Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej !

Kto z Was wybiera się do Jakuszyc na ME ? Choćby jako obserwator... :D

Prawdopodobnie my się wybierzemy i byłoby super spotkać się na żywo ze Szpicomanami. :roll:

Nat, Ty jedziesz, prawda ?

I czy ktoś może dać mi jakieś rady odnośnie jakiegoś TANIEGO noclegu (z dwoma psami) na miejscu ? Napewno część z Was była już w Górach Izerskich z psami.

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie ! W schronisku "U Rumcajsa" jest jeszcze 15 miejsc wolnych (1pokój na 7 os, 2 pokoje na 4 osoby) Właściciele zgadzają się na psy w pokojach ! Ceny sa rewelacyjne: 10-12 zł. jesli swój śpiwór. A 15 zł jesli pościel, z tym, że potem nastepne noce liczą po 10 zł. Ja juz sobie zarezerwowałam, niech zgłosza się chętni, bo wkrótce nie będzie tych miejsc.

Mysle, że to najtańszy możliwy nocleg w okolicy !

Posted

Ja niestety też nie odwiedzę Jakuszyc. Będę robić wszystko, aby w przyszłym sezonie odwiedzić jak najwięcej zawodów. Teraz jednak poiprostu nie mogę :cry:

Posted

:cry: Niestety z przykrością nie jadę...wogóle w tym roku wszystkie imprezy musimy sobie odpuścić z różnych przyczyn :cry: ]

Mam cichą nadzieję ze uda mi się wyskoczyć chociaż na jakies wystawy z HEBE...

Ale bawcie się dobrze :fadein: :angel:

Posted

Cześć!

Jedzie cały GOLDEN HUSKY TEAM :lol: choc tym razem jako gapie :) i fotografujący :)

Wyjezdzamy 14.03 w piatek o 3 rano z Gdanska i jestesmy do niedzieli :lol:

I juz nie mozemy sie doczekac!!!!!!!

Posted

i prosze jak ktos bedzie mnie widzial to niech podejdzie bo ja jak zwykle mam problemy z rozpoznawaniem ludzi. Nasza grupa bedzie w charakterystycznych bluzach polarowych z psem na plecach i własnie napisem Golden Husky Team

Posted

Osoba ktora jest w naszej grupie zlatwila nam nocleg w schronisku jz nie uzywanym przez nikogo i Pani - właścicielka czeka na nas niecierpliwie bo uwielbia husky i sie bardzo chetnie zgodzila na wizyte 10 osob i poczatkowa 6 a koncowo 7 psow :) A jedyny minus 20 km od jakuszyc :) ale bedzie jazda, rany, ja sie nei moge juz doczekac :)

Posted

Miało być o GHT ale niestety plany zostały pokrzyzoane, ale po jakuszycach napewno bedzie zrobiona odręban stona o naszej grupce. Oczywiście bedzie to zapewne trochę trwało :( ale to juz nie zmojej winy :( .

W skład GHT wchodzą:

Adrian i Monika z SAKRA z Kierkich Jezior i ALEGRIA of Wolf Point

Marta i Tomek z SIENA z Kierskich Jezior

Ewka i Jacek z CARMEN Gorzowska Panorama + dojdzie na zawodach nowy bialutki maluszek :)

Ja czyli Jola i Etna czyli WENA Blekitny Skarabeusz

Aneta i Pawel z Guido ( nasz rodzynek ) jedyny samczyk GOLDENEK RETRIVER niestety nie znam jego nazwy z papierkow :)

To obenie wszyscy

Posted

Ja bede oczywiscie w Jakuszycach, noclegu jednak nie potrzebuje bo mam dosc blisko do domu 8)

Bede z Aqua, a ja latwo rozpoznac bo ma niesymetryczna maske. Jolu jak Cie zauwaze to zaczepie :wink: (btw - sliczny emblemat).

Do zobaczenia na miejscu :D

Posted

dzieki, ale to zasluga Etny - skubana ma sliczna glowe, choc teraz wyglada jakby ja mole obzarly - posypala sie dziewuszka i w jakuszycach bedzie wygladac koszmarnie :)

Posted

O, Ktoś Nowy ! :hand:

Witaj Alaska !

Choć pod względem czasu przyłączenia sie jesteś akurat ode mnie starsza.

I Ty tylko nas czytasz nic nie pisząc - oj, nieładnie... :nono:

Ale napisz koniecznie coś więcej o sobie i tym stadku z Alaski !

Posted

Ha, nie zwróciłam wcześniej uwagi na stronkę, która masz w podpisie. Już ją odwiedziłam i musze powiedzieć, że śliczne masz psiury ! Szczególnie jeden mi sie podoba: Isman (nie przekręciłam chyba imienia ?). Przypomina mi nieco mojego Manu a mnie wszystkie podobne do niego psy sie zawsze podobają. Wie o tym (wie ?) Grzesiu, którego Spring też jest moim ulubieńcem.

Startujesz w ME, czy jedziesz jako obserwator ? I masz tak blisko, piesie chyba zabierzesz, prawda ?

Posted

Witaj Aniu mam nadzieje, ze w koncu sie zobaczymy na zawodach :) i powiesz czy z mojej Aquy cos bedzie... :)

do zobaczenia :)

Posted

ELO!!!

ja sie zjawie na ME w Jakuszycach jako zawodnik mnie mozna rozpoznac po żółtej przyczepie oraz niebieskich kurtkach z napisem ACANA TEAM (beda je nosic moi pomocnicy), a takze zjawi sie AnTu (czyt. moja siostra) na zawodach jako zawodniczka... chetnie poznam dogomaniakow bo lubie poznawac nowe osoby... 8)

Posted

Ruffikusku...nawet nie wiesz, jak się cieszę... :multi: ...że Ty będziesz ! Tym samym PPPPoń w całej swojej krasie będzie obecny na imprezie ! Bo z Panem (łubu dubu !) Prezesem.

A jak to miło będzie poznać Twoja Kłapouchą...!

Metros !!! Masz szofera, więc się odezwij, że jedziesz !!! ...oczywiście, jak wrócisz z tej szkoły...

Posted

Monika, to i ja się cieszę, :D a jak się cieszy kłapoucha to nawet nie pytaj. Przynajmniej masz gwarancję, że zostaniesz zaśliniona i zafaflona :D.....

Metros szkoda... :( Ja na szczęście do szkół uczęszczać już nie musze :D, ale może do zobaczenia w niedzielę....

Posted

Wprawdzie masz blisko, ale jedziesz tam na kilka dni i będziesz nocował, prawda ? Pytam, bo ja ciągle szukam chętnych dwóch osób do 4-osobowego pokoju w schronisku (patrz wyżej), gdzie ja i Waldek już sobie zarezerwowaliśmy miejsce.

Ty już coś masz, czy szukasz ? Masz suczkę, więc pieski zgrałyby się idealnie...

Posted

Monika, prawi na pewno będę spał po czeskiej stronie czyli w Harahowie i będę przyjeżdżał na spacerki całodniowe, połączone z oglądaniem, więc raczej w tej kwesti nie pomogę (chociaż gdyby nie Waldek ;) i moja kobita ;) ) Ale też jeszcze nie wiem na 100%

Posted

No dobla... :(

Ale jak się procent podwyższy (nie ten :drinking: ...) to pisz.

A teraz ten :drinking: ! Za udaną zabawę tam na miejscu z wszystkimi !