Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest Agata_B
Posted

Mnie też się bardzo podoba Maxik;] jest taki.. inny :) oryginalny :)
Śliczny piesio.
Pzdr..

Posted

A moim skromnym zdaniem to wszystkie yorki i te jasne i te ciemne są poprostu boskie:)
Hm...Madziu mówisz, że na tym zdjęciu Max Ci się podoba...a nie uważasz, że na główce to troszkę za krótkie ma te włoski? (jego uszy wyglądają jak u królika:)) co do reszty to moim zdaniem też wygląda ślicznie ale ta główka...szkoda mi aż tak krótko ją obcinać:(

Posted

Fajne te Wasze chłopaki - Tuptuś ma fryzurkę, którą chciałabym zrobić Mikusiowi w tym roku, z małymi zmianami.

Max do krótkiej fryzurki jest stworzony:loveu:

Posted

Kasia&Max napisał(a):
A moim skromnym zdaniem to wszystkie yorki i te jasne i te ciemne są poprostu boskie:)
Hm...Madziu mówisz, że na tym zdjęciu Max Ci się podoba...a nie uważasz, że na główce to troszkę za krótkie ma te włoski? (jego uszy wyglądają jak u królika:)) co do reszty to moim zdaniem też wygląda ślicznie ale ta główka...szkoda mi aż tak krótko ją obcinać:(

Kasiu, Max mi się właśnie taki jak na fotce podoba :loveu:
Przy uszkach (mówię o stronie wewnętrzenj ucha) ewentualnie możnaby tak włosków nie wycinać, wtedy uszka będą mniej wyeksponowane.
Ale taki Maxik jest śliczny:loveu:

Posted

Madziu nie powiem nic nowego ale te Twoje chłopaki są super!
a co do Maxa to pomyślę nad ta jego fryzurka ale dopiero na wiosne lub latem, obronie sie w czerwcu i wyjeżdzam za granice na dłuzej wiec nie moge oczekiwac aby mama prócz opieki nad 7-letnimi blizniakami ktore we wrzesniu pojda juz do 1-wszej klasy, bawiła się dodatkowo w kucyki dla Maxa, ale do tego czasu Maksik będzie chodził w dłuższych włoskach:)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...