Jump to content
Dogomania

ZLOT juz był - kolejny 26 .04.2008 godz. 15 - 16 00

Recommended Posts

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moze ma zatrwardzenie. Nie nalezy panikowac:) poczekaj jeszcze troche, mozesz pomasować brzuszek i poczekac

co do kici reszta kotkó wandull czuje sie dobrze , ten co wymiotował burasek czuje się wysmienicie, czarna kicia z łokietkiem tez.
Panleukopenia jest zaraźliwą chorobą wiec trzymajmy kciuki za to ze to nie ot męczy maleństwo

Bardzo czesto przy silnym zarobaczeniu i podaniu srodka odrobaczajacego dochodzi do silnej toksemii i moze dawac takie objawy.

Tzrymam kciuki za maleństwo!!!

Posted

muro , co z kicią ??? moje zdrowe i te które juz poszły też - oby , oby , oby ...... Wiem , że zabrzmi to okrutnie , ale cieszę sie , że to Ty ją wzięłąś , nie wiadomo co by było , gdyby inny domek by ją zabrał:shake: :shake: :shake:

Posted

Wie ktoś może co z koteczką ? (muro i Ambra nie mają chyba dostępu do internetu więc nie dadzą znać)

A tak poza tym to, na którą kotkę w końcu się muro zdecydowała ?

Ps. Parę zdjęć jest również u nas tylko mamy "małe" problemy techniczne - ale będą ;)

Posted

[quote name='Justysia i Grześ']Wie ktoś może co z koteczką ? (muro i Ambra nie mają chyba dostępu do internetu więc nie dadzą znać)

A tak poza tym to, na którą kotkę w końcu się muro zdecydowała ?

Ps. Parę zdjęć jest również u nas tylko mamy "małe" problemy techniczne - ale będą ;)
Muro wzięła koteczkę, którą przywiozłam do Wandy w piątek (biała z łatkami szarymi). Jutro postaram się dodzwonić do dziewczyn, mam nadzieję, że koteczka ma się dobrze i wszystko paskudne objawy minęły...

Posted

mam dobre wiesci - kicia ma sie dobrze! szelje juz i rozrabia, koopke robi juz do kuwety zas siku gdzie popadnie, oby to była stala poprawa, goni psa i wczoraj tak przegonila starsza kotke ze tamta postanowila sie znowu ulotnic i poczekac bo moze intruz sie wyprowadzi z jej domu:evil_lol:
bardzo mi przykro z powodu tricolorka:-( to strasznie smutne...

ps. poszukuje tymczasu, moze byc platny na tydzien dla suni mini goldenki wzietej ze schroniska w lutym - jej wlasciciele wyjezdzaja na tydzien na urlop i zaden hotel nie wchodzi w gre bo miejsc nie ma, sunia roczna, zabawowa troche rozpieszczona - przepraszam za zasmiecanie watku:oops:
czekam moze Muro mi pomoze ...

Posted

Ambra napisał(a):
mam dobre wiesci - kicia ma sie dobrze! szelje juz i rozrabia, koopke robi juz do kuwety zas siku gdzie popadnie, oby to była stala poprawa, goni psa i wczoraj tak przegonila starsza kotke ze tamta postanowila sie znowu ulotnic i poczekac bo moze intruz sie wyprowadzi z jej domu:evil_lol:
bardzo mi przykro z powodu tricolorka:-( to strasznie smutne...

Super wiadomości, bardzo się cieszę, że mała wróciła do zdrowia!!!:multi:

Posted

Na minizlocie nie byłam... żałuję! bardzo żałuję!
Ale wizytę u Wandeczki zaliczyłam i znam wszystkie miejsca z foteczek, ciasto przepyszne też jadłam... tylko Was na żywo nie udało się spotkać tym razem... liczę więc na następny raz...
a to foteczki cioci Formicy, gdyby ci, którzy ją u Wandeczki byli, chcieli jednak też na foteczce:

Ale to oczywiście nie to samo, co zdjęcia z imprezki u Wandeczki, więc... ;)