Jump to content
Dogomania

ZLOT juz był - kolejny 26 .04.2008 godz. 15 - 16 00

Recommended Posts

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czyli wszystko jasne :lol:
Każdy zabiera ze sobą:
1. najważniejsze, czyli puszkę dla kociaków Wandy
2. 1 halbkę
3. pół kilo zwyczajnej
4. krzesło, taboret (może być wędkarski), leżak, fotel, czy tez pieniek z ogrodu coby wilka nie złapać na tych schodach - wątpię by Wanda dała rade wykarmić 30 wilków i znaleźć im odpowiednie domki :evil_lol:

Posted

Rybc!a napisał(a):
Zazdroszczę wam tego, że się poznacie, dogomaniaczki.
Impreza zapowiada się super, ale ja mam zdecydowanie za daleko, pozatym 15 lipca wyjeżdżam na wakacje.
Kurczę no, szkoda, że tu nic w warmińsko-mazurskim się nigdy nic nie dzieje!

No cóż Rybciu musimy jakąś chatkę znaleźć :placz:

Wandul a Ty faktycznie mogłabyś tak trochę bliżej nas mieszkać. Ale może za rok :razz:
Bawcie się dobrze i za nas. I koniecznie prosimy o fotki! Najlepiej tak na bierząco. Tak co pół godziny? :evil_lol:

Posted

mama_Dorota napisał(a):
No cóż Rybciu musimy jakąś chatkę znaleźć :placz:

Wandul a Ty faktycznie mogłabyś tak trochę bliżej nas mieszkać. Ale może za rok :razz:
Bawcie się dobrze i za nas. I koniecznie prosimy o fotki! Najlepiej tak na bierząco. Tak co pół godziny? :evil_lol:

co za wymagania:evil_lol:
foty co pół godziny...:D

Posted

A ja będę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wytyczne WSZYSTKIE- spełnię. Krzesło rybackie mam!

Halbka też sie znajdzie!

Wuszt też przywieza!

Smak juz jest!

Posted

Wrrr... a ja jednak nie pojadę :angryy: a miało być tak pięknie :angryy:
Okazuje się że wylatuje w poniedziałek a jutro mam sporo spraw do załatwienia :shake: także nie dam rady przyjechać :roll:

Posted

ja też nie mam krzesełka, Wandull będzie od sąsiadów pozyczać :evil_lol:

Halga co do %%%% ja z kumpelą na wszelki wypadek piwo weźmiemy zamiast o niebo lepszego jabolka, tak coby nie podapaść na poczatek :D

Posted

a ja się chyba raczej nie pojawię :(:(:( W obecnym stanie dla mnie jest najlepsza pozycja pozioma, nie nadaję się na towarzyskie spędy:(:( Ale wszytskich pozdrawiam i żałuję że Was nie poznam. No chyba, zebym jednak się zaparła.....

Posted

ja nic nie mówię ale na tym MINI ZLOCIE zapowiada się więcej osób niż na OZDM:evil_lol:
To będzie Sabat to praiwe już jak Hogwart:evil_lol:
a co do warynków to:
-krzesełko wezmę
-chalbki nie, może co najwyżej na jakies piwo się skuszę
-puszeczki trza zakupić ale będą
-kiełbachy nie biorę bo nie jem:)

No to do zobaczenia:)

Posted

jo_joanna napisał(a):
a ja się chyba raczej nie pojawię :(:(:( W obecnym stanie dla mnie jest najlepsza pozycja pozioma, nie nadaję się na towarzyskie spędy:(:( Ale wszytskich pozdrawiam i żałuję że Was nie poznam. No chyba, zebym jednak się zaparła.....
joasiu , jak sie poczujesz zle , pójdziesz sie połozyć , zreszta lezenie w Twoim stnie teraz nie wskazane , może doprowadzic do zaburzń i niedotlenienia - wskazane sa teraz tylko betonowe schody:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

To jedna Czarownica bedzie wiecej:diabloti: JA wpadne tylko na 1,5 godzinka aby was obfocic i pokazac na dogo jak sie czarownice na zlocie bawily:evil_lol: