Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cocusia zobaczyla kota i dlatego tak wspiela sie na lapki, zeby lepiej widziec.A przwiazałam ją do płotka , bo chciałam zrobic jeje zdjecia w sweterku .Taka jest szybka , ze inaczej za nia nie nadąże. Ona cyrkowiec jest i czesto tak stoi na oparciu fotela ,żeby przez okno powygladać. jeszcze nie spadła , ale wszystko przed nią:evil_lol::evil_lol:

Posted

Cocusia jest ladnna yoreczka , ma pieknych rodziców , wdała sie w swojego tatusia. Wazy 2.400 ma juz 3 lata. teraz miala pierwszy swoj miot , piekne słodkie dzieciaczki, pieska i suczke , wariaty jakich malo:evil_lol:

To Apollo synek Cocusi, tu na zdjeciu ma juz 10 tyg. Ma nowych kochających właścicieli.

Posted

daria1 napisał(a):
Neva śliczna ta Twoja Coco a jaki boski sweterek:lol:

Zartujesz sobie ze sweterka:loveu:, sama go udziergałam, jak wiele innych , dla wielu moich znajomych
To Eni w swoim czarno -czerwonym ubranku

Posted

Nie żartuję sweterek jest naprawdę lala.A Twoja Coco śliczna i ma urocze dzieciaki:loveu:

Muszę spróbować namówić moją mamusię,która obdarzona jest wieloma talentami w dziedzinie robótek ręcznych,żeby pokusiła się o zrobienie takich cudności.:lol:

Posted

Ja jeżeli chodzi o robótki ręczne to jestem całkowicie do bani :-(

W podstawówce w 3 klasie mieliśmy na ocenę przyszywać guziki.Najgorsza ocena w całej klasie ( chłopcy też przyszywali! ) to była 3= i dostałam ją oczywiście ........ja:placz:

Do dziś dnia pozostał mi wstręt do nici i robótek ręcznych;)

Posted

Mamy takie same szeleczki ale są za duże na Cori mimo że kupiłam najmniejsze i zmniejszyłam jak się dało, w dodatku po takim zmniejszeniu są bardzo sztywne i nie wygodne, oraz dosyć mocno plączą włoski i dlatego uszyłam sama nowe:lol:

Posted

Saro jaki śliczny jęzorek ma Twój Aris.Jak Ty to robisz,że tak dużo ujęć zrobiłaś.Mi się nie udaje:-(

A wracając do robótek to moja daria też przez ferie uczyła się z moją mamą i umie już robić na szydełku a ja nic :placz:

Dolina całkowita ale przeżyję:eviltong:

Posted

daria1 napisał(a):
Saro jaki śliczny jęzorek ma Twój Aris.Jak Ty to robisz,że tak dużo ujęć zrobiłaś.Mi się nie udaje:-(

To zdjęcie akurat było przez przypadek, chciałam mu zrobić, bo się na mnie spojrzał (co na dworzu zdarza się rzadko), ale schylił głowę i się oblizał :lol:
Czasami sam z siebie wysuwa język, to wtedy jest łatwo, ale jak tak się oblizuje to nigdy nie wiadomo, czy uda mi się uchwycić język, czy sam pyszczek, i zwykle w takim momencie robię 10 zdjęć i tylko jedno okazuje się z jęzorkiem ;)

Posted

koregra napisał(a):
a ja tak potrafie :evil_lol:
Slicznie wygląda z takim wywijasem :loveu:

Ja tez umiem:eviltong: nareszcie znalazlam kogos tak pokreconego jak ja:diabloti:

Posted

Wszyscy się ze mnie nabijają że ja sobie językiem to w nosie mogę pogrzebać:evil_lol:
A potrafisz dotknąć językiem łokcia - podobno to nie anatomiczne żeby tak zrobić a ja potrafię:lol:

Posted

koregra napisał(a):
Wszyscy się ze mnie nabijają że ja sobie językiem to w nosie mogę pogrzebać:evil_lol:
A potrafisz dotknąć językiem łokcia - podobno to nie anatomiczne żeby tak zrobić a ja potrafię:lol:

Cholera by to wzięła, próbuję, wyginam się i za nic nie mogę tego łokcia dotknąć :evil_lol: