Magda Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Yorkie napisał(a):Trzeba zrobić jakąś taką rozgrzewkę, wtedy na pewno dotkniecie. Tak samo jak szpagat: dopóki nie zrobię dobrej, rozciągającej rozgrzewki, to mi się nie uda ;) Ja tam wole nie rozgrzewac za bardzo jezyka, bo mi sie jeszcze wydluzy i gdzie go wtedy schowam?:evil_lol::evil_lol: Quote
koregra Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 No no cięzko będzie. Ja mam długi język albo potrafię go w takiego długiego uformować :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Magda_Miki napisał(a):Ja tam wole nie rozgrzewac za bardzo jezyka, bo mi sie jeszcze wydluzy i gdzie go wtedy schowam?:evil_lol::evil_lol: Ale nie język, tylko rękę. Rozgrzana będzie bardziej elastyczna i kto wie, może dotkniesz. No mi się tam w ogóle nie udaje :roll: Quote
Neva Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Iwanek , sliczny ma jęzorek a sam taki cieplutki piesio:loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Jaki śliczny psiulek :loveu: I jęzorek również :eviltong: Quote
danani Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Baaardzo dziękujemy za uznanie :-) Iwanek jest rzeczywiście cieplutkim pieskiem zwłaszcza, jak przytula się pod kołderką swoim ciałkiem do boku swojej pani ;) . A poza tym kocha wszystkich ludzi i chce się bawić prawie z wszystkimi psami, co oczywiście nie zawsze wchodzi w grę. Pozdrawiamy wszystkich na forum ! Quote
danani Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='Yorkie'] ....jak plasterek szyneczki cieniutko pokrojonej :eviltong: Quote
daria1 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Mniam mniam jaki śliczny jęzorek Arisku jesteś boski!!!!!!!!:eviltong: Quote
Sara_i_Aris Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Jaka ona jest śliczna :loveu: Pierwsza fotka mi się najbardzoej podoba, jak się oblizuje :loveu: Ona jest słodziutka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Neva Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Super Rozbawily mnie te zdjecia. jaki on pocieszny, co on tak jęzorkiem machał.Mysle , ze jadlas dobra kielbaske jak robilas zdjecia:eviltong: Quote
madziasto4 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Neva napisał(a):Super Rozbawily mnie te zdjecia. jaki on pocieszny, co on tak jęzorkiem machał.Mysle , ze jadlas dobra kielbaske jak robilas zdjecia:eviltong: Mały był tuż po konsumpcji jogurtu, nawet ma dziób brudny :eviltong: Quote
Erato Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Toro jest świetny a jęzorek sliczny i jak "prosto go wyciaga":evil_lol: Kurcze chciałabym miec kiedyś takiego diabełka jak Toruś;) Quote
Sara_i_Aris Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Eee tam.. Toro jako chyba jedyny zawsze pokazuje długi język :razz: I jest wtedy taki słodziutki :loveu: :loveu: :loveu: I oryginalny :loveu: I jedyny swoim rodzaju :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Niemożliwe, na pewno wyciąga :shake: Aris jak był mały to bez przerwy z koniuszkiem języka na wierzchu, teraz tak wyciąga jak jest podekscytowany np. wyjściem, dostaniem przysmaku, wejściem na zabroniony parapet, jak nadchodzi pora robienia kokardki (on to uwielbia) i jak spotyka Shilę (sznaucerkę). Nawet często... :eviltong: Quote
daria1 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Rosa często wyciąga języczek jak ją czeszę więc jeśli dziś wieczorkiem uchwycę jakieś fajne zdjątko to wstawię:eviltong: Quote
madziasto4 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Erato napisał(a):Toro jest świetny a jęzorek sliczny i jak "prosto go wyciaga":evil_lol: Kurcze chciałabym miec kiedyś takiego diabełka jak Toruś;) taaak? Mogę łajzę pożyczyć :evil_lol: Właśnie po raz n-ty przywlókł do siebie kapcia :mad: A teraz stoi zdziwiony i główkuje co tu jeszcze zrobić :mad: Yorkie napisał(a):Eee tam.. Toro jako chyba jedyny zawsze pokazuje długi język :razz: I jest wtedy taki słodziutki :loveu: :loveu: :loveu: I oryginalny :loveu: I jedyny swoim rodzaju :loveu: Toro to wyjątek, pod każdym względem :diabloti: Quote
aneczka__wwa Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 my tez umiemy pokazywac jezorek:eviltong: Quote
aneczka__wwa Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 PositiveThought napisał(a):ślicznota ^^ szkoda, że takie małe zdjęcie :oops: prosze wieksze:lol: Quote
Recommended Posts