Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Erato napisał(a):
Same łąki i pola... i las:) Po prostu psi raj;)

... i kleszcze:diabloti::mad:

Ach dla psa to taka radość biegać po ogromnej przestrzeni. Widać to po pysku:loveu:

Posted

[quote name='Erato']Kleszcza póki co nie znalazłam żadnego:multi: ale pszczoły dawały nam sie we znaki, ja zostałam konkretnie poządlona:(

pszczółek się nie denerwuje to wtedy nie żądlą :evil_lol:
co do kleszczy to ja też mieszkam pod lasem
yoraski są wypsikane Frontlinem i nic się ich nie czepia ;)

Posted

[quote name='nane']

pszczółek się nie denerwuje to wtedy nie żądlą :evil_lol:

co do kleszczy to ja też mieszkam pod lasem
yoraski są wypsikane Frontlinem i nic się ich nie czepia ;)

Pszczółki nie były denerwowane :) tylko nadchodziła burza i owady zrobiły sie nerwowe. Wtedy żadlą bez powodu. I niestety miałam okazje to sprawdzić;)
Maniek tez ma zakroplonego Frontline - a:) ale myślę, że kleszczy nie było bo łąki są takie pół zagospodarowane i koszone a wtedy mniej tego paskudztwa jest.

Posted

melinda:-) napisał(a):
ale cudne zdjecie widac radosc psiaka-super trawka a u na leje deszcze....bleeee

u nas tez pochmurno:) a radość była wielka zwłaszcza, że jak pańcia miała dość rzucanie piłek było jeszcze 3 rzucających gotowych do zabawiania szanownego Mariana:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Megula']Dziekujemy :)
Ten biedaczek do gory nogami to jej ukochany bobrek :lol: Niestety slepy na jedno oko i juz nie mówi (byl kiedys na baterie) :razz:

Fajny pan bobrek

Posted

Tupek ma super wakacyjną fryzurkę :loveu: Jak najbardziej polecamy wakacje w górach (tylko przyznaje, że bałam się trochę jastrzębi, sporo ich latało...).

Wczorajsze i dzisiejsze upały spędzamy chłodząc się w rzece

Posted

Kaladan świetne fotki!!! Ale niezły pływak z Di:loveu: . Jak to jest przecież zazwyczaj Yorki nie lubią kąpieli ale nad jeziorem to całkiem inna sprawa:p . W sobote byliśmy na jeziorem ja skacze z motorówki do wody a moja Etienna za mną bez zastanowienia, to amstaffka 100 razy się zastanowiła przed skokiem a to maleństwo w ogóle:evil_lol: . A w domu jak widzi ze będzie kąpiel to taka zadowolona nie jest;)
Pozdrawiam Ania