Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Przemek to nie tylko tyle, ale aż tyle. Choć przez chwilę Billy będzie mógł się poczuć kochany i potrzebny.

Może jutro razem uda się nam...

Posted

Wymiziajcie i wygłaszczcie go ode mnie. Ja będę dopiero w piątek.

Okej nie ma sprawy. Billuś bedzie napewno wiedział, że miziamy go też od Ciebie. Szukaj domku biedaku. Agusia jak przyjedziesz to napewno go wyprowadzimy. Tylko oddzielnie z Gajusią, bo Gajunia jest zbyt żywa.

Posted

Smutny to widok, Billy z trudem porusza się, ale widać, że chce żyć, trochę zjadł.
Piesku, w schronisku przynajmniej dbają o ciebie, wyprowadzają cię, karmią leczą...

Posted

Jasne, że zobaczę. Jak będzie chciał to pójdziemy na spacerek. Jak nie to posiedzę z nim w boksie.

Dziękuję :loveu: On teraz potrzebuje jak najwięcej miłości i czułości :)

Posted

Billy poza nowotworem jąder ma chore uszy, problemy z łapkami i ogólnie jest w kiepskim stanie. Gdyby znalazł ciepły, kochający domek miałby większe szanse na wygranie z chorobą. On ma ogromną wolę życia.

Posted

Słuchajcie, a czy nie można go ciachnąć ? Nic nie doczytałam nigdzie na temat zabiegu... Bez niego on faktycznie nie ma większych szans :shake: I Myślę, że to jest priorytet.

Posted

Uszka są cały czas leczone. Billy dostał też leki na stawy. Najgorsze jest to, że u nas ciągle pada i jest zimno. W Olsztynie z DT jest strasznie kiepsko. Wszyscy wolontariusze zapsieni lub zakoceni. A domków z zewnątrz nie ma.