Erato Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 A to foteczki z wizyty na wsi u naszego znajomego leśnika:) Quote
Magda Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Erato napisał(a):Same łąki i pola... i las:) Po prostu psi raj;) ... i kleszcze:diabloti::mad: Ach dla psa to taka radość biegać po ogromnej przestrzeni. Widać to po pysku:loveu: Quote
Erato Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Kleszcza póki co nie znalazłam żadnego:multi: ale pszczoły dawały nam sie we znaki, ja zostałam konkretnie poządlona:( Quote
nane Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Erato']Kleszcza póki co nie znalazłam żadnego:multi: ale pszczoły dawały nam sie we znaki, ja zostałam konkretnie poządlona:( pszczółek się nie denerwuje to wtedy nie żądlą :evil_lol: co do kleszczy to ja też mieszkam pod lasem yoraski są wypsikane Frontlinem i nic się ich nie czepia ;) Quote
melinda:-) Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 ale cudne zdjecie widac radosc psiaka-super trawka a u na leje deszcze....bleeee Quote
Erato Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='nane']pszczółek się nie denerwuje to wtedy nie żądlą :evil_lol: co do kleszczy to ja też mieszkam pod lasem yoraski są wypsikane Frontlinem i nic się ich nie czepia ;) Pszczółki nie były denerwowane :) tylko nadchodziła burza i owady zrobiły sie nerwowe. Wtedy żadlą bez powodu. I niestety miałam okazje to sprawdzić;) Maniek tez ma zakroplonego Frontline - a:) ale myślę, że kleszczy nie było bo łąki są takie pół zagospodarowane i koszone a wtedy mniej tego paskudztwa jest. Quote
Erato Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 melinda:-) napisał(a):ale cudne zdjecie widac radosc psiaka-super trawka a u na leje deszcze....bleeee u nas tez pochmurno:) a radość była wielka zwłaszcza, że jak pańcia miała dość rzucanie piłek było jeszcze 3 rzucających gotowych do zabawiania szanownego Mariana:evil_lol: Quote
Megula Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Erato swietne zdjecia :p A teraz Megusia na wsi :) *** *** *** Quote
Aga76 Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Piękna sesja w zieleni A cóż to za futrzak leży sobie do góry brzusiem? Quote
Erato Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Megula Dziekujemy bardzo za komplement:oops: :lol: Twoj szkrab jest niesamowity:) i nawet obiadek ci upolował:evil_lol: Quote
Megula Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Dziekujemy :) Ten biedaczek do góry nogami to jej ukochany bobrek :lol: Niestety slepy na jedno oko i juz nie mówi (byl kiedys na baterie) :razz: Quote
Aga76 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='Megula']Dziekujemy :) Ten biedaczek do gory nogami to jej ukochany bobrek :lol: Niestety slepy na jedno oko i juz nie mówi (byl kiedys na baterie) :razz: Fajny pan bobrek Quote
pysiulka86 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 A tutaj Kikusia chciała powiedziec "Podajcie w końcu do stołu" :lol: Quote
Kaladan Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Właśnie wróciłyśmy z Didi z 2 tygodniowego pobytu w górach: Quote
Magda Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Śliczne zdjęcia! Megi jaka ciemniutka się zrobiła:cool3: Quote
Burchardt Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Bardzo fajne zdjęcia, my też jedziemy na urlop w góry. Ale póki co przesyła zdjęcia z działki. Pozdrawiamy. Kasia i Tupek Quote
Kaladan Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Tupek ma super wakacyjną fryzurkę :loveu: Jak najbardziej polecamy wakacje w górach (tylko przyznaje, że bałam się trochę jastrzębi, sporo ich latało...). Wczorajsze i dzisiejsze upały spędzamy chłodząc się w rzece Quote
Kaladan Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 mokrzydło w piachu kochany pan jako tratwa u boku wujka Rubida Quote
AmiX Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Kaladan świetne fotki!!! Ale niezły pływak z Di:loveu: . Jak to jest przecież zazwyczaj Yorki nie lubią kąpieli ale nad jeziorem to całkiem inna sprawa:p . W sobote byliśmy na jeziorem ja skacze z motorówki do wody a moja Etienna za mną bez zastanowienia, to amstaffka 100 razy się zastanowiła przed skokiem a to maleństwo w ogóle:evil_lol: . A w domu jak widzi ze będzie kąpiel to taka zadowolona nie jest;) Pozdrawiam Ania Quote
martyna. Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Świetne fotki :) Piękna yoreczka.Widać,że prawdziwy terrier - woda jej nie straszna ;) Pozdrawiam Martyna Quote
Recommended Posts