anushka Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 coodne fotki,Ibi nadal czarnuszka :loveu: Aris super światło i kolor :loveu: a Madzi psy to zaczne drukować i wycinać..tak mi się podoba to obcięcie ...te główki okrągłe,uszka..miód malina :loveu: Quote
madziasto4 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Pięknie dziękuję za miłe słowa Masterek Torek Quote
chemicalo Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 madzia na fotografa! :eviltong: zdjęcia Twoich chłopaków powinno się gdzieś wywieszać, bo one pokazują, że yorki to prawdziwe psy (tak, tak!) a nie maskotki, które przez cały dzień nie ruszają się z kanapy. po prostu świetne :loveu: Quote
Magda Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='chemicalo']madzia na fotografa! :eviltong: zdjęcia Twoich chłopaków powinno się gdzieś wywieszać, bo one pokazują, że yorki to prawdziwe psy (tak, tak!) a nie maskotki, które przez cały dzień nie ruszają się z kanapy. po prostu świetne :loveu: Żebyś wiedziała! Takich zdjęć powinni używać w artykułach na temat yorków, żeby każdy zobaczył, że york to także pies. Quote
Pegaza Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 tak tak nie kazdy z papierami to cudo :cool1: Madzia fotki robione starym aparatem są piekne :loveu:jak juz bedzie nowy sprzet to tylko bedziemy :modla: Quote
Guest Agata_B Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='tigrunia']Agata przecież to Ty zawsze robiłaś afere jak ktoś miał psa nierodowodowego bądź takowego chciał kupić :p Coś sie zmieniło ?? :diabloti::mdleje: Aktualnie nie mam nic przeciwko kupowania psów nierodowodowych. Jestem przeciwna ich rozmnażaniu :p Wiesz ja taka niezdecydowana jestem :razz: Raz chce z rodowodem, raz bez, a nieraz mi to już obojętne ;] A co do moich ''dawnych'' postów - często jak czytam moje stare głupoty to śmieje sie sama z siebie. muhehehe . Quote
zetka73 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Jak to galeria pór roku to my dajemy nasze zdjęcie z kwiatkiem w zębach :) By zetka73 Quote
AmiX Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Ale mu slicznie włoski urosły:loveu::loveu::loveu: Quote
zetka73 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Pyszczek zapuszczamy :) resztę regularnie przycinamy ....tylko te ząbki nam nie wyszły w całości .....ale kochaniutki to on jest :) By zetka73 Quote
Kendra Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Nad stawami ;) Lintu i jego goryl (czyli ochroniarz) Quote
madziasto4 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Matuś przystojniak :loveu: Maniek super :) Yoras z ochroniarzem :lol: :cool2: Torek Quote
danani Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Czy mnie się wydaje, czy Torek postanowil zmienić kolorki na pysiu ? Quote
chemicalo Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 chłopaki super, jak zwykle :loveu: ale widziałam już te zdjęcia na psiejkostce. ;) Quote
madziasto4 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Kaladan']Madzia, przecudne zdjęcia! :loveu: [quote name='danani']Czy mnie się wydaje, czy Torek postanowil zmienić kolorki na pysiu ? Chyba faktycznie postanowił :lol: [quote name='chemicalo']chłopaki super, jak zwykle :loveu: ale widziałam już te zdjęcia na psiejkostce. ;) Oo nie wiedziałam, że zaglądasz do nas na PK :lol: Quote
chemicalo Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 madziasto4 napisał(a): Oo nie wiedziałam, że zaglądasz do nas na PK :lol: a zaglądam, zaglądam i to często ;) tylko nie miałam okazji jeszcze nic napisać, bo zapomniałam jakie mam hasło :shake: Quote
zetka73 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 A mój nero truskawek nie lubi :) A Max wygląda rewelacyjnie - przystojniaczek Quote
Kasia&Max Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 dziękuję Zetko ale Max znów kwalifikuje się do obcięcia - spojrzcie jak zarósł...ach ta moja kochana "owieczka"...:) Quote
Recommended Posts