Jump to content
Dogomania

ZLOT juz był - kolejny 26 .04.2008 godz. 15 - 16 00

Recommended Posts

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
jaki piękny spacerek :cool3: A gdzie fotki są robione? Bo mi się kojarzę z tym lasem miedzy Centrum a Jankiem :roll:

tak, zdjecia dokladnie sa zrobione na polanie od strony wejscia z ul. Czołgistów. Mozna tez dojsc od strony Janka a dokladnie basenow. Spacery sa praktycznie codziennie kolo 19.00-20.00.

• 2 weeks later...
Posted

witam !! i ja tam bylam , miod i wino pilam:)i wrocilam do domu nie z pustymi rekami:) fakt ze bylo z mala bardzo zle, myslelismy ze nici z tego beda ale sie udalo!!! teraz to ja sama mam ochote czasami ja udusic:) niczego sie nie boi z pasami juz ok:) a za impresssske:) bardzo dziekuje:) bylo super !!! tylko czemu ja na zdjeciach wszystkich jak burak wygladam???? hehehe ( jak czarownice to czarownice prawda:):):))

Posted

Super, że kotunia już zdrowa i wesoła. Jeśli będziesz miała możliwość zrób jej kiedyś fotki :cool3: Wczoraj byłam szukać jej mamusi, bo szykuję dla niej sterylkę ale kota gdzieś polazła. Pozdrawiam wszystkich!!!;)

Posted

tamiczek napisał(a):
Szkoda, że tak daleko :-( :-( Chętnie bym przyjechała! Tyle Dogomaniaków w jednym miejscu, ho, ho !
to wcale nie tak daleko - autem 3 godziny drogi:eviltong: pozostaje pozbierać okolicznych dogomaniaków i zawitac na Ślask:lol:

Posted

wandul 66 napisał(a):
Jolu , rudy kocurek to uczestnik tzw. drugiej pielgrzymki z Czestochowy , na zlocie go jeszcze nie było !!!!

juz poprawiam pomylke...