki jest pogodny. Piesku, odwiedzę cię i przywiozę jedzonko, które tak ci ostatnio smakowało. Quote
Ania_i_Kropka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Mój TZ będzie dzisiaj wieczorem w schronisku to zajrzy do Billego i wyprowadzi go na spacerek. Quote
patch75 Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 no jak mu tak wszyscy bede jedoznko przynosic, to bedziemy miec Billy'ego-utytego!:evil_lol: z tym jego lepszym samopoczuciem to moze jakies swiatelko w tunelu... Quote
Ania_i_Kropka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Dostałam wiadomość od TZ Billy czuje się w miarę dobrze. Wyszedł na krótjki spacerek po którym zjadł trochę mięska i poszedł spać. Quote
DarkAngels Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Dostałam wiadomość od TZ Billy czuje się w miarę dobrze. Wyszedł na krótjki spacerek po którym zjadł trochę mięska i poszedł spać. To super. :) Bardzo dziękuję za wyprowadzonko i za nakarmienie :) Quote
Ania_i_Kropka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Nie ma za co dla nas to sama przyjemność po przebywać z takim kochanym psiakiem jak Billy. Quote
Witokret Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Zobaczycie - jeszcze sobie psisko pożyje i to w całkiem niezłej formie ;) W każdym razie z całego serducha mu tego życzę !!! Quote
siekowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Jaki bidulek :-( Bardzo się ciesze,że lepiej się czuje. Quote
patch75 Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 dobrze, ze czuje sie lepiej, mam nadzieje, ze to nie falszywy alarm i ze jeszcze pozyje w calkiej dobrej formie; podziekuje TZ za spacer i zarelko;) Quote
Ania_i_Kropka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Ja też mam taka nadzieję. Tak jak pisała AgusiaTerierka Billy chce żyć. Billy trzymaj się piesku musisz być dzielny. Quote
patch75 Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 wola zycia duzo moze czasem zdzialac, ale jak sobie przypomne moja Sabe jak byla chora tez na raka i pomimo, ze to byl pies bardzo silny z duza wola zycia, to jednak juz bylo za pozno i sie nie udalo; przeszla operacje za operacja, ale dalej juz nie miala sily, tez strasznie schudla mam nadzieje, ze w jego przypadku jest inaczej Quote
DarkAngels Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Bilyy czuł sie wczorej troszke lepiej. Wyszliśmy razem na spacerek, posiedzieliśmy troszke na trawie. A misiek - Billy zjadł dużą miskę mięsa :) Quote
Ania_i_Kropka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 przemas-ol napisał(a):Bilyy czuł sie wczorej troszke lepiej. Wyszliśmy razem na spacerek, posiedzieliśmy troszke na trawie. A misiek - Billy zjadł dużą miskę mięsa :) Strasznie się cieszę, że z Billym lepiej. Kto podaruje mu dom na ostatnie miesiące życia. Quote
BasiaD Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Billy wracaj na 1 przypominać o sobie cioteczkom! Quote
DarkAngels Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Przemek co u Billego? Rozmawiałem z Olą (Pani Weterynarz) powiedziała, że z Billym jest troszke gorzej. :-( Kto da mu cipeło na ostatnie dni życia ... :-( Quote
Ania_i_Kropka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Billy trzymaj się piesku.:placz: Domek pilnie potrzebny!!! Quote
patch75 Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 my tu wszyscy mu kibicujemy, on musi z tego wyjsc! Quote
patch75 Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 kopiuje prosbe: cioteczki prosze pomozcie w szukaniu tej suni... moze macie znajomych w Łęczycy [SIZE=2]albo choc podbijajcie i rozeslijcie dalej!!: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75229 __________________ ZAGINELA SUNIA W OKOLICY ŁECZYCY... POMOCY!!!! <link> Quote
Ania_i_Kropka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Dzisiaj Billy był na spacerku z Moniką. Czuł się w miere dobrze. Zjadł mięsko i wrócił do klatki Quote
Recommended Posts