Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jofka, Shahar! dziekuje :loveu:

madziasto4 napisał(a):
Megula- zrób test żeberkowy- jeśli wyczuwasz żebra pod palcami, to jest ok :lol:

Żeberka sa wyczuwalne :sweetCyb:

duszek01 napisał(a):
Shahar jeszcze raz napisze bo juz pisałam w innym wątku.PIES W TWOIM AVATARZE TO MOJA MERSEDES:crazyeye:

No wlasnie cos mi sie ten avatar nie zgadzał :hmmmm:

Posted

tigrunia napisał(a):
ale się wesoło bawią :loveu::loveu: madziasto4 - urocze chłopaki!! :loveu::loveu:

Master to się raczej ograniczył do przyglądania, bez emocji zresztą:lol:

Dziękujemy :loveu:

Posted

[quote name='duszek01']Shahar jeszcze raz napisze bo juz pisałam w innym wątku.PIES W TWOIM AVATARZE TO MOJA MERSEDES LAZURYT:crazyeye:[/quote]
Duszku to widac mam dobry gust hihihihi <skromny>
a foteczke znalazłam na tej stronce która dziewczyny podawały był jakis konkurs na strzyzenie psiaków czy cos takiego.Zreszta napisałam ze piesio nienalezy do mnie ale bardzo mi sie podoba a teraz miło mi sie dowiedziec ze to twoja Mersedes :loveu:Mam jeszcze pytanko: Duszku czy moge zostawic ja w moim avatarze?

Posted

no raczej wolałabym zebys zdjecie zamieniła na innego psiaka bo głupio bedzie wyglądało jak zmienie avatar i bedzie tam widniała moja Mers.
No i cieze sie ze Ci sie podoba moje OCZKO W GŁOWIE:loveu::loveu::loveu:. Ogólnie nie tylko Ciebie ujęła swoją urodą:oops:,duzo osób zwraca na nią uwage:eviltong:Co ja zrobie ze jest taka słodka:oops::loveu:
Pozdrawiam
Renata

• 3 weeks later...
Posted

dziękujemy za słowa uznania i przepraszamy, że ostatnio bardzo żadko tu zaglądamy, mamy sporo pracy...Possitive Thought czy to sa aktualne zdjęcia Duska? Pytam bo ma bardzo króciutkie włoski na grzbiecie czy nie jest mu zimno? My narazie wzieliśmy rozwód z maszynka do strzyżenia bo Maksik niby taki duży a trzęsie sie na dworze jak galaretka...nie wiem jak inni ze swoimi yorkami ale ja ostatnio szczególnie wieczorami i wczesnymi rankami muszę nakładać Maxowi albo bluzę albo chociaż kamizelkę bo cwaniak na dwór nie chce wychodzić....

Posted

Ech Kasiu moja Sandra takze za nic nie chce wyjsc na podwórko jak jest tak zimno dopiero jak jej polarka zaloze to wtedy wyjdzie szybko robi siusiu i w te pedy do domku wraca :lol: a jak jest snieg to tak wysoko zadziera łapki hihihihi

Posted

Shahar napisał(a):
Ech Kasiu moja Sandra takze za nic nie chce wyjsc na podwórko jak jest tak zimno dopiero jak jej polarka zaloze to wtedy wyjdzie szybko robi siusiu i w te pedy do domku wraca :lol: a jak jest snieg to tak wysoko zadziera łapki hihihihi

Moja Ibo dokładnie robi tak samo co innego jak jet słoneczko i ceplej wtedy zagonić ja do domu to graniczy z cudem