Magda Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='koregra']skromniejszy ;) Ojej jaka kokietka:loveu::eviltong: [quote name='nane'] to może teraz my jęzorek Vasylka :loveu: Ale te stanie męczące:lol: Z jakiej wystawy to zdjęcie jest? Byliście może w Koszalinie? Quote
Magda Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Z zeszłorocznej? Jak tak to muszę poszukać zdjęć, bo robiłam.....może się załapaliście:razz: Quote
Mynia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Cori jest niesamowita z tymi jezorkami. Wszystkie pieski sa slicze i cudownie wystawiaja jezorki.... Ale Cori znowu wygrywa :) Pierwsze miejsce za jezorek długaśny z zębolkami wilkołaka :) Super!! Quote
koregra Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Aj to nie wiedziałam ze jakiś konkursik ogłoszono byśmy bardziej się starały Ale jak wygrywamy to :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Mynia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 konkursik "urodzil" sie sam z siebie :) ona ma niesamowite minki... ile zdjec musisz napstrykać, zeby takie cuda uchwycic? hm.... Quote
koregra Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Nie no ja nie pstrykam dużo Mam ochotke jej zrobic foto to ide z aparatem Dzis zrobilam moze 10 zdjęć i wszystkie sa z jęzorkami A w zamiarach było jak Cori śpi, ale się przebudziła i wyszły z jęzorkami :eviltong: Quote
koregra Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 aaa nie będe samą Cori zaśmiecać wątku poczekajmy na inne jęzorki i tak zdjęć Cori to tu chyba najwięcej :lol: Quote
maartucha Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='PositiveThought'] Aleeeee kochaaaaaaaaaaaaaaaaany :loveu: Quote
Neva Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Super, widac taki maly wariat z niego:evil_lol::evil_lol::evil_lol: maartucha napisał(a):Aleeeee kochaaaaaaaaaaaaaaaaany :loveu: Quote
daria1 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Nasz Aris ma najładniejszy języczek ....:eviltong: Quote
Kincia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Chcialam zaprosic do nowo otwartej galeri mojego psiaka :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4808452#post4808452 Quote
Sara_i_Aris Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='PositiveThought']czy to Aris było o Aidim, czy Arisie właściwym? :mad: No właśnie ja też nie wiem :-? Quote
madziasto4 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='PositiveThought']czy to Aris było o Aidim, czy Arisie właściwym? :mad: [quote name='Yorkie']No właśnie ja też nie wiem :-? To było na pewno o Torku :evil_lol: Quote
daria1 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Aris to Aris miałam na myśli pieska Sary ale Aiduś też ma fajny języczek:loveu: A najładniejszy języczek na dogo wśród suczek jest tu: Mały bo mały ale jaki śliczny i cieplutki ............. Quote
Sara_i_Aris Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='daria1']Aris to Aris miałam na myśli pieska Sary ale Aiduś też ma fajny języczek:loveu: A najładniejszy języczek na dogo wśród suczek jest tu: Mały bo mały ale jaki śliczny i cieplutki ............. Aris ma ładny języczek? Oh my got! Nie wiedziałam, że się spodoba :loveu: A ja powiem tak: każdy Yorkuś i nie Yorkuś ma śliczny jęzorek, a najbardziej się on podoba właścicielowi, bo widzi go na żywo i może poczuć go na buzi lub na ręku, lub jeszcze gdzie indziej :eviltong: :loveu: Chyba się ze mną zgodzicie, co nie? ;) Quote
daria1 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Masz rację Saro zawsze lubiłam psie jęzorki są takie cieplutkie i miłe a polizanie po ręce po ciężkim dniu zdejmuje wiele stresów i trosk...:lol: Quote
Dominiqa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 jęzorek swoja drogą ale nie mówcie mi ze nie lubicie kiedy rano budzi was wasz kochany psiaczek zimnym noskiem!!!!:) kocham wszystkie noski psiaków!:) Quote
SylwiaZ Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Mojemu Dafikowi przeważnie widać koniuszek jezyczka, wygląda zabawnie - tak jakby chciał każdemu "pokazywać język". Nie potrafi go cały czas trzymać za ząbkami może dlatego że ma je takie maciupeńkie. Quote
Sylaaaa Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Amelka uwielbia pokazywać swój języczek:) Ma go ciągle na wierzchu :) A to fotki zrobione na dzisiejszym spacerku:) Quote
Pegaza Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Sylaaaa ładną masz tą sunie można wiedzieć gdzie ją kupiłaś? pytam bo widze, że jesteś z śląskiego:lol: napisz na PM pozdrawiam. Quote
Anusia & Alutka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Panna Alicja po wczorajszym szleństwie ogrodowym ;) Quote
Aga76 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Alicja jest piękna, moja ulubiona panna :sweetCyb: Quote
Pegaza Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Oj widze że te szaleństwa były bardzo ogrodowe:eviltong: bo aż jej się kucorek z tą piękną różową kokardą przekrzywił:p śliczna sunia:loveu: Quote
Recommended Posts