Jump to content
Dogomania

ZLOT juz był - kolejny 26 .04.2008 godz. 15 - 16 00

Recommended Posts

Posted

diabelkowa napisał(a):
ja bede ja bede!!!! dobra ja nie trafie ;p jedzie ktos moze z centrum katowic albo centrum chorzowa ?

Jakbyś nie miała jak inaczej, a byś jechała autobusem to możesz pojechać do Centrum Zabrza i tam na autobus 83, którym zabrzanie bedą pewnie jechać :lol: Myslę, jednak, że z Katowic załapiesz się na jakiś lepszy transport :cool3:

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MAM POMYSŁA - może niech kazdy napisze skąd i czym będzie jechał , jezeli autem , mógłby kogos zabrac po drodze , z KATOWIC napewno pojedzie amikat , ale nie wiadomo , jak będzie stała z miejscem w aucie!!!

Posted

Mysia_ napisał(a):
tylko trzeba by było potem to uporządkować ;) Może w jakimś jednym poście wrzucać? :cool3:

Ja oczywiście z Zabrza, autobusem 83 :lol:
no to niech kazdy pisze skąd jedzie i jezeli autem , ile ma miejsc wolnych !!!!!!

Posted

Ania_w napisał(a):
tez sie melduje!:) przywioze ze sobą Halbinę i Formicę:)
już nawet wiem kto będzie kierowcą w drodze powrotnej :evil_lol:

Ja jadę tym samochodem... i nie prowadzę go na pewno! :eviltong:

Posted

Gdzie zlot, gdzie? :D Ja już się pogubiłam, przeglądnęłam kilka podstron w tył, ale dalej się nie doczytałam, a w tyutle jest "Zlot już był - nastepny 26.04.2008" więc ..? ;)

Posted

McDzik napisał(a):
Gdzie zlot, gdzie? :D Ja już się pogubiłam, przeglądnęłam kilka podstron w tył, ale dalej się nie doczytałam, a w tyutle jest "Zlot już był - nastepny 26.04.2008" więc ..? ;)
zlot jest w Bytomiu , zapraszam , z RZeszowa to rzut beretem!!!;););)

Posted

Hala napisał(a):
ale ja nie wiem czy jestem zaproszona? :oops:
wszyscy sa zaproszeni - ostatnio jak był zlot , każdy pisał do mnie pw , podawałam adres , naprawdę mielismy okazje sie poznac , było mnóstwo ludzi i obiecuje , że zapraszam jeszcze wieksze mnóstwo , celowo nie robię w czasie wakacji - choć pewnie tez będzie , bo duzo ludzi pisało , że żałuję , ale wyjeżdza na wczasy ZAPRASZAM :loveu:

• 4 weeks later...
Posted

do Zlotu pozostało już tylko 25 dni , proponuje ustalić ilośc kiełbasy na osobę:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ostatnio wszyscy poprzywozili takie ilości , że moja zamrażarka była pełna przez miesiąc , a te ze zlewu w kuchni już odmrozone musiałam porozdawać ;););)PS , nawet biorąc pod uwage moje psie SĘPY , które kradły wprost z grilla [POSTULUJĘ ZA 2 KIEŁBASY NA ŁEBKA , ;););)nIEKONIECZNIE 2 KG:lol:

Posted

bardzo przepraszam za off:
Potrzebna krew (każdej grupy) na tzw. wymianę (Wy dajecie np A Rh+, a Włodek dostaje tu A Rh-) !!!! Krew można oddawać w całej Polsce, z zaznaczeniem dla kogo!
Tu wszelkie info na temat oddawania krwi: http://www.rckik-katowice.com.pl/
Przy oddawaniu krwi trzeba zaznaczyć dla kogo. A oto dane:
WŁODZIMIERZ GWÓŹDŹ, Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. św.Barbary w Sosnowcu, oddział hirurgiczny
Zaświadczenia o oddaniu krwi na rzecz pana Włodka przesyłamy/faksujemy na:
Wojewódzki Szpital Specjalistyczny Nr 5 im. Św. Barbary
Przychodnia, ośrodek zdrowia
ul. Medyków 1, 41-200 Sosnowiec
Telefon: 032 368 20 00
032 368 27 01
Fax: 032 368 20 32
e-mail: sekretariat@wss5.pl
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=97116&page=348