zaba14 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):Tak, ja wsiadam w Mikulach :cool3: Co do szczegółów naszej wyprawy jeszcze się zgadamy :diabloti: nom i z Pati trzeba się dogadac :) Quote
ulvhedinn Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 A przez Wrocław nikt nie jedzie? Bo dobijają mnie koszty transportu.... :roll: Quote
Patikujek Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 To ja mam propozycje bo chyba pojadę samochodem tam i możecie jechać ze mną jak będziecie chciały??? Co wy na to Mysia, żaba i Eria??? P.s Niestety z Zabrza na bytom jadąc o Wrocław się nie zachacza:shake: Quote
eria Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']To ja mam propozycje bo chyba pojadę samochodem tam i możecie jechać ze mną jak będziecie chciały??? Co wy na to Mysia, żaba i Eria??? P.s Niestety z Zabrza na bytom jadąc o Wrocław się nie zachacza:shake: ja jestem za!! najlepiej się umówić na belce, chyba że podjedziesz do Bielszowic?? :razz: Quote
zaba14 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Pewnie nikt nie będzie miał nic przeciwko aby jechać samochodem :cool3: ja z Eria byśmy dojechały do Mikul ;) Quote
Mysia_ Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 spoko, jakos to wykombinujemy, żeby było jak najlepiej :cool3: Wandul, chyba przerazona, bo sie wcale tu nie odzywa :eviltong: Quote
halbina Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 przerażona, ale chyba na razie ilością kocich podopiecznych bardziej... Wanda szuka już 15 domków... i chyba jednak będzie zmuszopna rozdawać te kociaki w workach na grillu... :roll: Quote
Mysia_ Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 ja odpadam :roll: Bo moje psiaki by sobie obiad z kociaka zrobiły :mad: Quote
zaba14 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 nom ja tez podziękuje za kotka bo mnie rodzice razem z nim wystawią za drzwi :lol: Quote
eria Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 oj moje zdecydowanie też :shake: :shake: :shake: a chciałabym kota...... Quote
Mysia_ Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 też bym chciała kota, ale nie ma szans..... :shake: Quote
Jola_K Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 pukam do kazdych drzwi, nie moge znalezc pomocy jest pozno, cholerna sobota... mam duzy problem, od jutra zostaje na bruku z kocia rodzinka, szukam dla nich tymczasu, pomocyyyyyyy! kliknij poniżej TYMCZAS DLA KOCIEJ RODZINY!POMÓŻCIE!:placz: Quote
Patikujek Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Wy się dziwicie że Wandul tu nie zagląda jej MINI zlot szykuje się obszerniejszy od OZDM(ogólnopolskiego zlotu dogomaniaków):evil_lol: A co do dojazdu się umówimy(z tym samochodem to NIE na 100%) Quote
kasiafo Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 kapik napisał(a):... ktoś coś wspominał o Oświecimiu?? ja jadę z Tych... to może kogoś wziąć... jeszcze dwa miejsca są...a dobra wiadomość jest taka: wczoraj rozmawiałam z kolegą któy koćzy budować ogromniasty dom... i powiedział... że jak tylko skończy (planowane jesien tego roku) to bierze do siebie mnóóóóóóóóóóóóóóstwo zwierzaczków... wiec będzie kolejny dobry domek :) a gość ma ogromne serducho!!! :) ja się piszę na jedno miejsce! teraz tylko dogadać jak , gdzie i o której:multi: Quote
wandul 66 Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']Wy się dziwicie że Wandul tu nie zagląda jej MINI zlot szykuje się obszerniejszy od OZDM(ogólnopolskiego zlotu dogomaniaków):evil_lol: A co do dojazdu się umówimy(z tym samochodem to NIE na 100%)ja własnie haftuje dla uczestników koszulki z logo DOGOMANII :evil_lol: ;) :eviltong: Quote
Mysia_ Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
sabewa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Jeszcze raz zapytam. Jedzie ktoś do Wandy z Raciborza lub okolic? Quote
wandul 66 Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 jeżeli komus nie przesłałam jeszcze adresu - proszę o PW!!!! Quote
syla00 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 sabewa napisał(a):Jeszcze raz zapytam. Jedzie ktoś do Wandy z Raciborza lub okolic? ale jeśli będę jechać to przez Rybnik, a pisałaś chyba że Rybnik może być. Quote
Sawanna Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Akurat w moje urodziny;)tylko to szmat drogi ode mnie:roll: Quote
sabewa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 syla00 napisał(a):ale jeśli będę jechać to przez Rybnik, a pisałaś chyba że Rybnik może być. Dzięki. Dam Ci jeszcze znać. Może jednak pojadę ze swoim TZ bo coś mi teraz mówi że też chciałby tam pojechać . Ale jakby co to się z Tobą skontaktuje. Jeszcze raz dzięki Quote
wandul 66 Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Tofik1 napisał(a):Akurat w moje urodziny;)tylko to szmat drogi ode mnie:roll:szmat to pojęcie bardzo wzgledne:evil_lol: Quote
zaba14 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Urodzinki masz? wpadaj zaśpeiwmay sto lat :) dla mnie też fajna okazja pozegnam się z wami chociaz ;) Quote
Recommended Posts