Arlene Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Rawa napisał(a): Dziękujemy Ci Olu, poczciwe i wierne stworzenie z Ciebie. Ależ nie ma za co. Arlenka - obrończyni uciśnionych. Pani Grażynko, a gdzie te dziewięćdziesiąt-ileś fotek? Obiecanki cacanki :eviltong: Quote
Rawa Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ja? Toż to fotki pani Grażynki. :eviltong: To macie teraz zadanie odszukać jej konto na fotosik.pl (banalne). Quote
Rawa Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Arlene napisał(a):Noo, ja też już zerknęłam na Fotosik i uznaję, iż jest tam zdecydowanie za dużo mnie :eviltong: Co Ty nie powiesz... Dokładnie mam to samo zdanie na swój temat. Quote
Arlene Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Noo, ja też już zerknęłam na Fotosik i uznaję, iż jest tam zdecydowanie za dużo mnie :eviltong: Quote
Mysia_ Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 zamiast gadać wrzucajcie fotki :eviltong: Grażyna i Patikujek do roboty :mad: i inni tez, kto tam jeszcze miał aparat :razz: Quote
Patikujek Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ja już wszyustkie moje wrzuciłam:mad: Asie weź pogoń:mad: a jak nie ma jak wrzucić to niech mi na maila pośle to ja powstawiam Quote
Mysia_ Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Patikujek napisał(a):Ja już wszyustkie moje wrzuciłam:mad: Asie weź pogoń:mad: a jak nie ma jak wrzucić to niech mi na maila pośle to ja powstawiam to Ty miałas tak mało? :eviltong: Asi nie działa komp :roll: Zawirusowało go totalnie :shake: Quote
Patikujek Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 To niech Sarze zaniesie fotki na karcie pamięci:eviltong: Quote
Mysia_ Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 zobaczę co się da zrobić :evil_lol: Tak czy inaczej, ludzie fotki wrzucać :eviltong: Quote
Patikujek Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ja zaraz poszukam na fotosiku fotek Grażynki i je tutaj powstawiam mam nadzieję że nie będzie miała mi tego za złe:) Quote
Mysia_ Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 pewnie się ucieszy, że ktoś ją w tym wyręczył :evil_lol: Quote
Patikujek Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 To zaraz to zrobię oczywiście od razu zaznaczę że zdjęcia są autorstwa Grażynki Quote
Patikujek Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 W takim razie pozwolę sobie wkleić kilka zdjęć autorstwa grażyny9915 (najwyżej mnie zabije) Quote
Patikujek Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Autor grazyna9915 ja na tym kończę wklejanie fotek Grazyny, może jak się dalej nie pojawi to jutro coś powklejam:evil_lol: Grażynko tylko nie bij:mad: Quote
Mysia_ Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 hehe :lol: Ukradnę sobie fotkę Dinusia do jego wątku, tylko czy Grażyna nie bedzie zła, że się tak rządzimy jej fotkami ? :diabloti: Quote
Patikujek Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Jejku Mysza ty już masz u tylu ludzi przekichane na DGM że jedna Grażyna do kolekcji różnicy ci nie powinna zreobić:) Jak ktoś się chce zagłbić w plany zlikwidowania Mysi zapraszamy do jej fotobloga:) Quote
grazyna9915 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 JAK MOGŁAŚ TAK NARUSZYĆ PRAWA AUTORSKIE! PODAM CIĘ DO SĄDU! MYSIE RÓWNIEŻ! PS. Mysia Dino ma więcej zdjęć na fotosiku. ;) Patikujek jeżeli chcesz to możesz dalej wklejać fotki (o ile coś znajdziesz detektywie), do sądu podam Cię jednorazowo. :eviltong: Quote
Patikujek Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Też cię kofam Grazynko:loveu: Zaraz będę wklejać:) Quote
Recommended Posts