Jump to content
Dogomania

ZLOT juz był - kolejny 26 .04.2008 godz. 15 - 16 00

Recommended Posts

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Tak, ja wsiadam w Mikulach :cool3: Co do szczegółów naszej wyprawy jeszcze się zgadamy :diabloti:

nom i z Pati trzeba się dogadac :)

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ja mam propozycje bo chyba pojadę samochodem tam i możecie jechać ze mną jak będziecie chciały???
Co wy na to Mysia, żaba i Eria???

P.s
Niestety z Zabrza na bytom jadąc o Wrocław się nie zachacza:shake:

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']To ja mam propozycje bo chyba pojadę samochodem tam i możecie jechać ze mną jak będziecie chciały???
Co wy na to Mysia, żaba i Eria???

P.s
Niestety z Zabrza na bytom jadąc o Wrocław się nie zachacza:shake:
ja jestem za!! najlepiej się umówić na belce, chyba że podjedziesz do Bielszowic?? :razz:

Posted

przerażona, ale chyba na razie ilością kocich podopiecznych bardziej... Wanda szuka już 15 domków... i chyba jednak będzie zmuszopna rozdawać te kociaki w workach na grillu... :roll:

Posted

Wy się dziwicie że Wandul tu nie zagląda jej MINI zlot szykuje się obszerniejszy od OZDM(ogólnopolskiego zlotu dogomaniaków):evil_lol:
A co do dojazdu się umówimy(z tym samochodem to NIE na 100%)

Posted

kapik napisał(a):
... ktoś coś wspominał o Oświecimiu?? ja jadę z Tych... to może kogoś wziąć... jeszcze dwa miejsca są...a dobra wiadomość jest taka:
wczoraj rozmawiałam z kolegą któy koćzy budować ogromniasty dom... i powiedział... że jak tylko skończy (planowane jesien tego roku) to bierze do siebie mnóóóóóóóóóóóóóóstwo zwierzaczków... wiec będzie kolejny dobry domek :) a gość ma ogromne serducho!!! :)

ja się piszę na jedno miejsce! teraz tylko dogadać jak , gdzie i o której:multi:

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']Wy się dziwicie że Wandul tu nie zagląda jej MINI zlot szykuje się obszerniejszy od OZDM(ogólnopolskiego zlotu dogomaniaków):evil_lol:
A co do dojazdu się umówimy(z tym samochodem to NIE na 100%)ja własnie haftuje dla uczestników koszulki z logo DOGOMANII
:evil_lol: ;) :eviltong:

Posted

sabewa napisał(a):
Jeszcze raz zapytam. Jedzie ktoś do Wandy z Raciborza lub okolic?

ale jeśli będę jechać to przez Rybnik, a pisałaś chyba że Rybnik może być.

Posted

syla00 napisał(a):
ale jeśli będę jechać to przez Rybnik, a pisałaś chyba że Rybnik może być.

Dzięki. Dam Ci jeszcze znać. Może jednak pojadę ze swoim TZ bo coś mi teraz mówi że też chciałby tam pojechać . Ale jakby co to się z Tobą skontaktuje. Jeszcze raz dzięki