Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[FONT=Times New Roman]Przystojniaki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Jak ja lubię oglądać fotki tej dwójki:)[/FONT]

Posted

tigrunia napisał(a):
To musisz nogi uświadomić - bedziesz miała pomocnika :cool3:

Awykonalne- żeby zrobić fajne zdjęcie to trzeba kucać, cały czas manewrować między trybami, zmieniać w trakcie ustawienia, potrafić ustawić ostrość, a nogi tego nie potrafią i się nie nauczą:lol:
Muszę sobie radzić sama, albo skombinować statyw :evil_lol:

Posted

[FONT=Times New Roman]Śliczne złotko :loveu::loveu:jak na niego patrzę przypomina mi się moja blondynka kochana:-([/FONT]
[FONT=Times New Roman]Mikuś jest słodziutki :loveu:taki zloty skarbik:loveu:[/FONT]

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Biedny:placz:
On jest za malutki na takie wielkie piłki. Jeszcze go zatrzasną

Dzięki!

To nie w tym rzecz, jego po prostu nie bawi aportowanie :niewiem:
Latem mam plan skombinować taki własny amatroski tor agility na działce, może Masterkowi przypadnie do gustu :)
Bo jeśli chodzi o Torka to wątpliwoście nie mam :lol:

Posted

[quote name='AmiX'][FONT=Times New Roman]Śliczne złotko :loveu::loveu:jak na niego patrzę przypomina mi się moja blondynka kochana:-([/FONT]
[FONT=Times New Roman]Mikuś jest słodziutki :loveu:taki zloty skarbik:loveu:[/FONT]

Dziękuje! Taki blond chłopak;)

A Ty miałaś blondynkę? Nie wiedziałam...

[quote name='madziasto4']To nie w tym rzecz, jego po prostu nie bawi aportowanie :niewiem:
Latem mam plan skombinować taki własny amatroski tor agility na działce, może Masterkowi przypadnie do gustu :)
Bo jeśli chodzi o Torka to wątpliwoście nie mam :lol:

Ja robiłam taki... z kija od szczotki, skrzynek itp. Bardzo nam sie spodobał i nawet udawało się przeskakiwać bez kłopotów. Szkoda, że w Koszalinie nie ma takich profesjonalnych torów

Posted

[FONT=Times New Roman]Miałam mają ukochana blondynkę DEIZI…minął już rok a ja nadal nie oglądam naszych zdjęć …nie mogę się pogodzić z tym ze ją straciłam. Strasznie się rozchorowałam jak odeszła tyle się napłakałam ze dostawałam zapalenia płuc i wyładowałam w szpitalu.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Bardzo przykre wspomnienia…mam teraz słabości do jasnych Yorków i pewnie kiedyś taki zagości u mnie w domu.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Mikuś jest śliczny…wydaje mi się ze takiej wielkości jak Deizi no i te błyszczące srebrne włoski…:loveu:[/FONT]

Posted

A ja właśnie wolałam czarnulkę :loveu: No i mam :loveu:
Ale następna myślę, że już bedzie jaśniejsza .. marzy mi sie taka grafitowa teraz :loveu:
Aniu .. bardzo Ci współczuje .. nie chciałabym tego przeżyć :-(

Posted

Tak na marginesie to główka Maxa jest tak biała jak u niektórych babc i dziadków:) ten kolor wygląda tak jakby na pewnym etapie wybarwiania (gdy u szczeniąt po czarnymi włoskami pojawiają się jasne) Max zatrzymał ten proces i od tamtego czasu stał w miejscu...aj...mógłby chociaż tą główkę mieć złotą:(