wandul 66 Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 zastanawiam sie nad krzesłami , ale dobrze , że moj taras ma dwa baaaardzo długie schody:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
esza Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Czyli wszystko jasne :lol: Każdy zabiera ze sobą: 1. najważniejsze, czyli puszkę dla kociaków Wandy 2. 1 halbkę 3. pół kilo zwyczajnej 4. krzesło, taboret (może być wędkarski), leżak, fotel, czy tez pieniek z ogrodu coby wilka nie złapać na tych schodach - wątpię by Wanda dała rade wykarmić 30 wilków i znaleźć im odpowiednie domki :evil_lol: Quote
Justysia i Grześ Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 My tak nieśmiało pukamy w te progi z informacją, że również mamy nieodpartą ochotę na grila w Bytomiu :razz: :lol: Quote
mama_Dorota Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Rybc!a napisał(a):Zazdroszczę wam tego, że się poznacie, dogomaniaczki. Impreza zapowiada się super, ale ja mam zdecydowanie za daleko, pozatym 15 lipca wyjeżdżam na wakacje. Kurczę no, szkoda, że tu nic w warmińsko-mazurskim się nigdy nic nie dzieje! No cóż Rybciu musimy jakąś chatkę znaleźć :placz: Wandul a Ty faktycznie mogłabyś tak trochę bliżej nas mieszkać. Ale może za rok :razz: Bawcie się dobrze i za nas. I koniecznie prosimy o fotki! Najlepiej tak na bierząco. Tak co pół godziny? :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 mama_Dorota napisał(a):No cóż Rybciu musimy jakąś chatkę znaleźć :placz: Wandul a Ty faktycznie mogłabyś tak trochę bliżej nas mieszkać. Ale może za rok :razz: Bawcie się dobrze i za nas. I koniecznie prosimy o fotki! Najlepiej tak na bierząco. Tak co pół godziny? :evil_lol: co za wymagania:evil_lol: foty co pół godziny...:D Quote
amikat Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 A ja będę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wytyczne WSZYSTKIE- spełnię. Krzesło rybackie mam! Halbka też sie znajdzie! Wuszt też przywieza! Smak juz jest! Quote
zaba14 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Wrrr... a ja jednak nie pojadę :angryy: a miało być tak pięknie :angryy: Okazuje się że wylatuje w poniedziałek a jutro mam sporo spraw do załatwienia :shake: także nie dam rady przyjechać :roll: Quote
Helga&Ares Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 wandul 66 napisał(a):ZAPRASZAM !!!! ja nie mogę, ja jutro nad morze jadę:( Quote
ulvhedinn Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 A ja nie mogę obiecać, bo akurat wypadł wyjazd z psami bidkami od nas do DT... muszę jechać z Dziubą, bo sama z 6 to nie da rady. Jeśli wrócę wcześnie to będę... Quote
Mysia_ Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 ja nie mam odpowiedniego krzesełka :eviltong: Ale na schodach jak najbardziej mogę siedzieć :eviltong: Quote
Helga&Ares Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 bedzie na pewno bomba. a powiedzcie beda %%%:eviltong: Quote
eria Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 ja też nie mam krzesełka, Wandull będzie od sąsiadów pozyczać :evil_lol: Halga co do %%%% ja z kumpelą na wszelki wypadek piwo weźmiemy zamiast o niebo lepszego jabolka, tak coby nie podapaść na poczatek :D Quote
Mysia_ Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 właśnie, mam pytanko :eviltong: Co my mamy z sobą zabrać? :evil_lol: Jedzenie, picie.... Bo ja nie wiem :lol: Quote
Helga&Ares Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 weź Mysia jakiegoś Hainekena lub martini:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Helga, to nie moje klimaty :diabloti: Naszczęście nie wiele osób z DGM je zna :eviltong: :evil_lol: Quote
sabewa Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Ale się szykuje imprecha :multi:. No i pogoda podobno ma być lepsza. Quote
MARCHEWA Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Wandul,jednak przyjadę z Sylą do Ciebie,myślałam,że nie wypali,a jednak;) Quote
jo_joanna Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 a ja się chyba raczej nie pojawię :(:(:( W obecnym stanie dla mnie jest najlepsza pozycja pozioma, nie nadaję się na towarzyskie spędy:(:( Ale wszytskich pozdrawiam i żałuję że Was nie poznam. No chyba, zebym jednak się zaparła..... Quote
Patikujek Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 ja nic nie mówię ale na tym MINI ZLOCIE zapowiada się więcej osób niż na OZDM:evil_lol: To będzie Sabat to praiwe już jak Hogwart:evil_lol: a co do warynków to: -krzesełko wezmę -chalbki nie, może co najwyżej na jakies piwo się skuszę -puszeczki trza zakupić ale będą -kiełbachy nie biorę bo nie jem:) No to do zobaczenia:) Quote
Peter Beny Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Hihi, to jak bez piesa to trochę problem :cool3::cool3: Ale jak się uda to zajrzę na zlot czarownic :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
wandul 66 Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 jo_joanna napisał(a):a ja się chyba raczej nie pojawię :(:(:( W obecnym stanie dla mnie jest najlepsza pozycja pozioma, nie nadaję się na towarzyskie spędy:(:( Ale wszytskich pozdrawiam i żałuję że Was nie poznam. No chyba, zebym jednak się zaparła.....joasiu , jak sie poczujesz zle , pójdziesz sie połozyć , zreszta lezenie w Twoim stnie teraz nie wskazane , może doprowadzic do zaburzń i niedotlenienia - wskazane sa teraz tylko betonowe schody:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mona4 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 To jedna Czarownica bedzie wiecej:diabloti: JA wpadne tylko na 1,5 godzinka aby was obfocic i pokazac na dogo jak sie czarownice na zlocie bawily:evil_lol: Quote
Recommended Posts