Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jessi śliczna:loveu::loveu: ale wam zazdroszcze wypadu na morze :) już namówiłam Adama na wypad w przeszłym tygodniu do Międzyzdroji :) o ile dotrzyma słowa:eviltong:

Posted

[quote name='AmiX']Jessi śliczna:loveu::loveu: ale wam zazdroszcze wypadu na morze :) już namówiłam Adama na wypad w przeszłym tygodniu do Międzyzdroji :) o ile dotrzyma słowa:eviltong:
A jak Ci się podoba kawaler dla Fasti?? :loveu:

Posted

Kolorek w sam raz jak na kawalera dla Fasti :) bardzo mi sie podoba:loveu: a kogo to amstaffik?? ładnie zdubowany tylko głowy całkiem nie widać....
My ostatnio zastanawialiśmy sie nad nastepnym amstaffem zeby Fasti miała towarzystwo do szaleństw...ale w końcu wyszło na to ze zostawimy sobie malucha z miotu po Fasti :)

Posted

AmiX napisał(a):
Kolorek w sam raz jak na kawalera dla Fasti :) bardzo mi sie podoba:loveu: a kogo to amstaffik?? ładnie zdubowany tylko głowy całkiem nie widać....
My ostatnio zastanawialiśmy sie nad nastepnym amstaffem zeby Fasti miała towarzystwo do szaleństw...ale w końcu wyszło na to ze zostawimy sobie malucha z miotu po Fasti :)

Nio ciągle w galerii dodaje następne fotki .. Tam też napisałam czyj łon :loveu:
A kiedy ją dopuszczacie ?? Jakby co to to 100% reproduktor :diabloti:

Posted

tigrunia napisał(a):
Nio ciągle w galerii dodaje następne fotki .. Tam też napisałam czyj łon :loveu:
A kiedy ją dopuszczacie ?? Jakby co to to 100% reproduktor :diabloti:

Jak dobrze pójdzie to wrzesień-pazdziernik :) i będą małe rozrabiaki :diabloti:

Posted

tigrunia napisał(a):
Super :multi: Tylko jak biedna Eti to wytrzyma :evil_lol:

Też sie nad tym zastanawiałam :p ale trudno będą osobne pokoje :lol: żeby te diabły jej nie zamęczyły :diabloti:

Posted

pysiulka86 napisał(a):
Jejku jaka ona jest zawsze prześliczna :loveu: Gratuluje takiej ślicznotki :lol:

Dziękujemy za takie miłe słowa :)

Vici i Jeannie napisał(a):
jak dla mnie to Eti taka bardzo arystokratyczna :loveu:

My zawsze sie śmiejemy że ona ma chyba błekitną krew :) zawsze robi to na co ma ochote, ma fochy i nie lubi dzeszczu....księżniczka:lol:

Kaladan napisał(a):
Eti jak zwykle cudowna :loveu: - śliczna główka, imponująca szata i grzbiet prosty jak stół. Aniu gratulacje!

Dziekujemy :) Eti tak ładnie przentuje sie tylko w domu;)...w obcym miejscu chyba dostaje tremę:lol: zobaczymy jak będzie na wystawach;)

Posted

[quote name='AmiX']
My zawsze sie śmiejemy że ona ma chyba błekitną krew :) zawsze robi to na co ma ochote, ma fochy i nie lubi dzeszczu....księżniczka:lol:

Niezła dama:razz: Psia arystokratka

Dawno nie było Mikiego, więc się pokazuje

i kilka w biegu

Posted

:)wiosne to on poczuł jak tylko pierwsze suczki na osiedlu cieczki zaczęły...to był koszmar...Max ciagle w oknie...cierpiący na bezsenność...ach ta natura...no ale jestesmy na etapie podejmowania decyzji o kastracji bo niedlugo tzn dokladnie za 2,5 tygodnia zawita do nas nowy domownik a raczej domowniczka, która wprawdzie na początku bedzie malutka no ale kiedys dorośnie:)

Posted

Kasia&Max napisał(a):
:)wiosne to on poczuł jak tylko pierwsze suczki na osiedlu cieczki zaczęły...to był koszmar...Max ciagle w oknie...cierpiący na bezsenność...ach ta natura...no ale jestesmy na etapie podejmowania decyzji o kastracji bo niedlugo tzn dokladnie za 2,5 tygodnia zawita do nas nowy domownik a raczej domowniczka, która wprawdzie na początku bedzie malutka no ale kiedys dorośnie:)

Oooo pochwal się, co to za domowniczka? :)

Posted

co do tego w jakim wieku szczenie powinno byc odebrane sa różne zdania, mój Max mial dokladnie 6 tygodni jak do nas trafił, a jego rodzenstwo w wieku już 5,5 tygodnia poszlo do nowych wlascicieli, jedno wiem napewno, że szczeniak musi potrafic samodzielnie jesc karmę, jesli to umie moze juz smialo isc do nowego domku.

Posted

Ja uważam, że dobrze byłoby poczekać do 8 tygodni, dla nas tydzień-dwa różnicy to nic wielkiego, a dla szczeniaka to dużo- kontakt z matką, rodzeństwem. No ale to tylko moje zdanie ;)
Czekam razem z Wami na małą :)