DarkAngels Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Przemek to nie tylko tyle, ale aż tyle. Choć przez chwilę Billy będzie mógł się poczuć kochany i potrzebny. Nom wiem. Ale domek potrzebny nadal :-( Quote
Jagoda1 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Przemek to nie tylko tyle, ale aż tyle. Choć przez chwilę Billy będzie mógł się poczuć kochany i potrzebny. Może jutro razem uda się nam... Quote
Ania_i_Kropka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Wymiziajcie i wygłaszczcie go ode mnie. Ja będę dopiero w piątek. Quote
DarkAngels Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Wymiziajcie i wygłaszczcie go ode mnie. Ja będę dopiero w piątek. Okej nie ma sprawy. Billuś bedzie napewno wiedział, że miziamy go też od Ciebie. Szukaj domku biedaku. Agusia jak przyjedziesz to napewno go wyprowadzimy. Tylko oddzielnie z Gajusią, bo Gajunia jest zbyt żywa. Quote
Ania_i_Kropka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Dzisiaj dzięki Przemkowi Billy choć przez chwilę poczuje się kochany i potrzebny. Quote
patch75 Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 super, ze z nim wychodzisz przemek, bo to w tej sytuacji duzo Quote
Jagoda1 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Smutny to widok, Billy z trudem porusza się, ale widać, że chce żyć, trochę zjadł. Piesku, w schronisku przynajmniej dbają o ciebie, wyprowadzają cię, karmią leczą... Quote
Ania_i_Kropka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Billy miał szczęście w nieszczęściu, że trafił do naszego schroniska a nie do jakieś umieralni. Quote
DarkAngels Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Nom. Ciocia Agusia przywiozła pyszne jedzonko, które Billy odrazu wchłonoł :) Billy hopaj na pierwszą stronę po domek :) Quote
DarkAngels Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Ania zobacz jutro co z Billym. Dzisiaj się źle czuł. Szefki mu troszke puściły. Prosze... :) Quote
Ania_i_Kropka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Jasne, że zobaczę. Jak będzie chciał to pójdziemy na spacerek. Jak nie to posiedzę z nim w boksie. Quote
DarkAngels Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Jasne, że zobaczę. Jak będzie chciał to pójdziemy na spacerek. Jak nie to posiedzę z nim w boksie. Dziękuję :loveu: On teraz potrzebuje jak najwięcej miłości i czułości :) Quote
Witokret Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 A czy ten nowotwór jest aż tak silnie postępujący ? Mój doberman też miał raka jąder i po ciachnięciu ich (w wieku 13 lat) jeszcze sobie spokojnie żył... Quote
Ania_i_Kropka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Billy poza nowotworem jąder ma chore uszy, problemy z łapkami i ogólnie jest w kiepskim stanie. Gdyby znalazł ciepły, kochający domek miałby większe szanse na wygranie z chorobą. On ma ogromną wolę życia. Quote
Jagoda1 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Przywieźli go z interwencji, wyniszczonego, zaniedbanego, słaniającego się na nogach... On chce żyć, garnie się do ludzi ... Quote
Witokret Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Słuchajcie, a czy nie można go ciachnąć ? Nic nie doczytałam nigdzie na temat zabiegu... Bez niego on faktycznie nie ma większych szans :shake: I Myślę, że to jest priorytet. Quote
Witokret Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Acha, w takim razie przepraszam... :oops: Czyli teraz opieki wymagają stawy i uszy :shake: Najgorszy tylko jest brak DT... - skąd je brać ??? Quote
Ania_i_Kropka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Uszka są cały czas leczone. Billy dostał też leki na stawy. Najgorsze jest to, że u nas ciągle pada i jest zimno. W Olsztynie z DT jest strasznie kiepsko. Wszyscy wolontariusze zapsieni lub zakoceni. A domków z zewnątrz nie ma. Quote
Witokret Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Odwieczny problem... a psina bez ciepłego posłanka, nawet biorąc lekarstwa zdrowy nie będzie :shake: No nic... szukamy jakiegoś kącika. Quote
kate89 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Billus Hopamy szukac domku...obyś doczekał ,,tego" dnia ... Quote
Recommended Posts