plamka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 kciuki trzymamy - za domem dla przyjaciół spanieli się rozglądamy Quote
plamka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 kciuki trzymamy za domem dla seterków się rozglądamy sorry za wcześniejszą pomyłkę - to z emocji bo odróżniam spaniele od seterów Quote
Isiak Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Jakbym moje dwie dziewczyny widziała! Podnoszę! :razz: Quote
plamka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 seterki na spacerki najlepiej z nowego domu i dobrym człowiekiem Quote
haker11 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Między tymi seterkami jest ogromna więź!Oby szybciutko znalazły domek, na jaki zasługują! Quote
agpol Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Chłopcy, biegnijcie do góry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
plamka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 podwójny seterek marsz na spacerek dwa psy szukają domu - tylko razem Quote
madzia828 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 wiadomo coś o domku ? bo coś się niby szykowało:cool3: Quote
BeataSabra Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Wędkoholik napisał(a):Dziś dyskutowaliśmy z dyrektorką shroniska, która mozna by rzec pokochała te psy. Byli sami miłośnicy tych kasztanków i stwierdziliśmy, ze adopcja tylko w Polsce. A co jak w Polsce nie znajdą domu ?? Będą kiblowac do końca życia w schronie..... Quote
doris_day Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Przeczytałam cały watek - faktycznie sprawa z kategorii 'ciezkie" - znam setery i wiem jakie maja potrzeby w przy dwoch pieknościach to juz nie lada wyczyn :) naprawde doświadczona osoba musi podjac wyzwanie... Macie dla nich tymczas ? Quote
doris_day Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Wędkoholik napisał(a):Niestety nie ma tymczasu w Warszawie dla dwóch psów. Z tym, że im się tam krzywda fizyczna nie dzieje. Krzywdą jest brak domu. Opiekę medyczną mają 24 godziny na dobę i mają michę i co trzeba. Brak im tylko domu. Mam nadzieję, że się pojawi. Wolałbym od razu dom docelowy. Sprawa jest trudna, ale nie patowa. Ludzie mają po trzy i pięć seterów i nie jest to jakaś tragedia. To wspaniałe psy i jeżeli zapewnia się im ich potrzeby, to są samą radością. Jak zachowuja sie na spacerze? Cały czas sa razem? Czy młodszy biega luzem a Flexiu zostaje na smyczce? Proszę napisz coś więcej o ich zachowaniu - dziekuje Quote
Recommended Posts