madziasto4 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='tigrunia']Bo ja jej nie przekupuje :diabloti: Dam jutro pare z plaży fotek - takie ładne mi wyszły :loveu: A Twoi zahipnotyzowani smaczkami :loveu: Fajne focie :loveu: Ja też nie uznaję przekupstwa...:eviltong: [quote name='iberia'] http://images34.fotosik.pl/216/bdaacb600f38a77b.jpg Ale ładna :loveu: Quote
tigrunia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Nadmorska Jessi :loveu: Na więcej zapraszamy niebawem do galerii :loveu: Quote
AmiX Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Jessi śliczna:loveu::loveu: ale wam zazdroszcze wypadu na morze :) już namówiłam Adama na wypad w przeszłym tygodniu do Międzyzdroji :) o ile dotrzyma słowa:eviltong: Quote
tigrunia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='AmiX']Jessi śliczna:loveu::loveu: ale wam zazdroszcze wypadu na morze :) już namówiłam Adama na wypad w przeszłym tygodniu do Międzyzdroji :) o ile dotrzyma słowa:eviltong: A jak Ci się podoba kawaler dla Fasti?? :loveu: Quote
AmiX Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Kolorek w sam raz jak na kawalera dla Fasti :) bardzo mi sie podoba:loveu: a kogo to amstaffik?? ładnie zdubowany tylko głowy całkiem nie widać.... My ostatnio zastanawialiśmy sie nad nastepnym amstaffem zeby Fasti miała towarzystwo do szaleństw...ale w końcu wyszło na to ze zostawimy sobie malucha z miotu po Fasti :) Quote
tigrunia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 AmiX napisał(a):Kolorek w sam raz jak na kawalera dla Fasti :) bardzo mi sie podoba:loveu: a kogo to amstaffik?? ładnie zdubowany tylko głowy całkiem nie widać.... My ostatnio zastanawialiśmy sie nad nastepnym amstaffem zeby Fasti miała towarzystwo do szaleństw...ale w końcu wyszło na to ze zostawimy sobie malucha z miotu po Fasti :) Nio ciągle w galerii dodaje następne fotki .. Tam też napisałam czyj łon :loveu: A kiedy ją dopuszczacie ?? Jakby co to to 100% reproduktor :diabloti: Quote
AmiX Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 tigrunia napisał(a):Nio ciągle w galerii dodaje następne fotki .. Tam też napisałam czyj łon :loveu: A kiedy ją dopuszczacie ?? Jakby co to to 100% reproduktor :diabloti: Jak dobrze pójdzie to wrzesień-pazdziernik :) i będą małe rozrabiaki :diabloti: Quote
tigrunia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 AmiX napisał(a):Jak dobrze pójdzie to wrzesień-pazdziernik :) i będą małe rozrabiaki :diabloti: Super :multi: Tylko jak biedna Eti to wytrzyma :evil_lol: Quote
AmiX Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 tigrunia napisał(a):Super :multi: Tylko jak biedna Eti to wytrzyma :evil_lol: Też sie nad tym zastanawiałam :p ale trudno będą osobne pokoje :lol: żeby te diabły jej nie zamęczyły :diabloti: Quote
pysiulka86 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Jejku jaka ona jest zawsze prześliczna :loveu: Gratuluje takiej ślicznotki :lol: Quote
Upiór Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 jak dla mnie to Eti taka bardzo arystokratyczna :loveu: Quote
Kaladan Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Eti jak zwykle cudowna :loveu: - śliczna główka, imponująca szata i grzbiet prosty jak stół. Aniu gratulacje! Quote
AmiX Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 pysiulka86 napisał(a):Jejku jaka ona jest zawsze prześliczna :loveu: Gratuluje takiej ślicznotki :lol: Dziękujemy za takie miłe słowa :) Vici i Jeannie napisał(a):jak dla mnie to Eti taka bardzo arystokratyczna :loveu: My zawsze sie śmiejemy że ona ma chyba błekitną krew :) zawsze robi to na co ma ochote, ma fochy i nie lubi dzeszczu....księżniczka:lol: Kaladan napisał(a):Eti jak zwykle cudowna :loveu: - śliczna główka, imponująca szata i grzbiet prosty jak stół. Aniu gratulacje! Dziekujemy :) Eti tak ładnie przentuje sie tylko w domu;)...w obcym miejscu chyba dostaje tremę:lol: zobaczymy jak będzie na wystawach;) Quote
Magda Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='AmiX'] My zawsze sie śmiejemy że ona ma chyba błekitną krew :) zawsze robi to na co ma ochote, ma fochy i nie lubi dzeszczu....księżniczka:lol: Niezła dama:razz: Psia arystokratka Dawno nie było Mikiego, więc się pokazuje i kilka w biegu Quote
Kasia&Max Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 http://images32.fotosik.pl/226/6b5b61dcf2a09f76.jpg Pozdrawiamy! Quote
Magda Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Aga76']Mikuchna prezentuje się szałowo! jak zawsze :loveu::loveu: M aż się zaczerwienił Max jaki zadowolony:razz: Czuje wiosnę Quote
Kasia&Max Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 :)wiosne to on poczuł jak tylko pierwsze suczki na osiedlu cieczki zaczęły...to był koszmar...Max ciagle w oknie...cierpiący na bezsenność...ach ta natura...no ale jestesmy na etapie podejmowania decyzji o kastracji bo niedlugo tzn dokladnie za 2,5 tygodnia zawita do nas nowy domownik a raczej domowniczka, która wprawdzie na początku bedzie malutka no ale kiedys dorośnie:) Quote
madziasto4 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Kasia&Max napisał(a)::)wiosne to on poczuł jak tylko pierwsze suczki na osiedlu cieczki zaczęły...to był koszmar...Max ciagle w oknie...cierpiący na bezsenność...ach ta natura...no ale jestesmy na etapie podejmowania decyzji o kastracji bo niedlugo tzn dokladnie za 2,5 tygodnia zawita do nas nowy domownik a raczej domowniczka, która wprawdzie na początku bedzie malutka no ale kiedys dorośnie:) Oooo pochwal się, co to za domowniczka? :) Quote
Kasia&Max Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 tą domowniczką będzie Maja:)obecnie ma 3,5 tygodnia i wygląda...nie powiem jak:)niedługo jej zdjęcie zawita w galerii szczeniaków:)już odliczamy z Maxem dni:) Quote
Dada Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 6 tygodni?! To jeszcze za małe szczenie by odbierać je z hodowli! Poczekaj do conajmniej 8.. Quote
Magda Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 No prosze. Z niecierpliwością czekam na pierwsze fotki:loveu: Quote
Kasia&Max Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 co do tego w jakim wieku szczenie powinno byc odebrane sa różne zdania, mój Max mial dokladnie 6 tygodni jak do nas trafił, a jego rodzenstwo w wieku już 5,5 tygodnia poszlo do nowych wlascicieli, jedno wiem napewno, że szczeniak musi potrafic samodzielnie jesc karmę, jesli to umie moze juz smialo isc do nowego domku. Quote
madziasto4 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ja uważam, że dobrze byłoby poczekać do 8 tygodni, dla nas tydzień-dwa różnicy to nic wielkiego, a dla szczeniaka to dużo- kontakt z matką, rodzeństwem. No ale to tylko moje zdanie ;) Czekam razem z Wami na małą :) Quote
Recommended Posts