eria Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Bardziej mi pasuje 16.28 niż 15.23 ,zdecydowanie;) ja będe chyba tylko do 21 chyba że ktoś zadeklaruje że mnie z kumpelą odwiezie:cool3: Quote
Jola_K Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 jedzie ktos z Zywca/Bielska? baaaardzo chcialabym was poznac, jest wlasnie okazja a ja mam problem z transportem Quote
Patikujek Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 ok jedziemy tytm o 16.28 z tym że ja chyba na helence wsiądę (jeśli jakimś innym nie pojadę) A co do powrotu to nie wiem, najwyżej piechotą do Mikul dojdę:evil_lol: a jak tobie żabciu ucieknie autobus to zapraszam na nockę do mnie:)rodzice z bratem wyjechali i żyję sobie w samotności:D:D:D: Quote
zaba14 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Haha! to was dziewczyny pocieszę ostatni bus tzn. 83 z Stolarzowice Plac Jana odjeżdza o 22:47 i jedzie on do Rokitnicy na pętli się zatrzymuje i wysiadka :D a o 23:23 mamy 617 ale z Rokitnicy pomorskiej ;) czyli nie zdążę na mojego 234 ;) pomyśle Pati o tym noclegu ;) albo pojade z Eria o 21:30 bo tak jedzie bus i zdarze na 234 o 22:20 ;) Quote
Patikujek Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Ja zapraszam Aniu Erie równiez A wiecie ze Stolarzowic na helenke daleko nie ma a potem jedzie zawsze koło nocne 617 które zatryzmuje mi się prawie pod domem:) niestety mamy go na Helenka Elzab dopiero o 2.40 Ale ostatni 81 jedzie o 23.33 Quote
wandul 66 Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Jola_K napisał(a):jedzie ktos z Zywca/Bielska? baaaardzo chcialabym was poznac, jest wlasnie okazja a ja mam problem z transportemCZY KTOS MÓGŁBY ZABRAC JOLĘ???? Quote
eria Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):Ja zapraszam Aniu Erie równiez ja będę z koleżanką (Viekna) , raczej nie skorzystamy, bo nie zostawię psów samych na całą noc ;) Quote
esza Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Ale się Sabat zapowiada :multi:. Nie włączałam się w dyskusję, bo ja od Wandulki o rzut beretem mieszkam, więc nie chciałam przeszkadzać w uzgadnianiu kto z kim kiedy i na jakiej miotle przyleci :evil_lol:. Jednak dręczona przez mojego TZ ciągłymi pytaniami "Ile będzie na tym zlocie czarownic, a ile "normalnych ludzi ???" jestem zmuszona zapytać, czy ktoś zna odpowiedź na to pytanie? Quote
eria Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 esza napisał(a):przez mojego TZ ciągłymi pytaniami "Ile będzie na tym zlocie czarownic, a ile "normalnych ludzi ???" jestem zmuszona zapytać, czy ktoś zna odpowiedź na to pytanie? noo to jest dobre pytanie...........:evil_lol: Quote
jotka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Przecież, jak ktoś przyjeżdża w ogóle, nawet jako TZ czy inna osoba towarzyszaca, to juz taki całkiem normalny nie jest, nawet jak mu sie wydaje ze jest inaczej.:roll: Quote
dona20 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Z wielką chęcią bym przyjechała, ale w sobotę wyjeżdżam na urlop.Strasznie żałuję:( Quote
Ambra Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 to ja mam pytanie o której godzinie ten zlot sie zaczyna? i czy Jotka lub Amikat sie wkoncu wybierają? może jakoś wspolnymi siłami bysmy dotarły? sadze ze przydalyby sie identyfikatory zebysmy wiedziały z kim rozmawiamy:evil_lol: ja mogą takowe przywiezc a kazda by sobie tylko nick na karteczce wsadzila:evil_lol: i adresik by mi sie tez chyba przydał...:razz: Quote
eria Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 z identyfikatorami to jest bardzo dobry pomysł :cool3: a ja dziś zakupiłam dwie puszki dla kociaków :cool3: Quote
sabewa Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Ambra napisał(a): sadze ze przydalyby sie identyfikatory zebysmy wiedziały z kim rozmawiamy:evil_lol: ja mogą takowe przywiezc a kazda by sobie tylko nick na karteczce wsadzila:evil_lol: i adresik by mi sie tez chyba przydał...:razz: Tak, tak to dobry pomysł :multi::lol::multi: Quote
Ambra Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 to ile mam ich wziazc? Wandull podaj czas i miejsce... Quote
Mysia_ Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Jestem ciekawa ile nas tam będzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):Jestem ciekawa ile nas tam będzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: na pewno spoooro............ Quote
Ambra Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 jesli mam do Was dotrzeć to bardzo prosze o adres i godz. Quote
zaba14 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Ambra napisał(a):jesli mam do Was dotrzeć to bardzo prosze o adres i godz. Pisz PW do Wandul bo ja adresu też nie znam ale to szczegół :P wszystko zaczyna się od 16 ;) no i nie wiem czy kontaktowała się z Tobą Lucy* bo też chce jechać :) a że z tego samego miasta jesteście to może jakoś sie zgadacie :) Quote
wandul 66 Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Ambra napisał(a):jesli mam do Was dotrzeć to bardzo prosze o adres i godz.masz PW , A ZLOT OKOŁO 16 00 , ALE NIE MUSI BYC CO DO SEKUNDY:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
wandul 66 Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Helga_psiaki napisał(a):sie szykuje niezla impra:DZAPRASZAM !!!! Quote
jotka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Ambra napisał(a):to ja mam pytanie o której godzinie ten zlot sie zaczyna? i czy Jotka lub Amikat sie wkoncu wybierają? może jakoś wspolnymi siłami bysmy dotarły? sadze ze przydalyby sie identyfikatory zebysmy wiedziały z kim rozmawiamy:evil_lol: ja mogą takowe przywiezc a kazda by sobie tylko nick na karteczce wsadzila:evil_lol: i adresik by mi sie tez chyba przydał...:razz: się wybieramy, obydwie. adres znamy, zadzwoń do mnie, to sie umówimy. Może Lena tez pojedzie, jak sie jej uda, będzie wesoły autobus Quote
wandul 66 Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 esza napisał(a):Ale się Sabat zapowiada :multi:. Nie włączałam się w dyskusję, bo ja od Wandulki o rzut beretem mieszkam, więc nie chciałam przeszkadzać w uzgadnianiu kto z kim kiedy i na jakiej miotle przyleci :evil_lol:. Jednak dręczona przez mojego TZ ciągłymi pytaniami "Ile będzie na tym zlocie czarownic, a ile "normalnych ludzi ???" jestem zmuszona zapytać, czy ktoś zna odpowiedź na to pytanie?Z MOICH OBLICZEŃ WYNIKA , ŻE KOLO 30 LUDZI !!!TAK PI RAZY DRZWI:evil_lol: A do tych ludzi (czyli Nas) jeszcze paru TZ - tów:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Recommended Posts