madziasto4 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Mikuliński jaki uśmiechnięty :grins: No rzucaj Quote
Jofka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Madziasto Twoi chłopcy są niemożliwie słodcy!!!! :loveu::loveu: Quote
AmiX Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [FONT=Times New Roman]Przystojniaki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Jak ja lubię oglądać fotki tej dwójki:)[/FONT] Quote
madziasto4 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Dziękujemy:lol: Fotki w ruchu niestety słabej jakości, bo jedną ręką rzucam piłkę, drugą nieudolnie robię zdjęcia i efekt jest jaki jest :lol: Quote
Jofka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Torek jaki poważny na jednym zdjeciu...:cool3::cool3: Quote
tigrunia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 A te nogi co tam stoją to Ci nie mogły pomóc w robieniu fotek ?? :p Quote
madziasto4 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 tigrunia napisał(a):A te nogi co tam stoją to Ci nie mogły pomóc w robieniu fotek ?? :p Te nogi co tam stoją to nawet nie wiedzą gdzie się spust migawki przyciska :p Quote
tigrunia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 madziasto4 napisał(a):Te nogi co tam stoją to nawet nie wiedzą gdzie się spust migawki przyciska :p To musisz nogi uświadomić - bedziesz miała pomocnika :cool3: Quote
madziasto4 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 tigrunia napisał(a):To musisz nogi uświadomić - bedziesz miała pomocnika :cool3: Awykonalne- żeby zrobić fajne zdjęcie to trzeba kucać, cały czas manewrować między trybami, zmieniać w trakcie ustawienia, potrafić ustawić ostrość, a nogi tego nie potrafią i się nie nauczą:lol: Muszę sobie radzić sama, albo skombinować statyw :evil_lol: Quote
danani Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='madziasto4']Dziękujemy:lol: Fotki w ruchu niestety słabej jakości, bo jedną ręką rzucam piłkę, drugą nieudolnie robię zdjęcia i efekt jest jaki jest :lol: to jest piękne :lol: http://images24.fotosik.pl/141/09b5e96a02f75929.jpg Quote
Magda Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Torcio jaka ma uśmiechniętą papę:loveu: A co w tym czasie robi pan Master? Wstawiam jeszcze M. Ciap, ciap... Quote
madziasto4 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='danani']to jest piękne :lol: http://images24.fotosik.pl/141/09b5e96a02f75929.jpg Dziękujemy :loveu: Madzia, pan Master w tym czasie stoi jak taka trąba i się przygląda:p Niech patrzy, może się nauczy aportować:diabloti: Mikuliński z nosorożcem w dziobie fajowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Biedny:placz: On jest za malutki na takie wielkie piłki. Jeszcze go zatrzasną Dzięki! Quote
AmiX Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [FONT=Times New Roman]Śliczne złotko :loveu::loveu:jak na niego patrzę przypomina mi się moja blondynka kochana:-([/FONT] [FONT=Times New Roman]Mikuś jest słodziutki :loveu:taki zloty skarbik:loveu:[/FONT] Quote
madziasto4 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Magda_Miki napisał(a):Biedny:placz: On jest za malutki na takie wielkie piłki. Jeszcze go zatrzasną Dzięki! To nie w tym rzecz, jego po prostu nie bawi aportowanie :niewiem: Latem mam plan skombinować taki własny amatroski tor agility na działce, może Masterkowi przypadnie do gustu :) Bo jeśli chodzi o Torka to wątpliwoście nie mam :lol: Quote
Magda Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='AmiX'][FONT=Times New Roman]Śliczne złotko :loveu::loveu:jak na niego patrzę przypomina mi się moja blondynka kochana:-([/FONT] [FONT=Times New Roman]Mikuś jest słodziutki :loveu:taki zloty skarbik:loveu:[/FONT] Dziękuje! Taki blond chłopak;) A Ty miałaś blondynkę? Nie wiedziałam... [quote name='madziasto4']To nie w tym rzecz, jego po prostu nie bawi aportowanie :niewiem: Latem mam plan skombinować taki własny amatroski tor agility na działce, może Masterkowi przypadnie do gustu :) Bo jeśli chodzi o Torka to wątpliwoście nie mam :lol: Ja robiłam taki... z kija od szczotki, skrzynek itp. Bardzo nam sie spodobał i nawet udawało się przeskakiwać bez kłopotów. Szkoda, że w Koszalinie nie ma takich profesjonalnych torów Quote
AmiX Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [FONT=Times New Roman]Miałam mają ukochana blondynkę DEIZI…minął już rok a ja nadal nie oglądam naszych zdjęć …nie mogę się pogodzić z tym ze ją straciłam. Strasznie się rozchorowałam jak odeszła tyle się napłakałam ze dostawałam zapalenia płuc i wyładowałam w szpitalu.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Bardzo przykre wspomnienia…mam teraz słabości do jasnych Yorków i pewnie kiedyś taki zagości u mnie w domu.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Mikuś jest śliczny…wydaje mi się ze takiej wielkości jak Deizi no i te błyszczące srebrne włoski…:loveu:[/FONT] Quote
Magda Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 To smutne:sad: Mam nadzieję, że kiedyś zagości u Ciebie blondyna:loveu: Życzę Tobie tego z całego serducha! Quote
pysiulka86 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Ojjj ja też mam straszną słabość do blondynków :loveu: No i do blondynek też oczywiscie :evil_lol: A trafił mi sie taki czarny kocmołuszek :lol: Quote
tigrunia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 A ja właśnie wolałam czarnulkę :loveu: No i mam :loveu: Ale następna myślę, że już bedzie jaśniejsza .. marzy mi sie taka grafitowa teraz :loveu: Aniu .. bardzo Ci współczuje .. nie chciałabym tego przeżyć :-( Quote
Burchardt Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Tupek też jest z tych ciemniejszych, kolorem i charakterem, hi, hi, hi. Zawsze na wszystko i wszystkich ma baczenie..... Pozdrowienia. Kasia i Tupek Quote
Kasia&Max Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Tak na marginesie to główka Maxa jest tak biała jak u niektórych babc i dziadków:) ten kolor wygląda tak jakby na pewnym etapie wybarwiania (gdy u szczeniąt po czarnymi włoskami pojawiają się jasne) Max zatrzymał ten proces i od tamtego czasu stał w miejscu...aj...mógłby chociaż tą główkę mieć złotą:( Quote
tigrunia Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Jaki śliczny Tuptuś :loveu: I w jakich piknych kolorkach :loveu: Maxiu blądynek śliczny i błyszczący :loveu: Quote
Jofka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Tuptuś jaki przystojniak, fajną ma fryzurę.... Piekne są i czarnulki i byłyszczące srebrniaki...:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts