Upiór Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 edi,feti,gusia napisał(a):a my jeszcze jesiennie :-) Decoris Heartbreaker http://img529.imageshack.us/img529/2224/hatuleczek1xt9.jpg prawdziwy lamacz serc :loveu: to on jest ojcem dzieci Miami??? Quote
Magda Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Vici i Jeannie napisał(a):prawdziwy lamacz serc :loveu: to on jest ojcem dzieci Miami??? Tak:loveu: Quote
madziasto4 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Ramona napisał(a):Ale fantastycznie wyszli obaj w tej torbie :loveu::loveu::loveu: Jak ci sie udało ich wrzucic tam razem :lol: Skierowałam obu, żeby weszli do torby i się udało, zmieścili się:lol: edi,feti,gusia napisał(a):a my jeszcze jesiennie :-) Decoris Heartbreaker http://img529.imageshack.us/img529/2224/hatuleczek1xt9.jpg O rety ale przystojniak:loveu: Quote
jolisia34 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 madziasto4 napisał(a):http://images24.fotosik.pl/126/f379a12883bd6d5a.jpg Super foteczka,wyglądają bosko:loveu:Cudowne te Twoje chłapaki:diabloti::diabloti: http://images29.fotosik.pl/125/3aebef5eda68a772.jpg Pozują jak prawdziwi modele:eviltong: Quote
anmi0 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 jolisia34 napisał(a):Pozują jak prawdziwi modele:eviltong: masz racje-jak modele :) a ile ja się namęcze nim zrobie Piksi jakąś fajną fotkę?? :shake::crazyeye: czasem poprostu rezygnuje xD, to jest tak stoi w fajnej pozie przez 5 sekund, ale jak ja tylko nacisne zeby zrobic foto ta oczywiscie sie odwraca. i to nie raz lub dwa lecz prawie za kazdym razem!:angryy::mad: eheeh Quote
Upiór Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 anmi0 napisał(a):masz racje-jak modele :) a ile ja się namęcze nim zrobie Piksi jakąś fajną fotkę?? :shake::crazyeye: czasem poprostu rezygnuje xD, to jest tak stoi w fajnej pozie przez 5 sekund, ale jak ja tylko nacisne zeby zrobic foto ta oczywiscie sie odwraca. i to nie raz lub dwa lecz prawie za kazdym razem!:angryy::mad: eheeh robienie zdjęc dla psow jest trudne... my tez ze swoją Jeannie zawsze przez to pogniewamy się :shake: Quote
madziasto4 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Vici i Jeannie napisał(a):robienie zdjęc dla psow jest trudne... my tez ze swoją Jeannie zawsze przez to pogniewamy się :shake: Czasem trzeba odkryć magię zabawki albo smakołyka, żeby "zamrozić" (czyt. zatrymać w miejscu) psa w skupieniu na moment :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='edi,feti,gusia']a my jeszcze jesiennie :-) Decoris Heartbreaker http://img529.imageshack.us/img529/2224/hatuleczek1xt9.jpg Aaaaaa :megagrin: Moooje kochane, cudowne, najpiekniejsze :loveu: Edytko nareszcie pokazalas złodzieja mojego serducha :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Tym bardziej zaluje ze minelysmy sie we wro :( A do podpisu powinnas sobie tymczasowo dodac maluszki ;) Quote
Burchardt Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Master i Toro - kochane :diabloti: aniołeczki. Bardzo podoba mi się umaszczenie Toro. Jest po prostu niesamowite. Idziemy z Tupiem na farbę, hi, hi. Quote
madziasto4 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Burchardt napisał(a):Master i Toro - kochane :diabloti: aniołeczki. Bardzo podoba mi się umaszczenie Toro. Jest po prostu niesamowite. Idziemy z Tupiem na farbę, hi, hi. Torek czarny jak diabełek :lol: Quote
danani Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Piękna historyjka obrazkowa :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Te Madzka, a jaka to pora roku? Pora na wyglupy? :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Te Madzka, a jaka to pora roku? Pora na wyglupy? :evil_lol: Sama sobie odpowiedziałaś na pytanie :evil_lol: Quote
edi,feti,gusia Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Madzia,Ale sie usmialam-my nic nie robimy hahhahahah znam to hahahha niewiniatka no prosze :-) Anusia&Alutka a to ja nie wiedzialam ze moj Hattula Twoje serduszko tez skradł.Widzisz jaki to z niego łamacz serc,mi mowil ze tylko ja sie licze i nikt wiecej:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [quote name='edi,feti,gusia']Madzia,Ale sie usmialam-my nic nie robimy hahhahahah znam to hahahha niewiniatka no prosze :-) A fryzura Masterka mówi sama za siebie:evil_lol: Świąteczna kąpiel w ramach prezentu pod choinkę:lol: Quote
Jofka Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 OOO chłopcy!!!! I w kapieli i świateczni Quote
danani Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Poszliśmy sobie wczoraj na zimowy spacerek Troszkę porozglądaliśmy się Oooo...jakis nowy kolega :lol: trzeba się przywitać Trochę pohasaliśmy :cool3: Ale trzeba się było pożegnać :placz: W sumie to już trochę zmarzłem i jakos wieje Quote
danani Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='madziasto4']A u nas nie ma śniegu :sad: to jeszcze specjalnie dla Ciebie zimowy obrazek-troche off jak widać u nas też nie za dużo sniegu, ale zawsze... Quote
vikiii Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 u nas też nie ma śniegu:lookarou: ale ostatnio była choć piękna szadź na drzewach:multi: Quote
iberia Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 a nam udało się choc troszke sniegu tej zimy zobaczyć we wrocławiu bo u nas ani widu ani słychu zimy Quote
Jofka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 U nas snigu ani tyc tyc....Ibi super sweterek!!! Quote
Anusia & Alutka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 edi,feti,gusia napisał(a): Anusia&Alutka a to ja nie wiedzialam ze moj Hattula Twoje serduszko tez skradł.Widzisz jaki to z niego łamacz serc,mi mowil ze tylko ja sie licze i nikt wiecej:evil_lol: Jak to nie wiedziałaś? Przecie uwielbiam go od czasu, kiedy boskie fotencje pokazałaś :loveu: i przy każdej okazji mówię o tym :eviltong: Ale imię pasuje do niego jak ulał :evil_lol: Swoją drogą maluszki napewno będą cudne po takich rodzicach :loveu: I Jessi zimowa nam sie pokazala :calus: Quote
Recommended Posts