Jump to content
Dogomania

ZLOT juz był - kolejny 26 .04.2008 godz. 15 - 16 00

Recommended Posts

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A dla ciotek,ktore przybyc nie moga,duuuuuzo fotek prosimy (ale,ale, tylko po 5 w jednym poscie :D).
Dzis wieczorem ma byc widoczna kometa,ciekawe czy ciotki beda w stanie ja dojzec...
Udanej zabawy zycze,choc z nutka zazdrosci.

Posted

wandul 66 napisał(a):
joasiu , jak sie poczujesz zle , pójdziesz sie połozyć , zreszta lezenie w Twoim stnie teraz nie wskazane , może doprowadzic do zaburzń i niedotlenienia - wskazane sa teraz tylko betonowe schody:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

tylko dlaczego czuję się jak mały wieloryb?? :-) :):)

Posted

Mona4 napisał(a):
To jedna Czarownica bedzie wiecej:diabloti: JA wpadne tylko na 1,5 godzinka aby was obfocic i pokazac na dogo jak sie czarownice na zlocie bawily:evil_lol:
JA SOBIE ZASTRZEGAM PRAWO DO AUTORYZACJI FOT:mad: :evil_lol:

Posted

Wandziu, nie przyjade, nie dam rady :( ogromnie mi przykro </p>mam tu zadania w terenie - np jestem potrzebna do przewiezienia Sisi z kliniki na tymczas, dziewczyny nie maja prawa jazdy
bawcie sie dobrze, telepatycznie sie z wami polacze....
pozdrawiam goraco

Posted

Mona4 fajnie że chodź na chwilkę się pojawisz złóż zyczenia małej solenizantce:loveu:

A ja aparatu nie mam chwilowo i moich fot nie będzie więc wszyscy bierzcie aparaty:mad:

Posted

Nono , byłem i było superowo :lol::lol::lol: Cioteczki pewnie w najlepsze się bawią :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No i czarownic jakoś nie zauważyłem ;);) Natomiast dużo kobitek o dużym sercu dla zwierząt :multi::multi::multi: Gospodyni składam gratulację za organizacje takiej imprezy :knajpa::popcorn::drinka:Pozdrawiam serdecznie ;);)

Posted

He he Peter no, co Ty czarownic nie widziałeś… Przecież pełno ich tam było – sami widzieliśmy :diabloti:

A tak na poważnie to faktycznie było super tylko szkoda, że dla nas tak krótko :-( ale cóż, praca jest bardzo istotna więc nie mogliśmy inaczej… Następnym razem nadrobimy :evil_lol:

Dla Wandy :klacz: :klacz: :klacz:

Czekamy na informacje jak tam się impreza rozwinęła i ile kociaków domki znalazło ;)

Posted

Było super a jakie pycha ciasto, kogo nie było niech tego żałuje najbardziej:multi:
Brawo Wanda

A czarownic była cała masa(dziwne że nie zauwazyłeś0
Mona ty już fotki dajesz:shake:
:loveu:bosko

Posted

faaajnie, jak ja zazdroszcze...
i pogoda dopisala :):)
i ciasto pyszne? omineło :(

noooo ale kto jest kim??? (nie chce slyszec odpowiedzi nie bylas - to nie wiesz)

Posted

Jola_K napisał(a):
ile kociakow znalazlo dom? ? ? :D :D
raczej zapytaj , ile [przybyło , byli tacy , co zamiast kota w worku , przywiezli ich 8 :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Wandziu, dzięki za super imprezkę, mam nadzieję, że dałyście sobie radę ze sprzątaniem. Kogo nie było niech żałuje!!! :evil_lol: