Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ach ten łobuziak Toro...jak zwykle coś psoci, w oczkach ma takie iskierki, że naprawde można się w nim zakochać od pierwszego wejrzenia:)
sliczne fryzurki mają te Twoje chłopaki Madzia:)Pozdrowionka dla przystojniaków!

Posted

przykro mi ale w tej chwili nie mam żadnych nowych a poza tym Max został z rodzicami w Białej a ja jestem w Wawie, więc nie mam jak i komu zrobić tych zdjęć:) ale obiecuje że przy sobocie coś wrzucę,
ja to mogłabym non stop oglądać Twoich przystojniaków, to oni są super:)

Posted

Czy to naprawdę mały Hatti?:loveu:

Edytko on jest cudowny! Ty masz taką świetną gromadkę, że aż zazdroszczę.

Co tam u Was? Tak dawno Cię nie było:multi:

Posted

Magduniu u nas same szczesliwosci.Mamy male yorkowe dzieci w domu i poprostu nie wiadomo w co rece wlozyc :-) ale i radosc wielka.Wkleiłam zdjecia dzieci Miamki i Hattiego do yorkowych szczeniaczków,ale moze załoze im osobna galerie?Tylko nie wiem czy jest sens :-(

Posted

edi,feti,gusia napisał(a):
Magduniu u nas same szczesliwosci.Mamy male yorkowe dzieci w domu i poprostu nie wiadomo w co rece wlozyc :-) ale i radosc wielka.Wkleiłam zdjecia dzieci Miamki i Hattiego do yorkowych szczeniaczków,ale moze załoze im osobna galerie?Tylko nie wiem czy jest sens :-(

Jeśli masz dużo zdjęć to proponuję założyć galerię na FotoBlogach:razz:

A maluszki już oglądałam. Są prześliczne:loveu: Jaki będą mieć przydomek? Nie wspominałaś