duszek01 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Shahar jeszcze raz napisze bo juz pisałam w innym wątku.PIES W TWOIM AVATARZE TO MOJA MERSEDES LAZURYT:crazyeye: Quote
Megula Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Jofka, Shahar! dziekuje :loveu: madziasto4 napisał(a):Megula- zrób test żeberkowy- jeśli wyczuwasz żebra pod palcami, to jest ok :lol: Żeberka sa wyczuwalne :sweetCyb: duszek01 napisał(a):Shahar jeszcze raz napisze bo juz pisałam w innym wątku.PIES W TWOIM AVATARZE TO MOJA MERSEDES:crazyeye: No wlasnie cos mi sie ten avatar nie zgadzał :hmmmm: Quote
madziasto4 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 tigrunia napisał(a):ale się wesoło bawią :loveu::loveu: madziasto4 - urocze chłopaki!! :loveu::loveu: Master to się raczej ograniczył do przyglądania, bez emocji zresztą:lol: Dziękujemy :loveu: Quote
kate8828 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Ale świetnie ''lata'' za talerzem, wspaniale:) A tu moj dumny władca lasów :) mamy juz 6 latek;] [IMG]http://i126.photobucket.com/albums/p84/kaprys/IMG_1000.jpg[/IMG] Quote
Ramona Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='duszek01']Shahar jeszcze raz napisze bo juz pisałam w innym wątku.PIES W TWOIM AVATARZE TO MOJA MERSEDES LAZURYT:crazyeye:[/quote] Duszku to widac mam dobry gust hihihihi <skromny> a foteczke znalazłam na tej stronce która dziewczyny podawały był jakis konkurs na strzyzenie psiaków czy cos takiego.Zreszta napisałam ze piesio nienalezy do mnie ale bardzo mi sie podoba a teraz miło mi sie dowiedziec ze to twoja Mersedes :loveu:Mam jeszcze pytanko: Duszku czy moge zostawic ja w moim avatarze? Quote
duszek01 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 no raczej wolałabym zebys zdjecie zamieniła na innego psiaka bo głupio bedzie wyglądało jak zmienie avatar i bedzie tam widniała moja Mers. No i cieze sie ze Ci sie podoba moje OCZKO W GŁOWIE:loveu::loveu::loveu:. Ogólnie nie tylko Ciebie ujęła swoją urodą:oops:,duzo osób zwraca na nią uwage:eviltong:Co ja zrobie ze jest taka słodka:oops::loveu: Pozdrawiam Renata Quote
madziasto4 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='kate8828']Ale świetnie ''lata'' za talerzem, wspaniale:) A tu moj dumny władca lasów :) mamy juz 6 latek;] http://i126.photobucket.com/albums/p84/kaprys/IMG_1000.jpg To na razie początki- uczymy się zabawy z talerzem;) Och, aż mi się zamarzył taki 'goły' ogonek :loveu: Quote
madziasto4 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Halo, co tak pusto?;) Sprawdzanie męskości :lol: I łobuzy w wannie- sami weszli Quote
Jofka Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Madziasto piekne zdjecia...i piekne rozrabiaki!!!!!!!!! Swietnie wygladaja tam razem w wannie!!!!:loveu: Quote
koregra Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Hej :lol: Sliczne focie, Masterek z kucokiem:loveu::loveu::loveu: Quote
danani Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Madzia - chłopaki, jak zwykle the best :loveu::loveu::loveu: zawsze mi wesoło, jak ich widzę Quote
madziasto4 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Dziękujemy pięknie:lol: U nas za oknem dzieciaki czymś strzelają, Masterek się boi biedaczysko, a Torek w świetnym humorze go zaczepia Quote
madziasto4 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Yorkie napisał(a):Czym strzelają ? :roll: Nie mam pojęcia, jakimiś petardami czy czymś:roll: Od kilku dni:roll: I wkurza mnie to niemiłosiernie:shake: Quote
Jofka Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Pierwsze zdjecie jest swietne...wyglada jakby jeden pocieszal drugiego...hihi:lol: Quote
Kasia&Max Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 :multi:To pierwszy w życiu Maxa kucyk na środku główki- wreszcie sie doczekałam:) I jak Wam się podoba? ja jestem z niego mega dumna:) Quote
madziasto4 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Maxiu przystojniak :) W ogóle lubię oglądać jego fotki- podoba mi się ten Twój blondasek :) Quote
iberia Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Uroczy blondasek masz z czego byc dumna cudny!!:iloveyou: Quote
Jofka Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='PositiveThought']Maksik! :loveu: jak dobrze, że zajrzałam... Siusiasty. Fajowo obcięty Yorkuś!!! Quote
Kasia&Max Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 dziękujemy za słowa uznania i przepraszamy, że ostatnio bardzo żadko tu zaglądamy, mamy sporo pracy...Possitive Thought czy to sa aktualne zdjęcia Duska? Pytam bo ma bardzo króciutkie włoski na grzbiecie czy nie jest mu zimno? My narazie wzieliśmy rozwód z maszynka do strzyżenia bo Maksik niby taki duży a trzęsie sie na dworze jak galaretka...nie wiem jak inni ze swoimi yorkami ale ja ostatnio szczególnie wieczorami i wczesnymi rankami muszę nakładać Maxowi albo bluzę albo chociaż kamizelkę bo cwaniak na dwór nie chce wychodzić.... Quote
Ramona Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Ech Kasiu moja Sandra takze za nic nie chce wyjsc na podwórko jak jest tak zimno dopiero jak jej polarka zaloze to wtedy wyjdzie szybko robi siusiu i w te pedy do domku wraca :lol: a jak jest snieg to tak wysoko zadziera łapki hihihihi Quote
iberia Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Shahar napisał(a):Ech Kasiu moja Sandra takze za nic nie chce wyjsc na podwórko jak jest tak zimno dopiero jak jej polarka zaloze to wtedy wyjdzie szybko robi siusiu i w te pedy do domku wraca :lol: a jak jest snieg to tak wysoko zadziera łapki hihihihi Moja Ibo dokładnie robi tak samo co innego jak jet słoneczko i ceplej wtedy zagonić ja do domu to graniczy z cudem Quote
Recommended Posts