Aga76 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Saro, rewelacyjna fotka - Aris wygląda powalająco na tle soczystej zieleni i kwiatów :mdleje: Jak zawsze zawodowo zrobiony kucyk, szczęśliwy uśmiech i oczywiście języczek - model pierwsza klasa. Quote
Magda Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Wiosenni modele na tle zieleni po prostu cudo!:loveu: Torek jak zawsze musi czymś zaskoczyć. Nikt mu nie dorówna. Quote
madziasto4 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Świetny roześmiany Aris :thumbs: Dzisiejszy spacerek w majowym deszczyku Master Toro Quote
anushka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 hahaha boooski Torek :-) a my byliśmy w sobotę w Szczyrku z Boogi oczywiście :p z powodu pieszych na głównej drodze wędrowała "rikszą" :evil_lol: Szczyrkowa Boogi ;) "Dama ze spalonego teatru"- czasem troszkę kropił deszcz i na drodze było błotko,zaraz wychodziło słońce i był upał-w takich warunkach york wygląda tak : pozdrawiamy cieplutko :multi: boje się jej włosów z uszu wyrywać i zostawiam to dla profesjonalisty :-) kiedyś raz tylko wygoliłam żeby uszy stanęły teraz widać efekt wielkch..nietoperowych uszek :-) Quote
anushka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 tutaj wykąpana i wyczesana z tego co przywiozła na podwoziu :diabloti::p na siedząco :-)) a tak się witała ze swoją współlokatorką po powrocie z wojaży ;) tylko uchwycić je w całości to obłęd :-( Quote
madziasto4 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Fajna mordka z tej Boogi :loveu: Ale ja koniecznie proszę o uchwycenie małej z bernardynką w jednym kadrze, koniecznie :loveu: Quote
tigrunia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Ojj taaakkk .. ja tez z Bernardynka poprosze :multi::loveu::loveu: Quote
anushka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Boogi w maju skończy 8 miesięcy już - dostaje kręćka np. jak któreś z nas wróci z pracy-nie ważne jaka pora dnia,jak TZ wraca np. o 22.30 lub o 6.30 to ona wariuje normlanie..łasi się jak kot,skacze jak kangur po łóżku..tuli się do rąk a jak sie ja zacznie głaskać to łapkami prosi o więcej i ten jej wyraz pyska wiecznie uśmiechniety...:loveu: jest nie do podrobienia i nie do zastąpienia :p ta rasa napewno zostanie z nami już forever :diabloti: :loveu: sama obcinam jej pazurki-zresztą prawie i tak nie ma co bo ściera sobie praktycznie na bieżąco,czyszcze uszy-tlyko nie umiem jej powyrywać tych włosów :shake: za chiny ludowe :placz: teraz do fryzjera sie umówiłam i zostawie to dla tej PANI niech się wykaże :razz: fotki z Cynią postaram się zamieścić,teraz siedzę na kompie w pracy a tutaj na dysku nie mam żadnych fotek,ale będe pamiętała :p Cynia lubi leżeć pod drzwiami wyjściowymi z domu,a Boogi włazi miedzy drzwi a Cynię i tylko główkę jej widać bo kładzie ją na plecach Cyni - wszędzie laski robią widowisko :loveu: każda z nich ma osobnych zwolenników :p podzieliły się wielbicielami :evil_lol: Quote
anushka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 ale ma oczka :loveu: i nosek :loveu: te yorkowe oczy są booskie :crazyeye: sama go obcinasz ?? Quote
anushka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Boogi dla mnie NAJWIĘKSZA Z NAJMNIEJSZYCH lub NAJMNIEJSZA Z NAJWIĘKSZYCH!!! Tutaj odpoczywa z Cynią-mój osobisty kochany Konik Mały :loveu: chciałam ją ustawić tyłem do Cyni i zanim zdążyłam cyknąć mam 10 zdjęć w takiej pozycji :roll: jeszcze mam patykową Boogi :cool3: zagladająca Cyni do paszczy :roflt: Quote
anushka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 pytam bo większość z Was sama obcina swoje psy :lol: i jestem pod wrażeniem :razz: jakbym Boogi wycięła główkę to tak jak grzbiet do samej skóry bym równała :diabloti: Quote
anushka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Etiennka gratulcje :multi: :multi: ale ona się zmieniła,dawno jej nie widziałam,wysrebrza się na główce,ja jej chyba 5 miesięcy niewidziałam :cool3: albo no może 4 :p ale super wygląda :loveu: Quote
iberia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Etienka cudo!!! Na zdjęciach wygląda na ciemną (szate oczywiście) a w rzeczywistości pięknie wysrebrzona jest!! Quote
anushka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Patikujkowego Baksa to znam ze zlotów DGM :-)) jedyny york w całym towarzystwie :cool3: jaki słoneczny Baksik :loveu: Quote
madziasto4 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 http://img369.imageshack.us/img369/3476/s6302385bw8.jpg Woogie Boogie cza cza cza :evil_lol: Śliczna Boogie jest :loveu: Fajowski duet z bernardynką tworzą :loveu: Baksik, przystojniak w mniszkach :p Eti cudna jak zwykle! Hop siup zmiana doop, Master po lewicy, Toro po prawicy- ruch w budce prawostronny :p Toro Master Quote
danani Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 O ludzie ! http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/P1120063.jpg Istny czort :evil_lol: Quote
Upiór Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 madziasto, super zdjęcia (jak zwyle) :cool1: my tez mamy nowe w albumie, komu ciekawo - zapraszamy, album jest zawsze do chętnych otwarty, password napisany, mozna komentowac :lol: madziasto, powiedz mi, z jakiego materialu są te frisbees, ja czytam opisay w sklepach internetowych po angielsku i do konca ni jak nie rozumiem czy one są miękciutkie, czy plastykowe... :-? Quote
anushka Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 "...hop siup zamiana dup..." :sweetCyb::roflt::roflt:booskie ;-)) Quote
madziasto4 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='danani']O ludzie ! http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/P1120063.jpg Istny czort :evil_lol: No, diablik jeden :lol: [quote name='Vici i Jeannie']madziasto, super zdjęcia (jak zwyle) :cool1: my tez mamy nowe w albumie, komu ciekawo - zapraszamy, album jest zawsze do chętnych otwarty, password napisany, mozna komentowac :lol: madziasto, powiedz mi, z jakiego materialu są te frisbees, ja czytam opisay w sklepach internetowych po angielsku i do konca ni jak nie rozumiem czy one są miękciutkie, czy plastykowe... :-? Dzięki Vici :loveu: Do Was na pewno zajrzę i pooglądam nowe fotki. Frisbee mamy kilka. To zielone na fotkach to takie zwykłe materiałowe za parę złotych. Mamy też TAKIE dyski sztuk 2, są gumowe, miękkie, dosyć wiotkie, kupione w celu nakręcenia Torka na frisbee. No i mamy też 3 dyski bardziej profesjonalne- Hyperflite SofFlite Pup Disc sztuk 2 oraz Competition Standard Pup. Te dyski są wykonane z plastiku, z materiału polimerowego. SofFlite'y są z takie gumowego plastiku w sumie, są dosyć miękkie i giętkie w porównaniu do innych profesjonalnych dysków, dlatego nadają się dla szczeniąt, bądź dla psów z wrażliwą jamą ustną. Mają średnicę 17cm. Toro z SofFlite'm To jest Competition http://images31.fotosik.pl/153/1830ffd67b6097fc.jpg A to SofFlite'y http://i28.tinypic.com/2crocht.jpg [quote name='anushka']"...hop siup zamiana dup..." :sweetCyb::roflt::roflt:booskie ;-)) Dzięki :lol: Quote
anushka Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 a to softlite gdzie można kupić?? też na necie są ??? bardzo ciekawe,Boogi by to pasowało bo w piłkę lubi grać ;-)) Quote
Upiór Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 madziasto, dzięki za odpowiedz, przeciez moglam sama domyslec się, ze teraz produkują jakosciowe rzeczy :oops: :lol: moze kiedys kupię to dla Jeannie jak będę zamawiala kosmetyki ze sklepow internetowych, moze kiedys przyda się... bo tak to ona malo na co reaguje na ulicy, tylko wciąz biega, cos wącha, nie ma czasu na zabawy :lol: ale myslę, jak pojedziemy gdzies nad jezioro i będziemy tam dluzej, jak oswoi się z otoczeniem i nie będzie dla niej wszystko juz az tak ciekawo, to moze i frisbee pogoni, lub jescze widzialam są bumerangi dla pieskow :lol: tez muszą byc fajne Quote
Recommended Posts