Jump to content
Dogomania

ZLOT juz był - kolejny 26 .04.2008 godz. 15 - 16 00

Recommended Posts

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardziej mi pasuje 16.28 niż 15.23 ,zdecydowanie;)

ja będe chyba tylko do 21 chyba że ktoś zadeklaruje że mnie z kumpelą odwiezie:cool3:

Posted

ok jedziemy tytm o 16.28 z tym że ja chyba na helence wsiądę (jeśli jakimś innym nie pojadę)
A co do powrotu to nie wiem, najwyżej piechotą do Mikul dojdę:evil_lol: a jak tobie żabciu ucieknie autobus to zapraszam na nockę do mnie:)rodzice z bratem wyjechali i żyję sobie w samotności:D:D:D:

Posted

Haha! to was dziewczyny pocieszę ostatni bus tzn. 83 z Stolarzowice Plac Jana odjeżdza o 22:47 i jedzie on do Rokitnicy na pętli się zatrzymuje i wysiadka :D a o 23:23 mamy 617 ale z Rokitnicy pomorskiej ;) czyli nie zdążę na mojego 234 ;) pomyśle Pati o tym noclegu ;)

albo pojade z Eria o 21:30 bo tak jedzie bus i zdarze na 234 o 22:20 ;)

Posted

Ja zapraszam Aniu Erie równiez
A wiecie ze Stolarzowic na helenke daleko nie ma a potem jedzie zawsze koło nocne 617 które zatryzmuje mi się prawie pod domem:)
niestety mamy go na Helenka Elzab dopiero o 2.40

Ale ostatni 81 jedzie o 23.33

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
Ja zapraszam Aniu Erie równiez

ja będę z koleżanką (Viekna) , raczej nie skorzystamy, bo nie zostawię psów samych na całą noc ;)

Posted

Ale się Sabat zapowiada :multi:.
Nie włączałam się w dyskusję, bo ja od Wandulki o rzut beretem mieszkam, więc nie chciałam przeszkadzać w uzgadnianiu kto z kim kiedy i na jakiej miotle przyleci :evil_lol:. Jednak dręczona przez mojego TZ ciągłymi pytaniami "Ile będzie na tym zlocie czarownic, a ile "normalnych ludzi ???" jestem zmuszona zapytać, czy ktoś zna odpowiedź na to pytanie?

Posted

esza napisał(a):
przez mojego TZ ciągłymi pytaniami "Ile będzie na tym zlocie czarownic, a ile "normalnych ludzi ???" jestem zmuszona zapytać, czy ktoś zna odpowiedź na to pytanie?

noo to jest dobre pytanie...........:evil_lol:

Posted

Przecież, jak ktoś przyjeżdża w ogóle, nawet jako TZ czy inna osoba towarzyszaca, to juz taki całkiem normalny nie jest, nawet jak mu sie wydaje ze jest inaczej.:roll:

Posted

to ja mam pytanie o której godzinie ten zlot sie zaczyna?

i czy Jotka lub Amikat sie wkoncu wybierają? może jakoś wspolnymi siłami bysmy dotarły?

sadze ze przydalyby sie identyfikatory zebysmy wiedziały z kim rozmawiamy:evil_lol: ja mogą takowe przywiezc a kazda by sobie tylko nick na karteczce wsadzila:evil_lol:

i adresik by mi sie tez chyba przydał...:razz:

Posted

Ambra napisał(a):

sadze ze przydalyby sie identyfikatory zebysmy wiedziały z kim rozmawiamy:evil_lol: ja mogą takowe przywiezc a kazda by sobie tylko nick na karteczce wsadzila:evil_lol: i adresik by mi sie tez chyba przydał...:razz:

Tak, tak to dobry pomysł :multi::lol::multi:

Posted

Ambra napisał(a):
jesli mam do Was dotrzeć to bardzo prosze o adres i godz.

Pisz PW do Wandul bo ja adresu też nie znam ale to szczegół :P wszystko zaczyna się od 16 ;) no i nie wiem czy kontaktowała się z Tobą Lucy* bo też chce jechać :) a że z tego samego miasta jesteście to może jakoś sie zgadacie :)

Posted

Ambra napisał(a):
jesli mam do Was dotrzeć to bardzo prosze o adres i godz.
masz PW , A ZLOT OKOŁO 16 00 , ALE NIE MUSI BYC CO DO SEKUNDY:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ambra napisał(a):
to ja mam pytanie o której godzinie ten zlot sie zaczyna?

i czy Jotka lub Amikat sie wkoncu wybierają? może jakoś wspolnymi siłami bysmy dotarły?

sadze ze przydalyby sie identyfikatory zebysmy wiedziały z kim rozmawiamy:evil_lol: ja mogą takowe przywiezc a kazda by sobie tylko nick na karteczce wsadzila:evil_lol:

i adresik by mi sie tez chyba przydał...:razz:

się wybieramy, obydwie. adres znamy, zadzwoń do mnie, to sie umówimy. Może Lena tez pojedzie, jak sie jej uda, będzie wesoły autobus

Posted

esza napisał(a):
Ale się Sabat zapowiada :multi:.
Nie włączałam się w dyskusję, bo ja od Wandulki o rzut beretem mieszkam, więc nie chciałam przeszkadzać w uzgadnianiu kto z kim kiedy i na jakiej miotle przyleci :evil_lol:. Jednak dręczona przez mojego TZ ciągłymi pytaniami "Ile będzie na tym zlocie czarownic, a ile "normalnych ludzi ???" jestem zmuszona zapytać, czy ktoś zna odpowiedź na to pytanie?
Z MOICH OBLICZEŃ WYNIKA , ŻE KOLO 30 LUDZI !!!TAK PI RAZY DRZWI:evil_lol: A do tych ludzi (czyli Nas) jeszcze paru TZ - tów:eviltong: :eviltong: :eviltong: