Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

coodne fotki,Ibi nadal czarnuszka :loveu: Aris super światło i kolor :loveu: a Madzi psy to zaczne drukować i wycinać..tak mi się podoba to obcięcie ...te główki okrągłe,uszka..miód malina :loveu:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

madzia na fotografa! :eviltong:

zdjęcia Twoich chłopaków powinno się gdzieś wywieszać, bo one pokazują, że yorki to prawdziwe psy (tak, tak!) a nie maskotki, które przez cały dzień nie ruszają się z kanapy.

po prostu świetne :loveu:

Posted

[quote name='chemicalo']madzia na fotografa! :eviltong:

zdjęcia Twoich chłopaków powinno się gdzieś wywieszać, bo one pokazują, że yorki to prawdziwe psy (tak, tak!) a nie maskotki, które przez cały dzień nie ruszają się z kanapy.

po prostu świetne :loveu:

Żebyś wiedziała! Takich zdjęć powinni używać w artykułach na temat yorków, żeby każdy zobaczył, że york to także pies.

Guest Agata_B
Posted

[quote name='tigrunia']Agata przecież to Ty zawsze robiłaś afere jak ktoś miał psa nierodowodowego bądź takowego chciał kupić :p Coś sie zmieniło ?? :diabloti::mdleje:
Aktualnie nie mam nic przeciwko kupowania psów nierodowodowych. Jestem przeciwna ich rozmnażaniu :p
Wiesz ja taka niezdecydowana jestem :razz: Raz chce z rodowodem, raz bez, a nieraz mi to już obojętne ;]
A co do moich ''dawnych'' postów - często jak czytam moje stare głupoty to śmieje sie sama z siebie. muhehehe .

Posted

[quote name='Kaladan']Madzia, przecudne zdjęcia! :loveu:

[quote name='danani']Czy mnie się wydaje, czy Torek postanowil zmienić kolorki na pysiu ?
Chyba faktycznie postanowił :lol:

[quote name='chemicalo']chłopaki super, jak zwykle :loveu: ale widziałam już te zdjęcia na psiejkostce. ;)
Oo nie wiedziałam, że zaglądasz do nas na PK :lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):

Oo nie wiedziałam, że zaglądasz do nas na PK :lol:

a zaglądam, zaglądam i to często ;) tylko nie miałam okazji jeszcze nic napisać, bo zapomniałam jakie mam hasło :shake: