iberia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 U nas pierwsze oznaki zimy.Poranny spacerek. Fotki trochę słabe ale tego diabełka ciężko złapać!!! Quote
Jofka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 ale maluszek na sniegu!!! nie za zimno tak dla niego??? Moj Tolas to sie trzesie nawet w kurtce!!!!.....u nas to nawet sporo sniegu a w sylwestra to normalnie sypało Quote
iberia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Ona nie ma czasu myśleć o tym,że zimno.Biega jak szalona nawet 5 sekund w miejscu nie stoi.Majka skończyła 3 miesiące 30.12 więc to już nie taki całkiem maluch.Przed chwilą jak byłyśmy na spacerku to jej pierwszy raz polarek ubrałam.Ale nie była zachwycona.Na pierwszych swoich spacerkach trochę się trzesła ale teraz już nie.Biega jak szalona więc nie marznie!U nas jeszcze nie było zimy!!! Quote
Jofka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 >.Niunia.<;9208111 napisał(a):Ona nie ma czasu myśleć o tym,że zimno.Biega jak szalona nawet 5 sekund w miejscu nie stoi.Majka skończyła 3 miesiące 30.12 więc to już nie taki całkiem maluch.Przed chwilą jak byłyśmy na spacerku to jej pierwszy raz polarek ubrałam.Ale nie była zachwycona.Na pierwszych swoich spacerkach trochę się trzesła ale teraz już nie.Biega jak szalona więc nie marznie!U nas jeszcze nie było zimy!!! uuu nas to zimno uhuh właśnie wróciłam ze spacerku, Tolek to już przyzwyczajowny do kurtki czeka az ja zaloze grzecznie Quote
Magda Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 A my już drugi rok chodzimy bez kurtek. Zauważyłam, że wcale się nie trzęsie przy temp. poniżej 0. Ubierzemy się jak naprawdę przymrozi:p U nas nawet śniegu nie ma... Quote
Jofka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Magda_Miki napisał(a):A my już drugi rok chodzimy bez kurtek. Zauważyłam, że wcale się nie trzęsie przy temp. poniżej 0. Ubierzemy się jak naprawdę przymrozi:p U nas nawet śniegu nie ma... u nas to w domu jest tez zimno,bo oszczedzamy na gazie hihi...i Tolek sie trzesie czasami...musze mu polarek po domu kupić....u nas śnieg:shake: Quote
tigrunia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Ja zamówiłam juz dla Jessi pidzamkę z polarku bo u nas w domu tez zimno i zal mi jej tak zostawiac bo jak wychodzę z domu to wyłączam grzejnik i tak przez pare godzin potrafi sie do 13 st. wyziębić :shake: Quote
Jofka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 tigrunia napisał(a):Ja zamówiłam juz dla Jessi pidzamkę z polarku bo u nas w domu tez zimno i zal mi jej tak zostawiac bo jak wychodzę z domu to wyłączam grzejnik i tak przez pare godzin potrafi sie do 13 st. wyziębić :shake: No ja tez mu planuje zakup polarka, jak juz gdzies pisalam tez oszczedzam na gazie hihi Quote
madziasto4 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Magda_Miki napisał(a):A my już drugi rok chodzimy bez kurtek. Zauważyłam, że wcale się nie trzęsie przy temp. poniżej 0. Ubierzemy się jak naprawdę przymrozi:p U nas nawet śniegu nie ma... Chłopaki cały czas też chodzili bez ubranek, dopiero od 3-4 dni im zakładam, od kiedy jest powyżej -5 plus straszny wiatr :shake: Quote
Jofka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 madziasto4 napisał(a):Chłopaki cały czas też chodzili bez ubranek, dopiero od 3-4 dni im zakładam, od kiedy jest powyżej -5 plus straszny wiatr :shake: teraz Tolek nawet w domu chodzi w swetrze,bo sie trzasł:shake: Quote
madziasto4 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Jofka napisał(a):teraz Tolek nawet w domu chodzi w swetrze,bo sie trzasł:shake: A ile macie stopni w mieszkaniu? Niech pobiega za zabawką, poaportuje, to się rozgrzeje :lol: Quote
Jofka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 madziasto4 napisał(a):A ile macie stopni w mieszkaniu? Niech pobiega za zabawką, poaportuje, to się rozgrzeje :lol: teraz chodzi w tshirtcie bo mu uszylam na szybko...hehe....nie wiem ile ale jakos on jest bardzo cieplolubny Quote
iberia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Rano trochę popadało śniegu! A teraz całkiem sporo!!! Quote
Jofka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 duuuuzo sniegu napadalo u nas tez, chcialam zrobic fotki,ale za zimno.... pieknie umorusana kruszynka!!!!:loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Ojj.. widzę, ze wszędzie dziś popadało:) U mnie też sporo śniegu Ślicznie te wasze psiaki wyglądają na białym tle :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Lilu, piękne jest to w tej łódce :loveu: A propos przypomnienia lata, my też coś wstawimy, bo strasznie zimowo w tej galeryjce ostatnio :lol: A reszta śniegowych bałwanków świetna :lol: U nas też wczoraj sporo napadało, Toro rył w śniegu jak kret :lol: Quote
Jofka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 o ja ale sie rozmarzyłam o wakacjach...fajne fotki!!! najblizsze lato bedzie pierwszym latem z Tolkiem...bedzie wyjatkowe!!!:multi::multi::loveu: Quote
danani Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Ja tam już wolę, jak jest śnieg- u nas wczoraj lało cały dzień i musiałam Iwana przewozić w torbie-czego on nienawidzi :shake: Quote
madziasto4 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='danani']Ja tam już wolę, jak jest śnieg- u nas wczoraj lało cały dzień i musiałam Iwana przewozić w torbie-czego on nienawidzi :shake:[/QUOTE] Oj tak, śnieg w zimie zdecydowanie musi być. Nie znoszę jak jest mróz, a nie ma śniegu. Brudno, pełno piachu.. Ale wiosennych roztopów też nie cierpię :shake: Quote
Upiór Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='iberia']Wieczorny spacer http://images32.fotosik.pl/99/9452b883e3585d80.jpg http://images33.fotosik.pl/100/b14757a7fae80e12.jpg slicznota :loveu: a jakie są jej wymiary, jezeli to nie jest tajemnica? ile ma wysokosci i dlugosci? Quote
iberia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Vici i Jeannie']slicznota :loveu: a jakie są jej wymiary, jezeli to nie jest tajemnica? ile ma wysokosci i dlugosci?[/quote] Nie mierzyłam jej :) ZMIERZE JAK LEPIEJ BEDZIE SIę czuła bo niestety ma angine zaraziła się od TZ. Bidulka moja kocha:loveu:na Quote
Recommended Posts