Patikujek Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Kociunia trzymaj się, niech przezyje maleństwo:modla: Quote
Jola_K Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 dolaczam sie do trzymajacych kciuki! walcz malutka! to tylko robale, to na pewno tylko robale, mam nadzieje............ :( Quote
Tweety Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 malutka, nie daj się, bądź dzielną dziewczynką :modla: Quote
ulvhedinn Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Dziewczyny Wy się znacie lepiej, mam malusienką kicię 5 tygodni... wszystko niby w porządku, ale nie zrobiła od wczoraj koo...:roll: Quote
Formica Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 moze ma zatrwardzenie. Nie nalezy panikowac:) poczekaj jeszcze troche, mozesz pomasować brzuszek i poczekac co do kici reszta kotkó wandull czuje sie dobrze , ten co wymiotował burasek czuje się wysmienicie, czarna kicia z łokietkiem tez. Panleukopenia jest zaraźliwą chorobą wiec trzymajmy kciuki za to ze to nie ot męczy maleństwo Bardzo czesto przy silnym zarobaczeniu i podaniu srodka odrobaczajacego dochodzi do silnej toksemii i moze dawac takie objawy. Tzrymam kciuki za maleństwo!!! Quote
Patsi Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Ja też trzymam...Czy wiadomo już jak się kociczka dzisiaj czuje...? Quote
wandul 66 Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 muro , co z kicią ??? moje zdrowe i te które juz poszły też - oby , oby , oby ...... Wiem , że zabrzmi to okrutnie , ale cieszę sie , że to Ty ją wzięłąś , nie wiadomo co by było , gdyby inny domek by ją zabrał:shake: :shake: :shake: Quote
ulvhedinn Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 A moje "dziecko" koo zrobiło, teraz drze dziób: "na rączki!!!!!", a jak nie drze to rozrabia:mad: Quote
Patsi Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Tweety napisał(a):co z koteńką? Nie wiadomo nic? Quote
Ania_w Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='Formica']a tam od razu niesprawiedliwie :roll: poprostu ja się dobrze w weekendy ukrywam ;) no to prosze - fragment Formicy zanim zaczela sie "ukrywac":evil_lol: wiecej jej zdjec na watku Halbiny:evil_lol:,post 556 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32488&page=14 Quote
Formica Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 no ładnie :) i zaprzepascicliscie sierpniowy zlot u wandy :diabloti: Quote
Mysia_ Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 o Formica na fotce :cool3: Ale kiepsko widać, więc i tak zlot w sierpniu jest nieunikniony :evil_lol: :diabloti: Quote
Justysia i Grześ Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Wie ktoś może co z koteczką ? (muro i Ambra nie mają chyba dostępu do internetu więc nie dadzą znać) A tak poza tym to, na którą kotkę w końcu się muro zdecydowała ? Ps. Parę zdjęć jest również u nas tylko mamy "małe" problemy techniczne - ale będą ;) Quote
Patsi Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='Justysia i Grześ']Wie ktoś może co z koteczką ? (muro i Ambra nie mają chyba dostępu do internetu więc nie dadzą znać) A tak poza tym to, na którą kotkę w końcu się muro zdecydowała ? Ps. Parę zdjęć jest również u nas tylko mamy "małe" problemy techniczne - ale będą ;) Muro wzięła koteczkę, którą przywiozłam do Wandy w piątek (biała z łatkami szarymi). Jutro postaram się dodzwonić do dziewczyn, mam nadzieję, że koteczka ma się dobrze i wszystko paskudne objawy minęły... Quote
Ambra Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 mam dobre wiesci - kicia ma sie dobrze! szelje juz i rozrabia, koopke robi juz do kuwety zas siku gdzie popadnie, oby to była stala poprawa, goni psa i wczoraj tak przegonila starsza kotke ze tamta postanowila sie znowu ulotnic i poczekac bo moze intruz sie wyprowadzi z jej domu:evil_lol: bardzo mi przykro z powodu tricolorka:-( to strasznie smutne... ps. poszukuje tymczasu, moze byc platny na tydzien dla suni mini goldenki wzietej ze schroniska w lutym - jej wlasciciele wyjezdzaja na tydzien na urlop i zaden hotel nie wchodzi w gre bo miejsc nie ma, sunia roczna, zabawowa troche rozpieszczona - przepraszam za zasmiecanie watku:oops: czekam moze Muro mi pomoze ... Quote
Patsi Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Ambra napisał(a):mam dobre wiesci - kicia ma sie dobrze! szelje juz i rozrabia, koopke robi juz do kuwety zas siku gdzie popadnie, oby to była stala poprawa, goni psa i wczoraj tak przegonila starsza kotke ze tamta postanowila sie znowu ulotnic i poczekac bo moze intruz sie wyprowadzi z jej domu:evil_lol: bardzo mi przykro z powodu tricolorka:-( to strasznie smutne... Super wiadomości, bardzo się cieszę, że mała wróciła do zdrowia!!!:multi: Quote
halbina Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Na minizlocie nie byłam... żałuję! bardzo żałuję! Ale wizytę u Wandeczki zaliczyłam i znam wszystkie miejsca z foteczek, ciasto przepyszne też jadłam... tylko Was na żywo nie udało się spotkać tym razem... liczę więc na następny raz... a to foteczki cioci Formicy, gdyby ci, którzy ją u Wandeczki byli, chcieli jednak też na foteczce: Ale to oczywiście nie to samo, co zdjęcia z imprezki u Wandeczki, więc... ;) Quote
Recommended Posts