Jump to content
Dogomania

ZLOT juz był - kolejny 26 .04.2008 godz. 15 - 16 00

Recommended Posts

Posted

Poniewaz od 9 lipca zaczynam urlop , a nie da się pojechac na wczasy mają stałe zwierzaki i tymczay( kurcze , nawet nie kapuje jak rymuje) zapraszam do mnie 14 lipca na grilla - wpisowe - pół kilo zwyczajnej i woda mineralna albo....?Na pw podam namiary chetnym PS. o miejsce sie nie bójcie , Ci co już u mnie byli , wiedzą , że jest go sporo!!!! Za przybycie każdy dostanie prezent - kotka w worku:eviltong: :eviltong: :eviltong:

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sorrki za te błędy , ale jestem po nocce a na kompi pisze w przerwie przygotowań do imprezy !!! Jakiej - zgadnijcie !!! Proszę , powysyłajcie link do znajomych , których też chcecie zaprosić!!!

Posted

Ja to bym chętnie się zwaliła, tylko szmat drogi mam, ale co tam. Jednak opcja prezentu - wypłoszyła mnie całkiem - worek przerobię, ale z kotem...hmmm, to ja wypadam :shake: :oops: ;)

Posted

supergoga napisał(a):
Ja to bym chętnie się zwaliła, tylko szmat drogi mam, ale co tam. Jednak opcja prezentu - wypłoszyła mnie całkiem - worek przerobię, ale z kotem...hmmm, to ja wypadam :shake: :oops: ;)
supergoga , wobec tego Ty jako gośc honorowy , będziesz miała prawo wybrac kota sama - przed włóżeniem do worka!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

sabewa napisał(a):
imprezka na koniec roku szkolnego albo jakiś inny zlot??
no więc tak , NOC KUPAŁY dzisiaj , Sabat czarownic na Łysej Górze - a my zrobimy zlot pensjonariuszy tego samego DOMU WARIATOW - zapraszam z TZ , ale tylko z tymi , co są po naszej stronie:eviltong: :eviltong: :eviltong: ;) ;) ;)

Posted

wandziu ja bym chętnie do ciebie wpadła na grila zapoznawczego ale co zrobie z maluchem, mężem i zwierzochami ? :roll: za kotka w worku dziękuje bardzo ale w zamian moge ci dać kocie mleczko dla maluchów z wiskasa i pół kilo suchej karmy ;) dostałam paczuszke "troska od pierwszego wejrzenia" a suchej karmy mam 4 kg :evil_lol: saszetki już niestety opróżnione a zabaweczka idzie na bazarek (na sterylki i kastracje dzikusów zaczynam zbierać)

Posted

wandul 66 napisał(a):
no więc tak , NOC KUPAŁY dzisiaj , Sabat czarownic na Łysej Górze - a my zrobimy zlot pensjonariuszy tego samego DOMU WARIATOW - zapraszam z TZ , ale tylko z tymi , co są po naszej stronie:eviltong: :eviltong: :eviltong: ;) ;) ;)

Kurczę pojechałabym (nawet bez TZ bo on dziś zajęty) ale mam inny zlot u nas w mieście więc odpada. Ale wam życzę odlotowej wariatkowej zabawy :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:

Posted

dziękuje bardzo za zaproszenie:multi:
ale nie dam rady bo musze ostro popracować w lipcu na sierpnia i pól wrzesnia wyjeżdżam z kraju na praktyki:shake:
ale następnym razem koniecznie dawaj znać;)

Posted

wielkie dzięki za zaproszenie!! przybędę pod dwoma warunkami: że jeszcze będę na chodzie i jeśli moi znajomi (którzy własnie dzisiaj mnie namawiali na grilla w połowie lipca) nie zrobią go w tym samym dniu
A kot w worku..... no ja nie wiem.... dźwigać nie mogę ;-)

Posted

Witaj droga jutrzejsza solenizantko!:tort::BIG: :buzi: Życzę Ci wielu domków dla tymczasów, żebyś i ze mną mogła sie tymi domkami podzielić. Życze Ci tez zrozumienia ze strony bliższych i dalszych, zeby pojęli, ze tak masz i zwierzaków mnóstwo mieć musisz. Zaproszenie przyjmuje, prezentu nie, chyba, ze na wymianę.:evil_lol:

Posted

jeśli znajdzie się transport... (liczę na Anię w lub Formicę :eviltong: ) przybędę niezawodnie... jeśli nie... spróbuję przybyć na dogu, bo miotły psy zżarły...
A kota przyjmę, pod warunkiem, że będzie to Behemot... :evil_lol:
A do życzeń poprzedniczki dołączam swoje: wszystkiego wymarzonego!!! Jutro kumulacja w totku, więc... wygrana mogłaby rozwiązać parę problemów fundacji... i parę marzeń Solenizantki!

Posted

jotka napisał(a):
Witaj droga jutrzejsza solenizantko!:tort::BIG: :buzi: Życzę Ci wielu domków dla tymczasów, żebyś i ze mną mogła sie tymi domkami podzielić. Życze Ci tez zrozumienia ze strony bliższych i dalszych, zeby pojęli, ze tak masz i zwierzaków mnóstwo mieć musisz.

I ja się dołączam do życzeń. Wszystkiego najlepszego :popcorn:

Posted

Wandziu i ja sie do zyczen przylaczam, wszystkiego najlepszego rowniez odemnie, jesli nic nie stanie na przeszkodzie to na zlot przyjade. Z wpisowym zaden problem a z tym kotem w worku pogadamy jak dojade.A jesli beda chetni dogomaniacy (wariaci) z mojej okolicy chetnie zabiore ze soba.

Posted

super że ktoś coś takiego wymyślił-ale chętnie bym sie zjawiła gdyby to w Wawie było-szkoda!ale mam nadzieje ze załaczycie zdjęcia z impreski!!!!!!!!! miłej zabawy-a moze i W WAWIE ktoś coś takiego zorganizuje i....mnie zaprosi;) ze Skya oczywiscie;)