Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Yorkie napisał(a):
Trzeba zrobić jakąś taką rozgrzewkę, wtedy na pewno dotkniecie. Tak samo jak szpagat: dopóki nie zrobię dobrej, rozciągającej rozgrzewki, to mi się nie uda ;)

Ja tam wole nie rozgrzewac za bardzo jezyka, bo mi sie jeszcze wydluzy i gdzie go wtedy schowam?:evil_lol::evil_lol:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Ja tam wole nie rozgrzewac za bardzo jezyka, bo mi sie jeszcze wydluzy i gdzie go wtedy schowam?:evil_lol::evil_lol:

Ale nie język, tylko rękę. Rozgrzana będzie bardziej elastyczna i kto wie, może dotkniesz. No mi się tam w ogóle nie udaje :roll:

Posted

Baaardzo dziękujemy za uznanie :-)
Iwanek jest rzeczywiście cieplutkim pieskiem zwłaszcza, jak przytula się pod kołderką swoim ciałkiem do boku swojej pani ;) .
A poza tym kocha wszystkich ludzi i chce się bawić prawie z wszystkimi psami, co oczywiście nie zawsze wchodzi w grę.
Pozdrawiamy wszystkich na forum !

Posted

Super
Rozbawily mnie te zdjecia. jaki on pocieszny, co on tak jęzorkiem machał.Mysle , ze jadlas dobra kielbaske jak robilas zdjecia:eviltong:

Posted

Neva napisał(a):
Super
Rozbawily mnie te zdjecia. jaki on pocieszny, co on tak jęzorkiem machał.Mysle , ze jadlas dobra kielbaske jak robilas zdjecia:eviltong:

Mały był tuż po konsumpcji jogurtu, nawet ma dziób brudny :eviltong:

Posted

Niemożliwe, na pewno wyciąga :shake:
Aris jak był mały to bez przerwy z koniuszkiem języka na wierzchu, teraz tak wyciąga jak jest podekscytowany np. wyjściem, dostaniem przysmaku, wejściem na zabroniony parapet, jak nadchodzi pora robienia kokardki (on to uwielbia) i jak spotyka Shilę (sznaucerkę). Nawet często... :eviltong:

Posted

Erato napisał(a):
Toro jest świetny a jęzorek sliczny i jak "prosto go wyciaga":evil_lol: Kurcze chciałabym miec kiedyś takiego diabełka jak Toruś;)

taaak? Mogę łajzę pożyczyć :evil_lol: Właśnie po raz n-ty przywlókł do siebie kapcia :mad: A teraz stoi zdziwiony i główkuje co tu jeszcze zrobić :mad:

Yorkie napisał(a):
Eee tam.. Toro jako chyba jedyny zawsze pokazuje długi język :razz: I jest wtedy taki słodziutki :loveu: :loveu: :loveu: I oryginalny :loveu: I jedyny swoim rodzaju :loveu:

Toro to wyjątek, pod każdym względem :diabloti: