Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

TERMIN: 9-14.07.2014
MIEJSCE: Świebodów pod Wrocławiem
TRENERKI: Agnieszka Kunkel i Martyn Okrasa

Agnieszka i Martyna agility trenują od 13 lat.

Agnieszka zaczynała z kundelkiem Henrykiem (LA3). Potem dołączyły dwa belgi - Tola (LA3, Mistz Polski 2008 i 2012, wielokrotny reprezentant Polski na Mistrzostwach Świata) i Kłak (LA2). W 2011 roku ekipę zasilił working kelpie Beast (LA1). Agnieszka aktualnie startuje z Tolą i Beastem.
Kanał na YouTube: www.youtube.com/user/AgnieszkaKunkel

Natomiast Martyna rozpoczęła swoją przygodę z owczarkiem niemieckim Raptorem (LA2) i beaglem Lucky (MA2). Aktualnie biega i startuje w zawodach z trzema borderami - Torim (LA2), Carterem (LA1) i młodą DeeDee (LA1).
Kanał na YouTube: http://www.youtube.com/channel/UCwZqznRd2I0snh74pwTqKAQ

Szczegóły: https://www.facebook.com/#!/events/1434075660169756/?fref=ts

• 4 months later...
Posted

Reklama , kryptoreklama czy tez płatny bloger ?

Tak na marginesie twoich opinii pozwoliłam sobie zajrzec jakie sa twoje "czyste i nieskazitelne pobudki"...

Jednak jak przypuszczałam pokilku zdaniach które spadły z twojej klawiatury...po prostu szkoda czasu :)

Posted

Po prostu, zmiana turnusu z I na II, bo koleżance z którą byłyśmy na obozie wypadł pobyt w szpitali. Akurat tego typu wiadomości są zwyczajowo zamieszczane w temacie seminaria. Na II seminarium zwolniły się 2 miejsca, więc była możliwość wybrania lepszego terminu. Rozumiem, ze w życiu na żadnym semi czy obozie nie byłaś, więc Cię uświadamiam, ze zapisać się trzeba często parę miesięcy wcześniej, a później często coś wypada jak w życiu. I zawsze takie wędrówki ludów się zdarzają.

Co to ma wspólnego z kryptoreklamą, czy reklamą nie wiem ?