Arlene Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Pani Grażynko, ja jestem Arlenka, a nie Arlenk :evil_lol: A tak na marginesie - bezprawne wykorzstanie wizerunku, paragraf milion-pięćset-sto-dziewięćsetny :eviltong: Quote
grazyna9915 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 :loveu: Dawidzio się ucieszy. Niestety muszę zmykać i resztę zdjęć wkleję dopiero w poniedziałek, bo w drugim pokoju mam wziętą dzisiaj ze schroniska koteczkę, która strasznie płacze. Jutro czeka na nią nowy dom w Chrzanowie, więc tak przy okazji trzymajcie kciuki. Patikujek co złego to nie ja przecież wiesz, że Cię uwielbiam.:loveu: Quote
Patikujek Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Teraz to już za późno dzieciaki jadą same P.S Widzicie jak na ludzi działa mały szantaż, od razu zmieniają zdanie:loveu: Quote
Arlene Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Wybacz, że się wtrącę. Jakie dzieciaki? :razz: a) Rawa jest nad wyraz dorosła jak na swój wiek i na pewno by się obruszyła w tym momencie, gdyby nie fakt, że śpi :cool3: b) Mada siłą rzeczy nie może być dzieciakiem, jako że jest w moim wieku :eviltong: Tak więc protestuję w Ich imieniu :evil_lol: Quote
Patikujek Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Cicho tam bachory:mad: Bo moim yorkiem poszczuję albo co lepsze na zlot nie dojedziecie:mad: A tak w ogóle to dlaczego ty dziecko jeszcze nie śpisz??:mad: Quote
Arlene Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Dziecko, zgłoś się! :evil_lol: A przed yorkiem już drżę... Zlot mi tam obojętny, bo nie jadę :cool3: Tak się na Dogomanii traktuje ludzi broniących swoich pobratymców. Pięknie :mad: Quote
Patikujek Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Spać i to migiem, bo na zlot nie pojedziesz:mad: Albo jeżeli już to pobiegniesz za pociągiem:PP Quote
Patikujek Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Cała prawda o dogomanii A tak na poważnie to Ty rzeczywiście nie jedziesz czy tylko teraz tak piszesz?? Quote
Mysia_ Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Pati, sprawdź sobie na liscie do Sierakowa :eviltong: ile foteczek :multi: Quote
wandul 66 Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 o matko , nawet nie widziałam , że takie horrory się działy - próby morderstw , złodziejstwo - MUSZę POWAńIE SIE ZASTANOWIć NAD KOLEJNYM ZLOTEM:crazyeye::razz::evil_lol: Quote
Mada:) Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Buahahaha... :grin::grin::grin::grin::grin: Ale świetne fotki i teksty do nich dobrane... :evil_lol: :grin: EXTRA! A tak na marginesie: pełnoletność nie świadczy o dorosłości! :eviltong: :evil_lol: I bachorami nie jesteśmy! :mad: A oto definicja ''bachora'': ''Bachor'' - istota niby ludzka puszczona samopas na dwór, biegająca po placu, taplająca się w piasku, rozrabiająca, nie mająca żadnych zainteresowań; dzieciakowy włóczykij; pejoratywne określenie niesfornego dziecka. NO CHYBA NIE WIDAĆ PODOBIEŃSTWA W NAS? :mad: Quote
Asia_Klero Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 najgorsze jest to ze widze na fotkach siebie:P:Dmam sporo fotek ze zlotu ale musze byc u siebie na komputerze zeby je zrzucic,a narazie sie zawirusowal i sie nie wlacza:P:D Quote
Mysia_ Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 wandul 66 napisał(a):o matko , nawet nie widziałam , że takie horrory się działy - próby morderstw , złodziejstwo - MUSZę POWAńIE SIE ZASTANOWIć NAD KOLEJNYM ZLOTEM:crazyeye::razz::evil_lol: poprostu Patikujek nie wpuścisz i po sprawie :diabloti::evil_lol: Quote
Patikujek Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 A oto definicja ''bachora'': ''Bachor'' - istota niby ludzka puszczona samopas na dwór, biegająca po placu, taplająca się w piasku, rozrabiająca, nie mająca żadnych zainteresowań; dzieciakowy włóczykij; pejoratywne określenie niesfornego dziecka. NO CHYBA NIE WIDAĆ PODOBIEŃSTWA W NAS? :mad: No toż to wypisz wymaluj Wy:loveu: Quote
Arlene Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Człowiecze, cóż Ty o nas wiesz? :mad::razz: A tak w odpowiedzi na pytanie: naprawdę nie jadę. Chyba nie podejrzewałaś mnie o robienie Cię w konia? :evil_lol: Quote
Patikujek Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Ależ skąd w konia nigdy w życiu:shake: w osła to tak, w to to na pewno mnie mogłabyś zrobić Grażynko proszę o kolejne fotki, albo kogoś kto takowe ma. Quote
Mada:) Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Ja mam, ale nie dam! :eviltong: :razz: :evil_lol: :eviltong: Quote
Arlene Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Ciekawe skąd masz, Madzialeno. Ukrytą kamerę miałaś, czy co? :cool3: Quote
Rawa Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Patikujek napisał(a): Grażyno - między nami koniec:mad: I za wstawienie moich fotek (z jakże niepochlebnym komentarzem) ja też rzucam! Tę całą zapsioną robotę! Koniec! grazyna9915 napisał(a):Patikujek to dusza towarzystawa!:loveu: To wspaniały moderator!:loveu: Wspaniały opiekun zwierząt!!!:loveu: Wazelina, wazelina! :eviltong: Patikujek napisał(a):Teraz to już za późno dzieciaki jadą same Yes! Yes! Yes! :multi: Patikujek napisał(a):Cicho tam bachory:mad: Bo moim yorkiem poszczuję albo co lepsze na zlot nie dojedziecie:mad: UWAGA! NA ZLOT MOGĄ JECHAĆ TYLKO I WYŁĄCZNIE ŁAGODNE PSY DO LUDZI I INNYCH PSÓW LUB TAKIE, NAD KTÓRYMI POTRAFIMY ZAPANOWAĆ. CHCEMY UNIKNĄĆ PRZYKRYCH SYTUACJI. ZLOT MA BYĆ PRZYJEMNOŚCIĄ I ODPOCZYNIEM DLA NAS I NASZYCH PSÓW. A CIĄGŁE UWAŻANIE, CZY COŚ ZA CHWILĘ NIE POŻRE NASZEGO PUPILKA NA PEWNO NIE BĘDZIE NALEŻAŁO DO PRZYJEMNOŚCI. [SIZE="1"]Ja mam owczarkę. Jest bardzo łagodna, ale też posłuszna. Do perfekcji opanowała komendę "bierz go!". :evil_lol: Arlene napisał(a):Wybacz, że się wtrącę. Jakie dzieciaki? :razz: a) Rawa jest nad wyraz dorosła jak na swój wiek i na pewno by się obruszyła w tym momencie, gdyby nie fakt, że śpi :cool3: b) Mada siłą rzeczy nie może być dzieciakiem, jako że jest w moim wieku :eviltong: Tak więc protestuję w Ich imieniu :evil_lol: Dziękujemy Ci Olu, poczciwe i wierne stworzenie z Ciebie. Arlene napisał(a):Ciekawe skąd masz, Madzialeno. Ukrytą kamerę miałaś, czy co? :cool3: Mada-tajny-agent. :cool1: Nie wiedziałaś? Quote
Patikujek Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 UWAGA! NA ZLOT MOGĄ JECHAĆ TYLKO I WYŁĄCZNIE ŁAGODNE PSY DO LUDZI I INNYCH PSÓW LUB TAKIE, NAD KTÓRYMI POTRAFIMY ZAPANOWAĆ. CHCEMY UNIKNĄĆ PRZYKRYCH SYTUACJI. ZLOT MA BYĆ PRZYJEMNOŚCIĄ I ODPOCZYNIEM DLA NAS I NASZYCH PSÓW. A CIĄGŁE UWAŻANIE, CZY COŚ ZA CHWILĘ NIE POŻRE NASZEGO PUPILKA NA PEWNO NIE BĘDZIE NALEŻAŁO DO PRZYJEMNOŚCI. Tak dla twojej wiadomości to mój Baks nie jedzie ze mną na zlot, a żeby Cię nim poszczuć to przyjadę do Ciebie osobiście Quote
Recommended Posts