danani Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Skupiłam się ostatnio na czesaniu :lol: i ciągle sobie obiecuję, że go trochę podetnę, ale jakoś nie mogę się zebrać... jedynie na uszka starcza mi energii :eviltong: Quote
madziasto4 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 danani napisał(a):Skupiłam się ostatnio na czesaniu :lol: i ciągle sobie obiecuję, że go trochę podetnę, ale jakoś nie mogę się zebrać... jedynie na uszka starcza mi energii :eviltong: Ale ładnie mu w tych długich włoskach :) Quote
pysiulka86 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Iwanek cudaczek :loveu: A oto Kika :diabloti: Domowa :cool3: I ogrodowa :evil_lol: Na więcej zapraszamy do naszej galerii :lol: Quote
pysiulka86 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Cudne morze :loveu: Ja dopiero w lipcu ujrze :diabloti: A psiurki jak zwykle zachwycajace :p Quote
Magda Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Panienki jak zwykle przepiękne:loveu: Nawet nie zauważyłam, że Fasti ma białe skarpetki. Morze...mmm...:loveu: Quote
Aurunia Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Szaleństwo mojej Auruni nad Wisłą (dzisiejszy wypad) Quote
Libres Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Moja sunia uwielbia grać w piłkę, zobaczcie jaka jest zaborcza. Tutaj cierpliwie czeka: Powoli traci cierpliwość i szczęśliwa bo zdobyła piłkę: Quote
AmiX Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Jak zwykle foty rewelacyjne!!! normalnie masz talent!!! http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/P1130056.jpg :loveu: http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/P1120773.jpg :loveu: Pieski śliczne:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Skibka Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Jak ja kocham zdjęcia mokrych yorkusiów :loveu: W ogóle nie widać cech jakie posiada ta rasa- Piękny i długi włos i śliczne umaszczenie... :loveu::loveu::loveu: Quote
chemicalo Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Pewnie nie będę pierwszą, która to mówi. Aris ma piękne umaszczenie. W ogóle cały jest piękny :loveu: Quote
Guest Agata_B Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Mnie też ''strasznie'' sie podoba Aris :loveu: Ma takie piękne nasycone kolorki :loveu: I taki miły wyraz pyszczka. Pozazdrościć tylko takiego.. I niech mi nikt nie mówi, że bez rodowodu są brzydsze - Aris jest przykładem yorka bez rodowodu i na pewno jest śliczniejszy niż nie jeden z papierem :roll: Quote
tigrunia Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Agata_B']Mnie też ''strasznie'' sie podoba Aris :loveu: Ma takie piękne nasycone kolorki :loveu: I taki miły wyraz pyszczka. Pozazdrościć tylko takiego.. I niech mi nikt nie mówi, że bez rodowodu są brzydsze - Aris jest przykładem yorka bez rodowodu i na pewno jest śliczniejszy niż nie jeden z papierem :roll: Agata przecież to Ty zawsze robiłaś afere jak ktoś miał psa nierodowodowego bądź takowego chciał kupić :p Coś sie zmieniło ?? :diabloti: Quote
Recommended Posts