Jump to content
Dogomania

ZLOT juz był - kolejny 26 .04.2008 godz. 15 - 16 00

Recommended Posts

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ej Wy to jestescie :diabloti: , ja mysle ,ze świetnym rozwiązaniem by było sie nieprzyznawanie do zdjęc z moim wizerunkiem i zmuszenie Wandull do powtórki z rozrywki z powodu niezedjeciowania wszystkich uczestników :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

i wszyscy byliby zadowoleni :cool3:

Posted

Formica napisał(a):
ej Wy to jestescie :diabloti: , ja mysle ,ze świetnym rozwiązaniem by było sie nieprzyznawanie do zdjęc z moim wizerunkiem i zmuszenie Wandull do powtórki z rozrywki z powodu niezedjeciowania wszystkich uczestników :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

i wszyscy byliby zadowoleni :cool3:
pomyslę , pomyśle , :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zapasów papu dla kotów uczestnicy zlotu przywiezli pewno na rok:eviltong: jak sie będą kończyć;) ;) ;) to się zastanowie:eviltong:

Posted

:diabloti: :diabloti: ee jak takie fajne profity z organizowania zlotów sa to ja sie nad tym poważnie zastanowie

i wszyscy beda mogli mnie podziwiac w realu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Formica napisał(a):
:diabloti: :diabloti: ee jak takie fajne profity z organizowania zlotów sa to ja sie nad tym poważnie zastanowie

i wszyscy beda mogli mnie podziwiac w realu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
to za rok :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ania_w napisał(a):

Ps Ewa z Pawłem maja zdjecie Formicy :evil_lol:

Kurczę oglądam tych parę zdjęć co mam, ale Formicy ani widu ani słychu

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']Kurcze no:mad:
Formica weź no swoje zdjęcie wstaw i będziesz mieć od nas spokój

NO WłAśNIE DOBRY POMYSł :eviltong::eviltong:

Posted

To, że nigdzie nie ma FORMICI to wina WANDUL66.

Przecież jak tylko ta bidna kobitka przyjechała to ta odrazu ją do roboty zagnała, a potem bidotka tak ze zmęczenia się słaniała, że pewno pod stół się schowała.;)

Posted

grazyna9915 napisał(a):
To, że nigdzie nie ma FORMICI to wina WANDUL66.

Przecież jak tylko ta bidna kobitka przyjechała to ta odrazu ją do roboty zagnała, a potem bidotka tak ze zmęczenia się słaniała, że pewno pod stół się schowała.;)
pytanie , czy pod tym stołem , to od roboty sie znalazła:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

wandul 66 napisał(a):
pytanie , czy pod tym stołem , to od roboty sie znalazła:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

no ładnie ładnie :shake: jeszcze jakies podstępne insynuacje pod moim adresem są wypisywane.

to ,ze nie ma mnie na zdjęciach to tylko i wyłacznie wina wandull i tyle.

Ja osobiscie składam reklamacje ja tez chce mieć zdjęcie w tak doborowym towarzystwie. Wstawienie mojego zdjęcia nic to nie da , bo to nie jest zdjęcie z tego miejsca i czasu.

Wanda nie pozostaje ci nic innego jak szykowac zlot w sierpniu :diabloti:

Posted

Formica napisał(a):
no ładnie ładnie :shake: jeszcze jakies podstępne insynuacje pod moim adresem są wypisywane.

to ,ze nie ma mnie na zdjęciach to tylko i wyłacznie wina wandull i tyle.

Ja osobiscie składam reklamacje ja tez chce mieć zdjęcie w tak doborowym towarzystwie. Wstawienie mojego zdjęcia nic to nie da , bo to nie jest zdjęcie z tego miejsca i czasu.

Wanda nie pozostaje ci nic innego jak szykowac zlot w sierpniu :diabloti:
pomyslimy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale wtedy musisz być juz na kazdym zdjęciu i w kazdej pozie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

wandul 66 napisał(a):
pomyslimy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale wtedy musisz być juz na kazdym zdjęciu i w kazdej pozie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

moge byc na kazdym , ale pozy bede dobierac sama :diabloti:

Posted

:-( Kicia jest w stanie krytycznym, bardzo nam przykro, byla chwilowa poprawa ale wczoraj nastał kryzys :( przelewała sie przez rece, wet zaaplikował jej kolejny antybiotyk, kroplowke, elektrolity, kupka pod siebie - nie jest dobrze, nastepne 24 godz pokaza czy bedzie lepiej...
3majcie kciuki!
niech mała walczy, jest przerazliwie chuda, same kosteczki, wczoraj ja widzialam spi i spi...psów nie znosi, od razu je atakuje a Saba Muro tak bardzo by jej chciala pomatkować...
oby dala rade!
acha wet podal nazwe choroby cos na p... nie pamietamy i porownał ja do nosowki u psów...

Posted

Byle nie panleukopenia! BŁAGAM!
Jak co to mam lekarstwo które może pomóc przy tej chorobie. Wandziu ty wiesz o co chodzi.

Trzymam za małą kciuki, jejku byle nie panleukopenia (przepraszam mogę źle pisać nazwę choroby).
Online iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone.scr

Posted

Ambra napisał(a):
:-( Kicia jest w stanie krytycznym, bardzo nam przykro, byla chwilowa poprawa ale wczoraj nastał kryzys :( przelewała sie przez rece, wet zaaplikował jej kolejny antybiotyk, kroplowke, elektrolity, kupka pod siebie - nie jest dobrze, nastepne 24 godz pokaza czy bedzie lepiej...
3majcie kciuki!
niech mała walczy, jest przerazliwie chuda, same kosteczki, wczoraj ja widzialam spi i spi...psów nie znosi, od razu je atakuje a Saba Muro tak bardzo by jej chciala pomatkować...
oby dala rade!
acha wet podal nazwe choroby cos na p... nie pamietamy i porownał ja do nosowki u psów...
Ambra , czasem po odrobaczaniu objawy przypominają panleukopemię - wymioty , biegunka i złe samopoczucie!!!

Posted

Ambra napisał(a):
3majcie kciuki!
oby dala rade!

Boże!!!:-(:-(:-(malutka....zdrowiej, musisz wyzdrowiec...Jutro zaobaczę, jak się czuje jej mama...Kciuki z całych sił!!!!