Mysia_ Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 diabelkowa napisał(a):ja bede ja bede!!!! dobra ja nie trafie ;p jedzie ktos moze z centrum katowic albo centrum chorzowa ? Jakbyś nie miała jak inaczej, a byś jechała autobusem to możesz pojechać do Centrum Zabrza i tam na autobus 83, którym zabrzanie bedą pewnie jechać :lol: Myslę, jednak, że z Katowic załapiesz się na jakiś lepszy transport :cool3: Quote
wandul 66 Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 MAM POMYSŁA - może niech kazdy napisze skąd i czym będzie jechał , jezeli autem , mógłby kogos zabrac po drodze , z KATOWIC napewno pojedzie amikat , ale nie wiadomo , jak będzie stała z miejscem w aucie!!! Quote
Mysia_ Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 tylko trzeba by było potem to uporządkować ;) Może w jakimś jednym poście wrzucać? :cool3: Ja oczywiście z Zabrza, autobusem 83 :lol: Quote
wandul 66 Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Mysia_ napisał(a):tylko trzeba by było potem to uporządkować ;) Może w jakimś jednym poście wrzucać? :cool3: Ja oczywiście z Zabrza, autobusem 83 :lol:no to niech kazdy pisze skąd jedzie i jezeli autem , ile ma miejsc wolnych !!!!!! Quote
Tweety Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 jadę z Krakowa ale chyba będę mieć full w samochodzie, jeszcze nie wiem:shake: Quote
amikat Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 diabelkowa napisał(a):ja bede ja bede!!!! dobra ja nie trafie ;p jedzie ktos moze z centrum katowic albo centrum chorzowa ? my jedziemy!!!! zabierzemy Cię!!!! Quote
halbina Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Ania_w napisał(a):tez sie melduje!:) przywioze ze sobą Halbinę i Formicę:) już nawet wiem kto będzie kierowcą w drodze powrotnej :evil_lol: Ja jadę tym samochodem... i nie prowadzę go na pewno! :eviltong: Quote
McDzik Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Gdzie zlot, gdzie? :D Ja już się pogubiłam, przeglądnęłam kilka podstron w tył, ale dalej się nie doczytałam, a w tyutle jest "Zlot już był - nastepny 26.04.2008" więc ..? ;) Quote
wandul 66 Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 McDzik napisał(a):Gdzie zlot, gdzie? :D Ja już się pogubiłam, przeglądnęłam kilka podstron w tył, ale dalej się nie doczytałam, a w tyutle jest "Zlot już był - nastepny 26.04.2008" więc ..? ;)zlot jest w Bytomiu , zapraszam , z RZeszowa to rzut beretem!!!;););) Quote
Hala Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Eeee..co tak daleko? :mad: Dlaczego nie blizej? Ja też chce jechać. :placz: Quote
halbina Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 HAlinko, to widzę dwa wyjścia: albo przyjeżdżaj... albo zrób zlot u siebie... Quote
wandul 66 Posted March 6, 2008 Author Posted March 6, 2008 Hala napisał(a):ale ja nie wiem czy jestem zaproszona? :oops:wszyscy sa zaproszeni - ostatnio jak był zlot , każdy pisał do mnie pw , podawałam adres , naprawdę mielismy okazje sie poznac , było mnóstwo ludzi i obiecuje , że zapraszam jeszcze wieksze mnóstwo , celowo nie robię w czasie wakacji - choć pewnie tez będzie , bo duzo ludzi pisało , że żałuję , ale wyjeżdza na wczasy ZAPRASZAM :loveu: Quote
wandul 66 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 do Zlotu pozostało już tylko 25 dni , proponuje ustalić ilośc kiełbasy na osobę:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ostatnio wszyscy poprzywozili takie ilości , że moja zamrażarka była pełna przez miesiąc , a te ze zlewu w kuchni już odmrozone musiałam porozdawać ;););)PS , nawet biorąc pod uwage moje psie SĘPY , które kradły wprost z grilla [POSTULUJĘ ZA 2 KIEŁBASY NA ŁEBKA , ;););)nIEKONIECZNIE 2 KG:lol: Quote
wandul 66 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 A tu artystyczna fotka grazynki z naszymi kiełbaskami Quote
wandul 66 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 a , i prosze o dowiezienie jak ostatnio urządzen typu GRRIL Quote
wandul 66 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 A NA TEGO SEPA RADZĘ Z KIEŁBASKAMI UWAŻAĆ Quote
AguśSosnowiec Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Właśnie trafiłam na ten wątek, więc tak nieśmiało może się wproszę... :oops: Quote
wandul 66 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 AguśSosnowiec napisał(a):Właśnie trafiłam na ten wątek, więc tak nieśmiało może się wproszę... :oops:PW juz poszło ;) Quote
halbina Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 bardzo przepraszam za off: Potrzebna krew (każdej grupy) na tzw. wymianę (Wy dajecie np A Rh+, a Włodek dostaje tu A Rh-) !!!! Krew można oddawać w całej Polsce, z zaznaczeniem dla kogo! Tu wszelkie info na temat oddawania krwi: http://www.rckik-katowice.com.pl/ Przy oddawaniu krwi trzeba zaznaczyć dla kogo. A oto dane: WŁODZIMIERZ GWÓŹDŹ, Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. św.Barbary w Sosnowcu, oddział hirurgiczny Zaświadczenia o oddaniu krwi na rzecz pana Włodka przesyłamy/faksujemy na: Wojewódzki Szpital Specjalistyczny Nr 5 im. Św. Barbary Przychodnia, ośrodek zdrowia ul. Medyków 1, 41-200 Sosnowiec Telefon: 032 368 20 00 032 368 27 01 Fax: 032 368 20 32 e-mail: sekretariat@wss5.pl http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=97116&page=348 Quote
Recommended Posts