Jola_K Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 a MY wiemy jak dojechac... :eviltong: przyjedziemy ;) Quote
Rawa Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Mada:) napisał(a):I ja też się wpraszam! :evil_lol: No to jak Ty to i ja :razz: Quote
wandul 66 Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 monita napisał(a):A ja też mogę ;) :eviltong:oczywiście , zapraszam , zabierz więcej ludzi z Krakowa!!!! Quote
Mona4 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 :-(A mnie tym razem niebedzie:placz: ale przysle wam zabie udka na grila:evil_lol: Quote
amikat Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Najbardziej sie cieszę z tego że was nareszcie poznam.... Quote
monita Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Myślę, że z Krakowa chętnie ktoś przyjedzie :evil_lol: Quote
Tweety Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 myślę, że przyjedzie ze mną BeataSabra Quote
amikat Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 u Wandula dużoa osiadłość!!!! Pani na włościach - starczy miejsca!!! Quote
Ania_w Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 tez sie melduje!:) przywioze ze sobą Halbinę i Formicę:) już nawet wiem kto będzie kierowcą w drodze powrotnej :evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Ja bym tez wpadła a co? Wandziu powiedz mi tylko jedno : przedział wieku - bardziej sprajt czy bardziej piwo?|:) :lol::evil_lol::diabloti: no co do kiełbasy to miesożercy wiadomoa vege marcheweczka albo jabuszko z grila :multi: i nastepne pytanie co ze zwierzakami ? bierzemy czy nie i jeszcze jedne :) gdzie dokładnie bedzie bibka Quote
wandul 66 Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Basia i Barni napisał(a):Ja bym tez wpadła a co? Wandziu powiedz mi tylko jedno : przedział wieku - bardziej sprajt czy bardziej piwo?|:) :lol::evil_lol::diabloti: no co do kiełbasy to miesożercy wiadomoa vege marcheweczka albo jabuszko z grila :multi: i nastepne pytanie co ze zwierzakami ? bierzemy czy nie i jeszcze jedne :) gdzie dokładnie bedzie bibkaNA OSTANIM ZLOCIE PRZEDZIAŁ WIEKOWY BYŁ OD 8 LAT DO ????? Nie będe takich rzeczy ujawniać;););)Były napoje bezalkoholowe i INNE TEZ (patrz fotki) dodam , że nie zostały puste butelki;)a słój z kiszonymi ogórcami cieszył sie duzym wzięciem;););)Napewno zrobimy grilla , nawet jeżeli pogoda nie dopisze , to zrobi,y w garazu a my wszyscy będziemy jeśc w domu - wszystkim , którzy sie martwią , że jak bedzie duzo ludzi , braknie miejsca , powiem , że SPOKO . dom jest olbrzymi , jak braknie krzeseł , jest jeszcze 200 m podłogi;););) A jak będzie pogoda , jest 800 m ogródka;););) Quote
wandul 66 Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 a co do zwirzaków , może lepiej nie , jak wszystkie będą tak kradły jak moje SĘPY , może sie okazac , że nic nam nie zostanie do jedzenia . Trudno tez przewidziec wzajemne relacje psów miedzy sobą , OSTATNIO BYŁO NA ZLOCIE OKOŁO 50 OSÓB , jeżeli policzyc do każdego po 1 psie , zrobi nam sie małe schronisko i nawet nie usłyszymy , co do siebie mówimy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Patikujek Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 To ja się melduję i stwierdzam że zamierzam być obecna na zlocie Quote
eria Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 ja jeszcze nie wiem ,ale dobry grill nie jest zły :cool3::loveu: i generalnie jestem na tak :) Quote
Ambra Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 ja jak najbardziej tez mam zamiar sie pojawić - z plakietkami:evil_lol: Muro juz wolne załatwia a Lene moze tez mi sie uda namówić - wkoncu tym razem nie moge być kierowcą;) Quote
Mysia_ Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Ciekawe czy pogoda dopisze, oby :cool3: Quote
grazyna9915 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Pogoda nie ważna, impreza ważna. Wandul ja potwierdzam wpis! Quote
Mysia_ Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 brzydka pogoda mogłaby kogoś zniechęcić :eviltong: Mnie nic nie zniechęci :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 ja bede ja bede!!!! dobra ja nie trafie ;p jedzie ktos moze z centrum katowic albo centrum chorzowa ? Quote
Recommended Posts