Kasia_zg Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Sliczniaste i słodziachne te wszystkie jezorki :) A to jezorek mojego Matrixa (jak był mniejszy :):) Quote
Kincia Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Kasia_zg']Sliczniaste i słodziachne te wszystkie jezorki :) A to jezorek mojego Matrixa (jak był mniejszy :):) Słodziak :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Był kiedyś taki temat, szukałam w wyszukiwarce- nie ma, szukałam ręcznie (bom niedowiarek) - nie ma. Więc jak nie ma, to zakładam. Jak sama nazwa wskazuje zamieszczamy tu fotki różniste o każdej porze roku. Komentarze mile widziane!! ;) To ja zacznę- Toro Master Quote
Alka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 świetnie Madziu ,że założyłas taki temacik :multi: mozna wklejać foty i komentować do woli...;) Masterek i Toruś świetnie się prezentują w nowych fryzurkach :loveu: Quote
Magda Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Ja tu widzę pewną niesprawiedliwość, bo Torek ma więcej zdjęć niż Master:mad: Teraz poproszę samego Masterka:loveu: Quote
duszek01 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 :loveu: NO SUPER FOTKI.Toro jest wybitnie ciemny:loveu: Quote
madziasto4 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Alu, dziękuję :) Madzia, na Masterka też przyjdzie pora :eviltong: Duszku, dzięki :) Ciekawa jestem czy Toro zmieni trochę tę czerń czy nie...;) Quote
Magda Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='madziasto4'] Madzia, na Masterka też przyjdzie pora :eviltong: Duszku, dzięki :) Ciekawa jestem czy Toro zmieni trochę tę czerń czy nie...;) No mam nadzieję:cool3: Madzia ,duszkowi nie chodziło o barwę:evil_lol::evil_lol: Żartuje oczywiście:lol: Quote
madziasto4 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='Magda_Miki']No mam nadzieję:cool3: Madzia ,duszkowi nie chodziło o barwę:evil_lol::evil_lol: Żartuje oczywiście:lol: Torcio jest bardzo yntelygentny :obrazic: :eviltong: Quote
Magda Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 madziasto4 napisał(a):Torcio jest bardzo yntelygentny :obrazic: :eviltong: No pewnie! Przecież od zawsze to mówiłam. Jako jedyny na forum nauczył sie załatwiać do........wanny:roflt::roflt: Quote
madziasto4 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Magda_Miki napisał(a):No pewnie! Przecież od zawsze to mówiłam. Jako jedyny na forum nauczył sie załatwiać do........wanny:roflt::roflt: Śmiej się, śmiej..:obrazic: Mój yntelygent kochany :lol: Quote
Megula Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Magda_Miki napisał(a):No pewnie! Przecież od zawsze to mówiłam. Jako jedyny na forum nauczył sie załatwiać do........wanny:roflt::roflt: Czy to jest zart? :turn-l: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Megula napisał(a):Czy to jest zart? :turn-l: :evil_lol: Nieee:lol: Toro jakiś czas temu wlazł sam do wanny, wypróżnił się w niej i sam wylazł :razz: To był ten jeden, jedyny raz :lol: Noo, jeszcze ostatnio prosił, żebym go włożyła do wanny, z ciekawości zrobiłam to, a on kulturalnie kucnął i zrobił siusiu...:roll: Quote
Megula Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 madziasto4 napisał(a):Nieee:lol: Toro jakiś czas temu wlazł sam do wanny, wypróżnił się w niej i sam wylazł :razz: To był ten jeden, jedyny raz :lol: Noo, jeszcze ostatnio prosił, żebym go włożyła do wanny, z ciekawości zrobiłam to, a on kulturalnie kucnął i zrobił siusiu...:roll: Dobre :pissed: Jaki on kochany :bigcool: :evil_lol: Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 No no to masz naprawde wyszkolonego psa nie trzeba z nim wychodzić tylko do wanny dać i po sprawie. [SIZE="1"]Chociaż czy to ma sens jak spacerki są przyjemnąścią? No chyba że w deszczowe dni. I świetnie że założyłaś ten temacik. Ja ostatnio też go szukałam i także bez skutków, ale myślałam że to przez moją ślepotę. No to ja się pochwale fotkami Harroldowatego [SIZE="1"]Ta fotki jest w galerii ale nie mogłam się oprzeć wstawieniu ich także tutaj Więcej fot w galerii Quote
Magda Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='go|denk@!'] Aaa...potwór:crazyeye::scared: Miki też ma taką minę jak go wsadzę do wody:lol: Quote
Alka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='go|denk@!'] pozazdrościć takiego pływaka :loveu::loveu:, Tuffiasty łapeczki nie zamoczy...:cool3: no chyba ,że baaardzo go zachęcimy np.wrzucając piłeczkę do basenika Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Magda_Miki napisał(a):Aaa...potwór:crazyeye::scared: Miki też ma taką minę jak go wsadzę do wody:lol: Potwór z Loch Ness (a raczej Potwór z Doliny Trzech Stawów) Alka napisał(a):pozazdrościć takiego pływaka , Tuffiasty łapeczki nie zamoczy... no chyba ,że baaardzo go zachęcimy np.wrzucając piłeczkę do basenika pierwszy raz to Harry też na zachęte - piłeczke wszedł. Tak jakby się bał nie wiem jak to opisać. To samo było przy kałużach wszelkiego rodzaju. Ale jak zrozumiał że mu chłodniej jest to wchodził praktycznie co 5 min. i co za tym idzie teraz to też bez obaw każdą kałużę wlezie. Quote
madziasto4 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='go|denk@!']No no to masz naprawde wyszkolonego psa nie trzeba z nim wychodzić tylko do wanny dać i po sprawie. [SIZE="1"]Chociaż czy to ma sens jak spacerki są przyjemnąścią? No chyba że w deszczowe dni. I świetnie że założyłaś ten temacik. Ja ostatnio też go szukałam i także bez skutków, ale myślałam że to przez moją ślepotę. To był jeden z jego dzikich pomysłów :lol: Absolutnie nie jest uczony załatwiania potrzeb do wanny, normalnie wychodzimy na spacerki :lol: Harry pływak, świetny :multi: Toro też lubi pływać :loveu: [quote name='PositiveThought']miah <3 Tooruuś :loveu: moje Warzywko, Vegeta, Kucharek kochanyy :calus: Madzik, nie podpisałaś pory roku :evil_lol: No przecie widać, że zima :roll: :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='Magda_Miki']No mam nadzieję:cool3: Madzia ,duszkowi nie chodziło o barwę:evil_lol::evil_lol: Żartuje oczywiście:lol: Ooooosz Ty malpo w pomaranczowo-granatowym!! Torka mi obrazac???? :-x Quote
duszek01 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='Magda_Miki']No mam nadzieję:cool3: Madzia ,duszkowi nie chodziło o barwę:evil_lol::evil_lol: Żartuje oczywiście:lol: ale jestes:lol: :lol: :lol: Quote
Magda Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Ooooosz Ty malpo w pomaranczowo-granatowym!! Torka mi obrazac???? :-x Na chwilę obecną w różowo - granatowym:eviltong: Ja nie obrażam tylko stwierdzam fakty:diabloti::evil_lol: [quote name='duszek01']ale jestes:lol: :lol: :lol: Wiem:diabloti: Moja panienka z okienka Quote
Magda Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Pies postanowił ze sobą skończyć:evil_lol: Na moich kulasach... Żartowałem!:diabloti: Quote
Recommended Posts