Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='koregra']skromniejszy ;)

Ojej jaka kokietka:loveu::eviltong:

[quote name='nane']
to może teraz my
jęzorek Vasylka :loveu:

Ale te stanie męczące:lol: Z jakiej wystawy to zdjęcie jest? Byliście może w Koszalinie?

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cori jest niesamowita z tymi jezorkami. Wszystkie pieski sa slicze i cudownie wystawiaja jezorki.... Ale Cori znowu wygrywa :) Pierwsze miejsce za jezorek długaśny z zębolkami wilkołaka :) Super!!

Posted

Nie no ja nie pstrykam dużo Mam ochotke jej zrobic foto to ide z aparatem Dzis zrobilam moze 10 zdjęć i wszystkie sa z jęzorkami A w zamiarach było jak Cori śpi, ale się przebudziła i wyszły z jęzorkami :eviltong:

Posted

Aris to Aris miałam na myśli pieska Sary ale Aiduś też ma fajny języczek:loveu:

A najładniejszy języczek na dogo wśród suczek jest tu:
Mały bo mały ale jaki śliczny i cieplutki .............

Posted

[quote name='daria1']Aris to Aris miałam na myśli pieska Sary ale Aiduś też ma fajny języczek:loveu:

A najładniejszy języczek na dogo wśród suczek jest tu:
Mały bo mały ale jaki śliczny i cieplutki .............
Aris ma ładny języczek? Oh my got! Nie wiedziałam, że się spodoba :loveu:

A ja powiem tak: każdy Yorkuś i nie Yorkuś ma śliczny jęzorek, a najbardziej się on podoba właścicielowi, bo widzi go na żywo i może poczuć go na buzi lub na ręku, lub jeszcze gdzie indziej :eviltong: :loveu: Chyba się ze mną zgodzicie, co nie? ;)

Posted

Masz rację Saro zawsze lubiłam psie jęzorki są takie cieplutkie i miłe a polizanie po ręce po ciężkim dniu zdejmuje wiele stresów i trosk...:lol:

Posted

Mojemu Dafikowi przeważnie widać koniuszek jezyczka, wygląda zabawnie - tak jakby chciał każdemu "pokazywać język". Nie potrafi go cały czas trzymać za ząbkami może dlatego że ma je takie maciupeńkie.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Oj widze że te szaleństwa były bardzo ogrodowe:eviltong: bo aż jej się kucorek z tą piękną różową kokardą przekrzywił:p
śliczna sunia:loveu: