Martunia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Ale ona śliczna! Pozdrów od nas swoją Fibuśkę :) Quote
danani Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 agoosia napisał(a):Nadia ale Cudna :) jak ja zazdroszcze yoraskom ktore maja zloto na glowce moja mala ma rok i same sreberko niestety stracilac cało nadzieje ze kiedys tez bedzie miala takie zlotko :( Ja też trochę się martwiłam, jak Iwan był w wieku Twojej malutkiej. Był taki siwiutki na łebku, jak dziadek :lol: , dość długo się wybarwiał. Dokładnie nie pamiętam, kiedy zauważyłam, że zaczynają mu rosnąć złote włoski (no, to złoto to takie trochę niskokaratowe :eviltong: ). Myślę,że miał około 1,5 roku. Siwe zniknęły gdzieś, jak miał 2 lata- ale on nie ma kucyka, więc mu podcinałam. Także spokojnie-jeszcze jest czas . Quote
Kincia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Jeju jaka sliczna kochana modelka po prostu BOSKA !!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Nadia86 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 dziekuje:) Ona byla tez bielutka w zimie mi zaczela tak nabierac barw a teraz nawet lapeczki jej ciemnieja z tych platynowych na takie ciemne zloto takze sie smieje ze kobieta zmienna jest i skubaniec sie zdecydowac nie moze.No na lato sa lepsze krotkjie fryzurki ale ona pieknie wyglada w dlugich bo ma prosty jedwabisty wlos i no cudnie wyglada a ja lubie takie yorkaski takie no nie z wlosem wystawowym bo bym psa zameczyla ale no z dlugim tacy arystokraci sa z krotkim tez mi sie podoba ale wole jednak dlugie:) Quote
agoosia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 nie wiem czy to piesek czy sunia wiec nie chce obrazic ale czarnulka czarnulek uroczy/a Quote
lady87 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 To facet z prawdziwego zdarzenia ;) Tylko siusia jak dziewczynka :p Quote
Kincia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Boski taki ciemny :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Karolajnaxx Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Nie było mnie 4 dni i nam już wątek o zbieraniu na yorki skasowali? :mad: :angryy: Co się dziewczynki stało?! Quote
Kincia Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Karolajnaxx napisał(a):Nie było mnie 4 dni i nam już wątek o zbieraniu na yorki skasowali? :mad: :angryy: Co się dziewczynki stało?! Chyba ktos podal do Adamina czy cos. Ale załozyłam nowy na offie. Quote
Ramona Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Asiu ale z twojego misiaczka to słodziak nad słodziaki :loveu: zreszta tutaj to wszytskie psiaki to słodziaki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Acia_ Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Dziekuje :loveu: i Misiu też :D Zgadzam się ze wszysciutkie yorki to słodziusie pieseczki :loveu: Quote
Pegaza Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Jaki on jest ślicznusi:loveu: znaczy Misio :eviltong: Quote
Kincia Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='Asia&Misia'] Jęzorek Misia :loveu: Aaaa Asia podnieciłam się:evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Acia_ Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Pegaza']Jaki on jest ślicznusi:loveu: znaczy Misio :eviltong: [/quote] Dzinkuje :D :evil_lol: [quote name='Pinczerek-Jacky']Aaaa Asia podnieciłam się:evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] Niedobrze niedobrze :shake: :evil_lol: Quote
Upiór Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Asia&Misia'] Jęzorek Misia :loveu: o bozyszku:crazyeye: co tu za przepiękne, przesliczne stworzonko:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Martunia Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Hej ^^ Mam wczorajszą fotkę z Bazylem i jego języczkiem :] A tu będzie większy jęzorek :p Na rękach swojej pani [mojej sąsiadki :eviltong:] ^^ : Quote
Kincia Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Słodki Bazylek :multi::multi::loveu::loveu: A jęzorek :loveu::loveu::loveu: Quote
Martunia Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Hehe :cool3: Ale patrz, że urósł! xD Nie wiem czy widać :eviltong: Ale ma trochę inny pyszczek... Przedtem miał takie ciemne włoski na pyszczku, a teraz takie złotawe się zrobiły :cool3: Quote
Kincia Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='flowerteen']Hehe :cool3: Ale patrz, że urósł! xD Nie wiem czy widać :eviltong: Ale ma trochę inny pyszczek... Przedtem miał takie ciemne włoski na pyszczku, a teraz takie złotawe się zrobiły :cool3:[/quote] Własnie widze :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Martunia Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Ale muszę przyznać, że zdjęcia się nawet udały. I tak większość mam pozamazane, bo Bazyl jest bardzo ruchliwy i ma tyle energii... :p Quote
Recommended Posts