Hania:) Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a): Uff fajnie ze sie podoba :) Juz myslalam ze mnie wyzwiecie :evil_lol: :evil_lol: Jakie kochane malenstwo :loveu: :loveu: :loveu: Wątek bardzo fajny:) ja się dopiero uczę robić kitki i na razie raczej z Beresiem w tej kwestii raczkujemy:):):)zobaczymy, co nam fryzjer poradzi:) Maleństwo...:) ;) To troszkę za dużo powiedziane:evil_lol: Bereś już waży ponad 2 kg:multi: Quote
Kincia Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Hania:) napisał(a):Wątek bardzo fajny:) ja się dopiero uczę robić kitki i na razie raczej z Beresiem w tej kwestii raczkujemy:):):)zobaczymy, co nam fryzjer poradzi:) Maleństwo...:) ;) To troszkę za dużo powiedziane:evil_lol: Bereś już waży ponad 2 kg:multi: Mi sie kiteczka bardzo podoba :):):) Hehe wyglada na malenstwo :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dagusia1992 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 śliczne kiteczki xD ja nie mam yorka więc się nie dołączę do fotek;P Quote
Ramona Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Piekniutkie :loveu: fotek Sandry nie wkleje bo ona nie ma kiteczki :evil_lol: Quote
Kincia Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='daria1']No to ja dorzucam do galerii Rosę i jej kucyk: Jaka sliczna sunie i kiteczka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Dagusia1992']śliczne kiteczki xD ja nie mam yorka więc się nie dołączę do fotek;P Hehe :lol: [quote name='Shahar']Piekniutkie :loveu: fotek Sandry nie wkleje bo ona nie ma kiteczki :evil_lol: Hehe :evil_lol: :evil_lol: To zrob jej raz kiteczke i foteczke :P i wklej :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kincia Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='nane']Megi i jej kucorek Megi wymiata kucorkiem :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hania:) Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='nane']Megi i jej kucorek O mamusiu, ale hipis! Quote
Karolajnaxx Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Śliczne te kucorki :lol: Ja narazie nic nie wklejam bo yorka nie mam ale NARAZIE :cool3: Quote
Kincia Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Karolajnaxx napisał(a):Śliczne te kucorki :lol: Ja narazie nic nie wklejam bo yorka nie mam ale NARAZIE :cool3: Pozniej rozkrecimy ta galerie :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Kincia Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Dagusia1992 napisał(a):Megi ale ma super kucorek:D wymiata xD No nie ma co :D Quote
Pegaza Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Daria1 masz śliczną sunie dlaczego nam nie pokazujesz więcej jej zdjęć?:mad: taka drobniutka też widać maleńka słodziutka:loveu: Quote
daria1 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Pegaza ja nie mam za dużo czasu żeby tu siedzieć a staram się jak mogę bo tu fajnie.Rosa to moje oczko w głowie i postaram się znalezc więcej czasu żeby pokazać Wam więcej zdjęć mojej panienki.:loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Aris zawsze chodzi z kitką, ale dam tylko jedno zdjęcie. Reszta jest w galerii i nie ma potrzeby tutaj wstawiania ;) A jest ich dużo :lol: Quote
Kincia Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='daria1']Pegaza ja nie mam za dużo czasu żeby tu siedzieć a staram się jak mogę bo tu fajnie.Rosa to moje oczko w głowie i postaram się znalezc więcej czasu żeby pokazać Wam więcej zdjęć mojej panienki.:loveu: No ja mysle :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Yorkie']Aris zawsze chodzi z kitką, ale dam tylko jedno zdjęcie. Reszta jest w galerii i nie ma potrzeby tutaj wstawiania ;) A jest ich dużo :lol: Aris jak zwykle elegancki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Guest Agata_B Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='Yorkie']Aris zawsze chodzi z kitką, ale dam tylko jedno zdjęcie. Reszta jest w galerii i nie ma potrzeby tutaj wstawiania ;) A jest ich dużo :lol: ślicznota :loveu: Quote
Kincia Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Agata_B napisał(a):ślicznota :loveu: Ooo Agacia tu zawitala :multi: :multi: :multi: Quote
Guest Agata_B Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Ooo Agacia tu zawitala :multi: :multi: :multi: No niestety :evil_lol: Quote
Guest Agata_B Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='koregra']Cori też się tu pokaże ;) :mdleje: :crazyeye: :-o Ale kucor... łomatko :evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 No a na każdej fotce kucor jest inny:eviltong: piękna Cori i kucyczki:lol: Quote
Chanelle Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Kamilko, zauważyłam, że na każdym zdjęciu Corinka jest uśmiechnięta. Widocznie mała modelka uwielbia pozować do zdjęć ;) Quote
Recommended Posts