Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nana to mix amstaffa, boksera i chyba labradora....:shake:
Sunieczka bardzo zapadła mi w sercu...(ach ta słabość do astów:oops:)
Nana kocha ludzi -na nasz widok ogon lata jej jak oszalały i tylko nastawia sie do głaskania.
Do schronu trafiła jakiś tydzień temu ....myśleliśmy,że może się komuś zgubiła, ale nikt o nią nie pyta.:-(
Ma jeszcze tydzień kwarantanny , ale już można zacząć szukać domku.

Dziś wypuściłyśmy ja z boksu-biegała sobie a potem nie chciała wejść do środka i sie zapierała jak Babe:-( Dopiero na smakołyk weszła.
Na razie jest sama w boksie więc nie wiemy jeszcze jaki ma stosunek do zwierząt. We wtorek weźniemy ją na smyczy na spacer i zrobimy teścik na koty....
Nana ma ok 3 lat myśle...widać tez ,że rodziła...trzeba będzie ją jak najszybciej wysterylizować....

I zdjęcia z dziś....
Tak sobie biegałam...

I tak sie zapierałam...

Posted

Ja niestety ostatnio mam tyle roboty że nie starcza mi czasu i siły na dogo :placz: więc jestem strasznie do tyłu, nawet podnosić wątków mi się nie udaje !!!!:-(
A suńka śliczna, słodka i w ogóle, domek na już potrzebny !!!!!

Posted

Co ta Nana wyprawia!!!!:-o:-o:-o
Wchodzi na murek przy dachu kojca i tak sobie sie wyleguje-nie miałaysmy dzis aparatu ale nastepnym razem zrobimy zdjęcia....
Boje sie aby w schronie nie wpadł im do głowy pomysł jak z Czarusią:placz::angryy:

Jaka ona jest kochana-i tak spragniona pieszczot-tuliła sie dzis do głaskania!!!!:placz:

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Co ta Nana wyprawia!!!!:-o:-o:-o
Wchodzi na murek przy dachu kojca i tak sobie sie wyleguje-nie miałaysmy dzis aparatu ale nastepnym razem zrobimy zdjęcia....
Boje sie aby w schronie nie wpadł im do głowy pomysł jak z Czarusią:placz::angryy:

Jaka ona jest kochana-i tak spragniona pieszczot-tuliła sie dzis do głaskania!!!!:placz:

Nie jestem na bieżąco.. więc zapytam,
A co się stało z Czarusią -uśpili ją?