Kaladan Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Dziękujemy, cieszę się, że sie podobają. Jak dziś zrobimy coś nowego, to wrzucę, chociaż ciężko za tymi psami po wodzie z aparatem biegać... ;) Faktycznie Di domowych kąpieli nie lubi (szczególnie, że chora była ostatnio i miała biegunka i z 15 razy dziennie ją podmywałam), a z rzeki lub jeziorka by nie wyszła. Jak w górach siedzieliśmy nad brzegiem rzeki, to ona się kładła w wodzie i czekała aż jej coś rzucimy. Aportuje jakby była retriverem ;) Quote
Magda Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Super zdjęcia! Aż chce sie więcej:multi: Mój to nie lubi wody:shake: W jeziorze i rzece jeszcze nie pływał, ale na pewno nie polubi Quote
Hania:) Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Madzia, nigdy nic nie wiadomo. Berek był wczoraj po raz 1 w życiu nad rzeką. Najpierw była panika, a potem trzeba było psa łowić, bo sam nie raczył wyleźć. Quote
Hania:) Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Magda_Miki napisał(a):Może kiedyś sie skusimy:cool3: To od razu polecam zakupic wędke albo sieć rybacką- jeśli Miki jest taki brawurowy jak Berek, to rzuci się na głębokie wody, a potem go ciężko wyłowic, bo go prąd zabiera. Nic sie ten mój głupek rozumu nie nauczył, z 5 razy władował się na środek rzeki:p Quote
Magda Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Przyczepię go do linki zawiąże na brzegu i będzie dobrze:lol: Quote
Kincia Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Magda_Miki napisał(a):Przyczepię go do linki zawiąże na brzegu i będzie dobrze:lol: Gorzej jak sie zerwie :evil_lol: Quote
Hania:) Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Magda_Miki napisał(a):Przyczepię go do linki zawiąże na brzegu i będzie dobrze:lol: to się fachowo nazywa: "Zacumawoć psiura":evil_lol: Quote
Magda Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Gorzej jak sie zerwie :evil_lol: A niech tylko spróbuje:mad: Hania:) napisał(a):to się fachowo nazywa: "Zacumawoć psiura":evil_lol: Hihi:evil_lol: Dobra nie róbmy tu Off'a, bo mnie modzi zabiją:diabloti: Quote
Hania:) Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Madzia, pamietasz jak Ci pisałam, że chciałabym, żeby Berek był podobnego kolorku jak Twój Miki? i JEST!!!!!! Najpiękniejszy yorkowy kolorek! Quote
Magda Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Hania:) napisał(a):Madzia, pamietasz jak Ci pisałam, że chciałabym, żeby Berek był podobnego kolorku jak Twój Miki? i JEST!!!!!! Najpiękniejszy yorkowy kolorek! Pewnie, że pamiętam:p Muszę zobaczyć jak wygląda, bo dawno go nie widziałam Quote
Hania:) Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Ano taki Miki, tylko kłapciatouchy i na sto procent 100 razy brudniejszy, bo on bez brudu w postaci wszelakiej (błoto, piach, muł i pochodne) żyć nie może:) Ale zdjątka od 1.08!:) (o ile mi Rodzina aparatu na jakąś Słowację, czy do innej dziury nie wywiezie) Quote
Kaladan Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Miki ma cudne zdjęcia. A ta jego fryzurka to rewelacja :loveu: Jeszcze tak chciałam zapytać - jaki rozmiar zdjęć wolno wklejać maksymalnie? Quote
Magda Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Hania:) napisał(a):Ano taki Miki, tylko kłapciatouchy i na sto procent 100 razy brudniejszy, bo on bez brudu w postaci wszelakiej (błoto, piach, muł i pochodne) żyć nie może:) Ale zdjątka od 1.08!:) (o ile mi Rodzina aparatu na jakąś Słowację, czy do innej dziury nie wywiezie) Powoli zaczynam sobie wyobrażać:lol: Kaladan napisał(a):Miki ma cudne zdjęcia. A ta jego fryzurka to rewelacja :loveu: Jeszcze tak chciałam zapytać - jaki rozmiar zdjęć wolno wklejać maksymalnie? Dziękujemy! Max. zdjęcia 640x640 Quote
danani Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Magda_Miki']Trochę Mikiego:loveu: oooo jaki on tu fajniusi :lol: http://img467.imageshack.us/img467/3235/tnp7110077yp8.jpg Quote
Magda Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 O ty szkrabie! Widzialam go na zywo :P hihi Taki malutki Quote
duszek01 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Tanya bardzo podobna do tatusia z buźki;) Marta ile On wazy? Płaszcz ma jak moja Friduśka,no moze moja ciut ma ciemniejszy ale tez zbyt jasny na wystawy;) P.Wreszcie mi emotki działają heh Quote
nane Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Neva napisał(a):Lezy jak motyl na trawce:loveu: :loveu::loveu::loveu: moja miłość Magda_Miki napisał(a):O ty szkrabie! Widzialam go na zywo :P hihi Taki malutki miniaturka :evil_lol: duszek01 napisał(a):Tanya bardzo podobna do tatusia z buźki;) Marta ile On wazy? Płaszcz ma jak moja Friduśka,no moze moja ciut ma ciemniejszy ale tez zbyt jasny na wystawy;) P.Wreszcie mi emotki działają heh Vasylek waży obecnie 2,20 kg :eviltong: jak był wystawiany to zawsze był najmniejszy na ringu :evil_lol: Quote
Kaladan Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 nane napisał(a): Vasylek waży obecnie 2,20 kg :eviltong: jak był wystawiany to zawsze był najmniejszy na ringu :evil_lol: Czyli waży tyle ile moja półroczna Di :) Śliczne zdjęcia pięknego kawalera. Quote
nane Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Kaladan napisał(a):Czyli waży tyle ile moja półroczna Di :) Śliczne zdjęcia pięknego kawalera. Kawaler ma już 3 latka i 3 miesiące :evil_lol: dziękujemy bardzo :loveu: Quote
Recommended Posts