Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

jolisia34 napisał(a):
Pozują jak prawdziwi modele:eviltong:

masz racje-jak modele :)
a ile ja się namęcze nim zrobie Piksi jakąś fajną fotkę?? :shake::crazyeye: czasem poprostu rezygnuje xD, to jest tak stoi w fajnej pozie przez 5 sekund, ale jak ja tylko nacisne zeby zrobic foto ta oczywiscie sie odwraca. i to nie raz lub dwa lecz prawie za kazdym razem!:angryy::mad: eheeh

Posted

anmi0 napisał(a):
masz racje-jak modele :)
a ile ja się namęcze nim zrobie Piksi jakąś fajną fotkę?? :shake::crazyeye: czasem poprostu rezygnuje xD, to jest tak stoi w fajnej pozie przez 5 sekund, ale jak ja tylko nacisne zeby zrobic foto ta oczywiscie sie odwraca. i to nie raz lub dwa lecz prawie za kazdym razem!:angryy::mad: eheeh

robienie zdjęc dla psow jest trudne... my tez ze swoją Jeannie zawsze przez to pogniewamy się :shake:

Posted

Vici i Jeannie napisał(a):
robienie zdjęc dla psow jest trudne... my tez ze swoją Jeannie zawsze przez to pogniewamy się :shake:

Czasem trzeba odkryć magię zabawki albo smakołyka, żeby "zamrozić" (czyt. zatrymać w miejscu) psa w skupieniu na moment :eviltong:

Posted

Burchardt napisał(a):
Master i Toro - kochane :diabloti: aniołeczki. Bardzo podoba mi się umaszczenie Toro. Jest po prostu niesamowite. Idziemy z Tupiem na farbę, hi, hi.

Torek czarny jak diabełek :lol:

Posted

Madzia,Ale sie usmialam-my nic nie robimy hahhahahah znam to hahahha niewiniatka no prosze :-)

Anusia&Alutka a to ja nie wiedzialam ze moj Hattula Twoje serduszko tez skradł.Widzisz jaki to z niego łamacz serc,mi mowil ze tylko ja sie licze i nikt wiecej:evil_lol:

Posted

[quote name='edi,feti,gusia']Madzia,Ale sie usmialam-my nic nie robimy hahhahahah znam to hahahha niewiniatka no prosze :-)

A fryzura Masterka mówi sama za siebie:evil_lol:

Świąteczna kąpiel w ramach prezentu pod choinkę:lol:

Posted

Poszliśmy sobie wczoraj na zimowy spacerek

Troszkę porozglądaliśmy się

Oooo...jakis nowy kolega :lol:
trzeba się przywitać

Trochę pohasaliśmy :cool3:

Ale trzeba się było pożegnać :placz:

W sumie to już trochę zmarzłem i jakos wieje

Posted

[quote name='madziasto4']A u nas nie ma śniegu :sad:

to jeszcze specjalnie dla Ciebie zimowy obrazek-troche off
jak widać u nas też nie za dużo sniegu, ale zawsze...

Posted

edi,feti,gusia napisał(a):

Anusia&Alutka a to ja nie wiedzialam ze moj Hattula Twoje serduszko tez skradł.Widzisz jaki to z niego łamacz serc,mi mowil ze tylko ja sie licze i nikt wiecej:evil_lol:

Jak to nie wiedziałaś?
Przecie uwielbiam go od czasu, kiedy boskie fotencje pokazałaś :loveu: i przy każdej okazji mówię o tym :eviltong:
Ale imię pasuje do niego jak ulał :evil_lol:

Swoją drogą maluszki napewno będą cudne po takich rodzicach :loveu:

I Jessi zimowa nam sie pokazala :calus: