Iskra73 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Nie , bo zdazylysmy ja wywiezc na DT do Tczewa , pozniej znalazla dom i jest w Toruniu :) Miala byc uspiona bo przeskakiwala do klatek z psami i szczeniaki nie bylyby mile widziane. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Tak to była szybka akcja:) Nana pokaz sie wszystkim!!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Nie wiem juz jak reklamowac nasza Nanę....to psiak wspaniały na prawdę-widac ze pragnie tylko kontaktu z człowiekiem i pieszczot!!!!!!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Nana ma cały czas 3 obserwatorów...ale nikt ani razu nie zadzwonił:( Quote
dariaopole Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 W końcu i Nanka trafi na wspaniały domek, wierzę w to , to taki wspaniały psiak :loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Jak jutro nie bedzie padac to wybieramy sie do schronu-zobaczymy co u Nany. Quote
dariaopole Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Nanka śliczna dziewczynka przypomina wszystkim że czeka na kochający domek !!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Nana nadal czeka.....w schronie od ponad tygodnia nie było żadnej adopcji. Ja tez już nie pamietam kiedy ostatni raz ktos dzwonił o psa:( Czy to na prawde przez te cholerne wakacje???? Quote
dariaopole Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Raczej tak Aniu ludzie niestety myśla teraz o wakacjach a nie o obowiązkach Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Jutro w końcu jade do schronu . Zobaczymy jak tam Nana.... Quote
dariaopole Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Rano też wędrujemy na pierwszą !! zapraszam do głosowania na Maję- potrzebna pomoc dogomaniaków !! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75542 a także zapraszam na bazarki z mojego podpisu!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Nana została wczoraj adoptowana:p Do KASI zadzwonił pewien gośc w sprawie takiego rudego psiaka co na stronie widział naszej. Miał po niego wieczorem przyjechac , ale jakos udało mu sie z pracy urwac i wraz z zona podjechali szybciej. Kierownik pokazał im psy i wypusci Nana...a ta sie do niech zaczęła przytulkac i połozyła się na plecki:) I wtedy nie było odwrotu-musieli ją wziac:p Dom an pewno dobry bo to znajomi kierownika naszego jak sie okazało i na pewno beda dawali znac jak Nana sie czuje:loveu: Także Nana ma juz swój domek i kochających ludzi:multi::multi::multi::multi: Quote
dariaopole Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Ale sie ciesze za każdym razem jak widziałam te jej fotki z łapkami na kracie to płakać sie chciało. ona taka niuniasta jest!!! Zaraz pokasuje ogłoszenia a Ci co jej nie adoptowali niech żałuja !!!! Quote
Iskra73 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Tak :loveu: :loveu: :loveu: Bardzo sie cieszymy . Nana bedzie miala naprawde dobrze. Czekamy na relacje teraz z nowego domku. Mam nadzieje ze sie doczekamy :) Quote
Recommended Posts