Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ELO!!!

z tego co sie zapowiada to duzo dogomaniakow sie zjedzie :) wiec bedzie imprezka :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

O matko ! A cóż to za koktajl ?

Jajko to nie jest do wódki i soku pomidorowego z solą i pieprzem ? Krwawa Mary, to jest znane. A to Twoje, co to jest ?

Posted

Serdecznie pozdrawiam wszystkich milosnikow haszczakow :) Manu masz racje zalogowalam sie dosc dawno,ale glownie tylko Was czytam. Widze,ze mamy podobny gust jesli chodzi o haszczaki,bo mnie tez podobaja sie wlasnie w stylu Ajsa,a i Offspring tez mi sie podoba.

Nat mam nadzieje,ze wkoncu spotkamy sie ,szkoda, ze dopiero w Jakuszycach, ale to juz tuz,tuz... bede oczywiscie z psiakami we wszystkie trzy dni,mam blisko wiec codziennie sobie podjade, zabieram tez sanie,wiec po zawodach jak nie bedzie to nikomu przeszkadzalo chce "powyskakiwac" z psiakami na trase.

Marto przepraszam Cie bardzo, mam nadzieje,ze uda Ci sie byc w Jakuszycach.W piatek jade na weekend ze znajomymi z klubu Amarok potrenowac w okolice Snieznika :)

Dla milosnikow sniegu informuje,ze po 2 dniowej odwilzy znowu dzis padal i pada snieg :), wiec jesli tu pada to w Jakuszycach tez pewniacko...

Raz jeszcze wszystkich serdecznie pozdrawiam i do milego w Jakuszycach, bo zapowiada sie swietne grono.

Ania ze stadkiem z Alaski, czyli Ajsem,Barim i Bossem

Posted

ELO!!!

PaYooK, weź nie denerwuj... :evil: Specjalnie to robisz... :-?

Co to z kolei to kamikadze ? Mnie ciekawią takie rzeczy :oops:

bols blue bols zwykly lub jakas inna wodka sok z grejpfrutów i wycisniety sok z cytryny i lod sorbet wszystko do shakera mieszamy i wlewamy do szklanki lub pare malych szklaneczek 50ml

Posted

Wściekły pies to nie dla mnie... Ale moge spróbowac top piwo z żółtkiem Jola mi pokaże. Tylko nie wiem, czy się nie po-haft-uję... po tym.

Posted

Ten kamikadze mi pasi...

A z takich biorących przez zaskoczenie (wydaje się, że nic, a potem wstajesz i...) to ja polecam Bum-Bum !

Posted

No własnie ja nie znosze smaku wódki ...uff, teraz mi sie dostanie od dogomaniaków-pijusów-na-forumach-tudzież-innych PPPPońców !

Przepis PaYooka jest dla mnie idealny, to fakt. A to bum-bum to tequilla wstrząśnięta ze Spritem i wypita duszkiem. Nic nie czuć wódki a potem te bąbelki... fjuu

Posted

Witaj PAY :) Kope lat... widze ,ze namawiasz do picia wscieklego psa... planujesz powt. z grudnia...? Nareszcie Jakuszyce,bo przez te odwolane zawody juz mam ochote sie spotkac ze wszystkimi :)