nane Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 PositiveThought napisał(a):no, no, no, całus jak na końcu w jakimś romansidle :cool3: to się nazywa całuś profesjonalny :cool3: a Vasco ma go opracowanego w 100% :B-fly: i nigdy nie szczędzi mi czułości :sweetCyb: Quote
GosiaNatalka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Może jeszcze jeden jęzorek" class="ipsImage" alt=""> i jeszcze" class="ipsImage" alt=""> Quote
nane Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 PositiveThought napisał(a):tak namiętnie, nie? :loveu: noooooooo :loveu: Quote
danani Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Yorkie napisał(a): Języczek Ariska: w dodatku ze skrętem bocznym :loveu: :loveu: :loveu: ŚLICZNY ! Quote
Ramona Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Nane jaki cudownie całusny jest ten twój Vasylek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jestem dozgonnie w nim zakochana na amen Quote
Acia_ Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 jak mi sie uda złapać fotke długaśnego jęzorka mojego piesia to zamieszcze bo puki co on śpi :D Quote
Ramona Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 No moze i galeria to jest a gdzie foteczki Asienko? Quote
nane Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Shahar napisał(a):Nane jaki cudownie całusny jest ten twój Vasylek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jestem dozgonnie w nim zakochana na amen Vasyl dziękuje Ani :Rose: Quote
Ramona Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Och Vasylku ty moje cudo :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Nane wycałuj go ode mnie .Oj akbym tak go bliżej miała to miałabys najbardziej rozpuszczonego psa na forum :evil_lol: Dosłownie tylko go całowac:loveu: Quote
nane Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Shahar napisał(a):Och Vasylku ty moje cudo :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Nane wycałuj go ode mnie .Oj akbym tak go bliżej miała to miałabys najbardziej rozpuszczonego psa na forum :evil_lol: Dosłownie tylko go całowac:loveu: całe szczęście, że cię blisko nie ma :evil_lol: ale powiem ci w tajemnicy, że to najbardziej rozpieszczony pies u nas w domu :mad: a najgorzej przeżywa to moja mama bo on oczywiście na złość jej leje gdzie popadnie w domu :angryy: Quote
Ramona Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 nane napisał(a):całe szczęście, że cię blisko nie ma :evil_lol: ale powiem ci w tajemnicy, że to najbardziej rozpieszczony pies u nas w domu :mad: a najgorzej przeżywa to moja mama bo on oczywiście na złość jej leje gdzie popadnie w domu :angryy: HAHAHAAHAHA :loveu: :loveu: No cóż zrobić skoro taki miłosnik :evil_lol: Quote
nane Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Shahar napisał(a):Och Vasylku ty moje cudo :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Vasyl po kąpieli :mad: jeszcze w ręczniczku :loveu: a tu już po suszeniu :multi: i czy te oczy mogą skłamać :razz: Quote
Ramona Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: nane napisał(a):Vasyl po kąpieli :mad: jeszcze w ręczniczku :loveu: a tu już po suszeniu :multi: i czy te oczy mogą skłamać :razz: Quote
nane Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 PositiveThought napisał(a):słodki ma pysiaczek :loveu: no cóż podobno psy upodabniają się do właścicieli :evil_lol: a tak na poważnie :cool1: tulaski dla fanów Vasylka :loveu: Quote
Hania:) Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 PositiveThought napisał(a):pięknie :loveu: buzi buzi :kiss_2: Uhm............ sama przyjemność dostać takiego całusa z rozpędu prosto w usta (Berek ma paskudny nawyk skakania na wielokrotną wysokość swojego ciała w celu oblizania obskakiwanego delikwenta. Mnie się podoba nawet. gościom jakoś mniej), zwłaszcza, że nigdy nie wiadomo, cóż on tam przed chwilą smakowitego skonsumował. Dzisiaj była martwa mysz (zanim ją skonfiskowałam, już 3/4 zostało spożyte:p. Pycha). Więc taki całus - to - sama rozumiesz, przeżycie:-o Quote
Ramona Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Moja Sandra była dzisiaj na łowach i upolowała dwa wróble :-o jak ona to zrobiła to sama nie wiem ale jak juz cos wypatrzy to nie ma siły bedzie jej:p Quote
Kincia Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Hej Widzialam juz rozne galerie yorkow w stylu np yorki i ich jezorki i podobne :P Ale nie widzialam galeri yorkow z kiteczkami wiec robie taka :) Jesli taka jest to mnie uswiadomcie to ta sie skasuje :evil_lol: Ja nie posiadam yorka ale planuje w przyszłosci :P:) No to wklejajcie foteczki waszych yorkow z kiteczkami :) Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Hehe jestem pierwsza No to kitecki mojego Harrusia Na dwóch ostatnich fotach Harry ma niebieską kokardkę ale niestety roche zadaleko ją zapiełam i nie widać za bardzo Quote
Hania:) Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Świetny temat, sama niedawno myslała, coby taki założyć. Berek do niedawna miał na głowie taki oto zarodek kiteczki:) Quote
Kincia Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='go|denk@!']Hehe jestem pierwsza No to kitecki mojego Harrusia Oo masz 2 yorki blizniaki hehe :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Hania:)']Świetny temat, sama niedawno myslała, coby taki założyć. Berek do niedawna miał na głowie taki oto zarodek kiteczki:) Uff fajnie ze sie podoba :) Juz myslalam ze mnie wyzwiecie :evil_lol: :evil_lol: Jakie kochane malenstwo :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='PositiveThought']fajny wątek ^^ o ile soie przypominam było tylko to: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=15251 :p przykro mi, ja się tutaj nie popiszę, bo Aidi prawie zawsze ma kucora... więc bym Wam tu zaśmieciła wątek porządnie :p A niech zasmieca :):) Po to jest :P Quote
Recommended Posts