PaYooK Posted March 3, 2003 Posted March 3, 2003 ELO!!! z tego co sie zapowiada to duzo dogomaniakow sie zjedzie :) wiec bedzie imprezka :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
PaYooK Posted March 3, 2003 Posted March 3, 2003 ELO!!! no trzeba na cos umrzec ;) 8) 8) 8) :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Jola Posted March 3, 2003 Posted March 3, 2003 no coz takie jest zycie nie ma jak grzane winko z gozdzikami - pycha :D Quote
PaYooK Posted March 3, 2003 Posted March 3, 2003 ELO!!!! jola albo piwo z jajkiem i jakimis przyprawami (niepamietam) tesh dobre :) Quote
Manu Posted March 3, 2003 Author Posted March 3, 2003 O matko ! A cóż to za koktajl ? Jajko to nie jest do wódki i soku pomidorowego z solą i pieprzem ? Krwawa Mary, to jest znane. A to Twoje, co to jest ? Quote
PaYooK Posted March 3, 2003 Posted March 3, 2003 ELO!!! metro jak przyjedziesz to specjalnie dla Ciebie zrobie KAMIKADZE :D:D:D:D:D Quote
Jola Posted March 3, 2003 Posted March 3, 2003 no co Wy nie piliscie nigdy piwa z zoltkiem grzanego i z cukerm - miodzik :D Quote
Manu Posted March 3, 2003 Author Posted March 3, 2003 PaYooK, weź nie denerwuj... :evil: Specjalnie to robisz... :-? Co to z kolei to kamikadze ? Mnie ciekawią takie rzeczy :oops: Quote
PaYooK Posted March 3, 2003 Posted March 3, 2003 ELO!!! to dobry jest tzw. wsciekly pies <wodka sok malinowy pieprz i sos tabasco> Quote
Alaska Posted March 3, 2003 Posted March 3, 2003 Serdecznie pozdrawiam wszystkich milosnikow haszczakow :) Manu masz racje zalogowalam sie dosc dawno,ale glownie tylko Was czytam. Widze,ze mamy podobny gust jesli chodzi o haszczaki,bo mnie tez podobaja sie wlasnie w stylu Ajsa,a i Offspring tez mi sie podoba. Nat mam nadzieje,ze wkoncu spotkamy sie ,szkoda, ze dopiero w Jakuszycach, ale to juz tuz,tuz... bede oczywiscie z psiakami we wszystkie trzy dni,mam blisko wiec codziennie sobie podjade, zabieram tez sanie,wiec po zawodach jak nie bedzie to nikomu przeszkadzalo chce "powyskakiwac" z psiakami na trase. Marto przepraszam Cie bardzo, mam nadzieje,ze uda Ci sie byc w Jakuszycach.W piatek jade na weekend ze znajomymi z klubu Amarok potrenowac w okolice Snieznika :) Dla milosnikow sniegu informuje,ze po 2 dniowej odwilzy znowu dzis padal i pada snieg :), wiec jesli tu pada to w Jakuszycach tez pewniacko... Raz jeszcze wszystkich serdecznie pozdrawiam i do milego w Jakuszycach, bo zapowiada sie swietne grono. Ania ze stadkiem z Alaski, czyli Ajsem,Barim i Bossem Quote
Jola Posted March 3, 2003 Posted March 3, 2003 nie czujesz jak pijesz , nie wchodzi jak siedzisz ale jak wstaniesz hihihi..... Quote
PaYooK Posted March 3, 2003 Posted March 3, 2003 ELO!!! PaYooK, weź nie denerwuj... :evil: Specjalnie to robisz... :-? Co to z kolei to kamikadze ? Mnie ciekawią takie rzeczy :oops: bols blue bols zwykly lub jakas inna wodka sok z grejpfrutów i wycisniety sok z cytryny i lod sorbet wszystko do shakera mieszamy i wlewamy do szklanki lub pare malych szklaneczek 50ml Quote
Manu Posted March 3, 2003 Author Posted March 3, 2003 Wściekły pies to nie dla mnie... Ale moge spróbowac top piwo z żółtkiem Jola mi pokaże. Tylko nie wiem, czy się nie po-haft-uję... po tym. Quote
PaYooK Posted March 3, 2003 Posted March 3, 2003 ELO!!!! Alaska witam na forum :D:D:D:D:D pozdrowionka dla psiaków :) do zobaczyska w jakuszycach :) Quote
Jola Posted March 3, 2003 Posted March 3, 2003 to lepszy jest w takim razie przepis Payooka dla tych co nie lubia czuc wodki idealny Quote
Manu Posted March 3, 2003 Author Posted March 3, 2003 Ten kamikadze mi pasi... A z takich biorących przez zaskoczenie (wydaje się, że nic, a potem wstajesz i...) to ja polecam Bum-Bum ! Quote
PaYooK Posted March 3, 2003 Posted March 3, 2003 ELO!!! jak chcecie to sie moge poduczyc i jakies nowe drinki poznac ;) Quote
Manu Posted March 3, 2003 Author Posted March 3, 2003 No własnie ja nie znosze smaku wódki ...uff, teraz mi sie dostanie od dogomaniaków-pijusów-na-forumach-tudzież-innych PPPPońców ! Przepis PaYooka jest dla mnie idealny, to fakt. A to bum-bum to tequilla wstrząśnięta ze Spritem i wypita duszkiem. Nic nie czuć wódki a potem te bąbelki... fjuu Quote
PaYooK Posted March 3, 2003 Posted March 3, 2003 ELO!!! pay, jeśli chodzi o mnie, to masz czas ;) metros zobaczym co da sie zrobic :D:D:D:D Quote
Alaska Posted March 3, 2003 Posted March 3, 2003 Witaj PAY :) Kope lat... widze ,ze namawiasz do picia wscieklego psa... planujesz powt. z grudnia...? Nareszcie Jakuszyce,bo przez te odwolane zawody juz mam ochote sie spotkac ze wszystkimi :) Quote
PaYooK Posted March 3, 2003 Posted March 3, 2003 ELO!!! nie ja tylko mowie jakie sa dobre drinki :) niom moze wrocimy do grudnia ale nie az tak jak bylo ;) Quote
Nestor2002 Posted March 3, 2003 Posted March 3, 2003 Ehhh Jakuszyce Szklarska Poreba , kiedys bylo tam fajnie a szkoda......... :( Pozdrowienia Quote
Recommended Posts