Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj trafiły do mnie z Gdańska słodkie kociaczki na tymczas!Nie mogą zbyt długo u mnie zostać więc pilnie szukam dla nich domku!Jest jedna kotka i 3 kocurki.Kociaki są grzeczne!Uwielbiają spać w łóżku.Dzisiaj rano obudziliśmy się w łóżku z psem i piątką kociaków!Szukam pilnie domku żeby zrobić miejsce dla następnych tymczasowiczów!Po drugie im dłuzej będą u nas tym bardziej się do nich przyzwyczimy i ciężko będzie je oddać!Sory z jakość zdjęć ale coś mi aparat nawala!

Sprawa jest dość pilna!
Proszę też o pomoc w ogłaszaniu szczególnie o Alegro bo ja nie jestem zarejstrowana!Na trójmiasto.pl ogłoszenie już jest!

Posted

Maluszki czują się już dobrze.W sobote mój tata przyszedł do nas ze swoim kolegą który jest wetem.Pan Zbyszek oglądał kotki i stwierdził że są zdrowiutkie i mogą spokojnie trafić do nowych domków!Maluchy mają bardzo dużo energi,biegają,skaczą i przesadzają mi kwiatki!Myślałam że mój mąż będzie to gorzej znosił ale on pozwala im nawet na spanie w łóżku.Sam je wieczorem przynosi!Kociaki są naprawde super i zasługują na super domki!Więc szukamy takich!

• 2 weeks later...
Posted

Został nam już tylko piękny bury tygrysek!Musi pilnie trafić do nowego domku bo my jedziemy na 2 tygodnie i nie jesteśmy w stanie zabrać ze sobą tyle zwierzaków!Pilnie proszę o pomoc.Może ktoś jest w stanie dać mu domek tymczasowy.Kociak jest kochany,grzeczny.Kto pomoże?

Posted

Naprawde nikt nie weźmie tak pięknego kotka?On naprawde pilnie potrzebuje domku!Może być z ogródkiem bo lubi wygrzewać się na słoneczku.Nie oddala się od domu.Jest bardzo grzeczny i towarzyski.Za człowiekiem chodzi jak piesek.Nawet nie mogę się bez niego wykąpać bo siedzi na wannie.Komu super kotka?