Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ale maluszek na sniegu!!! nie za zimno tak dla niego??? Moj Tolas to sie trzesie nawet w kurtce!!!!.....u nas to nawet sporo sniegu a w sylwestra to normalnie sypało

Posted

Ona nie ma czasu myśleć o tym,że zimno.Biega jak szalona nawet 5 sekund w miejscu nie stoi.Majka skończyła 3 miesiące 30.12 więc to już nie taki całkiem maluch.Przed chwilą jak byłyśmy na spacerku to jej pierwszy raz polarek ubrałam.Ale nie była zachwycona.Na pierwszych swoich spacerkach trochę się trzesła ale teraz już nie.Biega jak szalona więc nie marznie!U nas jeszcze nie było zimy!!!

Posted

>.Niunia.<;9208111 napisał(a):
Ona nie ma czasu myśleć o tym,że zimno.Biega jak szalona nawet 5 sekund w miejscu nie stoi.Majka skończyła 3 miesiące 30.12 więc to już nie taki całkiem maluch.Przed chwilą jak byłyśmy na spacerku to jej pierwszy raz polarek ubrałam.Ale nie była zachwycona.Na pierwszych swoich spacerkach trochę się trzesła ale teraz już nie.Biega jak szalona więc nie marznie!U nas jeszcze nie było zimy!!!

uuu nas to zimno uhuh właśnie wróciłam ze spacerku, Tolek to już przyzwyczajowny do kurtki czeka az ja zaloze grzecznie

Posted

A my już drugi rok chodzimy bez kurtek. Zauważyłam, że wcale się nie trzęsie przy temp. poniżej 0. Ubierzemy się jak naprawdę przymrozi:p

U nas nawet śniegu nie ma...

Posted

Magda_Miki napisał(a):
A my już drugi rok chodzimy bez kurtek. Zauważyłam, że wcale się nie trzęsie przy temp. poniżej 0. Ubierzemy się jak naprawdę przymrozi:p

u nas to w domu jest tez zimno,bo oszczedzamy na gazie hihi...i Tolek sie trzesie czasami...musze mu polarek po domu kupić....u nas śnieg:shake:

Posted

Ja zamówiłam juz dla Jessi pidzamkę z polarku bo u nas w domu tez zimno i zal mi jej tak zostawiac bo jak wychodzę z domu to wyłączam grzejnik i tak przez pare godzin potrafi sie do 13 st. wyziębić :shake:

Posted

tigrunia napisał(a):
Ja zamówiłam juz dla Jessi pidzamkę z polarku bo u nas w domu tez zimno i zal mi jej tak zostawiac bo jak wychodzę z domu to wyłączam grzejnik i tak przez pare godzin potrafi sie do 13 st. wyziębić :shake:

No ja tez mu planuje zakup polarka, jak juz gdzies pisalam tez oszczedzam na gazie hihi

Posted

Magda_Miki napisał(a):

Chłopaki cały czas też chodzili bez ubranek, dopiero od 3-4 dni im zakładam, od kiedy jest powyżej -5 plus straszny wiatr :shake:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Chłopaki cały czas też chodzili bez ubranek, dopiero od 3-4 dni im zakładam, od kiedy jest powyżej -5 plus straszny wiatr :shake:

teraz Tolek nawet w domu chodzi w swetrze,bo sie trzasł:shake:

Posted

madziasto4 napisał(a):
A ile macie stopni w mieszkaniu?
Niech pobiega za zabawką, poaportuje, to się rozgrzeje :lol:

teraz chodzi w tshirtcie bo mu uszylam na szybko...hehe....nie wiem ile ale jakos on jest bardzo cieplolubny

Posted

Lilu, piękne jest to w tej łódce :loveu:

A propos przypomnienia lata, my też coś wstawimy, bo strasznie zimowo w tej galeryjce ostatnio :lol:

A reszta śniegowych bałwanków świetna :lol:
U nas też wczoraj sporo napadało, Toro rył w śniegu jak kret :lol:

Posted

[quote name='danani']Ja tam już wolę, jak jest śnieg- u nas wczoraj lało cały dzień i musiałam Iwana przewozić w torbie-czego on nienawidzi :shake:[/QUOTE]
Oj tak, śnieg w zimie zdecydowanie musi być.
Nie znoszę jak jest mróz, a nie ma śniegu. Brudno, pełno piachu..
Ale wiosennych roztopów też nie cierpię :shake:

Posted

[quote name='Vici i Jeannie']slicznota :loveu: a jakie są jej wymiary, jezeli to nie jest tajemnica? ile ma wysokosci i dlugosci?[/quote]
Nie mierzyłam jej :) ZMIERZE JAK LEPIEJ BEDZIE SIę czuła bo niestety ma angine zaraziła się od TZ. Bidulka moja kocha:loveu:na