Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

agoosia napisał(a):
Nadia ale Cudna :)
jak ja zazdroszcze yoraskom ktore maja zloto na glowce moja mala ma rok i same sreberko niestety stracilac cało nadzieje ze kiedys tez bedzie miala takie zlotko :(

Ja też trochę się martwiłam, jak Iwan był w wieku Twojej malutkiej. Był taki siwiutki na łebku, jak dziadek :lol: , dość długo się wybarwiał. Dokładnie nie pamiętam, kiedy zauważyłam, że zaczynają mu rosnąć złote włoski (no, to złoto to takie trochę niskokaratowe :eviltong: ). Myślę,że miał około 1,5 roku. Siwe zniknęły gdzieś, jak miał 2 lata- ale on nie ma kucyka, więc mu podcinałam.
Także spokojnie-jeszcze jest czas .

Posted

dziekuje:) Ona byla tez bielutka w zimie mi zaczela tak nabierac barw a teraz nawet lapeczki jej ciemnieja z tych platynowych na takie ciemne zloto takze sie smieje ze kobieta zmienna jest i skubaniec sie zdecydowac nie moze.No na lato sa lepsze krotkjie fryzurki ale ona pieknie wyglada w dlugich bo ma prosty jedwabisty wlos i no cudnie wyglada a ja lubie takie yorkaski takie no nie z wlosem wystawowym bo bym psa zameczyla ale no z dlugim tacy arystokraci sa z krotkim tez mi sie podoba ale wole jednak dlugie:)

Posted

Karolajnaxx napisał(a):
Nie było mnie 4 dni i nam już wątek o zbieraniu na yorki skasowali? :mad: :angryy:
Co się dziewczynki stało?!

Chyba ktos podal do Adamina czy cos.
Ale załozyłam nowy na offie.

Posted

Asiu ale z twojego misiaczka to słodziak nad słodziaki :loveu: zreszta tutaj to wszytskie psiaki to słodziaki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']Jaki on jest ślicznusi:loveu: znaczy Misio :eviltong: [/quote]

Dzinkuje :D :evil_lol:
[quote name='Pinczerek-Jacky']Aaaa Asia podnieciłam się:evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]

Niedobrze niedobrze :shake:
:evil_lol:

Posted

Hehe :cool3: Ale patrz, że urósł! xD Nie wiem czy widać :eviltong: Ale ma trochę inny pyszczek... Przedtem miał takie ciemne włoski na pyszczku, a teraz takie złotawe się zrobiły :cool3:

Posted

[quote name='flowerteen']Hehe :cool3: Ale patrz, że urósł! xD Nie wiem czy widać :eviltong: Ale ma trochę inny pyszczek... Przedtem miał takie ciemne włoski na pyszczku, a teraz takie złotawe się zrobiły :cool3:[/quote]

Własnie widze :loveu::loveu::loveu::loveu: