Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ojj jak fajnie :loveu: Gdzie Ada dorwaliście taką pustą plaże ? Pewnie jakaś dzika ? Chce wybrać się nad morze na jakiś dłuższy weekend z Jess ale nie mam pomysłu gdzie :shake:

Posted

Ja z Aurusią a zaraz w drugą panienką jeździe na parking leśny pomiędzy Krynicą Morską a Piaskami płacisz 10 zł za cały dzień a ludzi jest tam tak mało zawsze.No i blisko do plaży z nie go jest w porównaniu do innych miejscowości to naprawdę dwa kroki.

Posted

Prze-słodki:lol:
Szczerze mówiac czesto przypomina mi Uziego..może to te podobne krótkie włoski, proporcje ciałka i mordki..nie wiem:loveu: -choc wiadomo, że każdy z nich jest niepowtarzalny;)

Posted

Przypominam Maxa i Maję, na zdjęciach są po dzisiejszym strzyżeniu (oczywiście sama je obcinałam), Maja była cięta pierwszy raz, nie sądziłam, że będzie aż taka jasna...

-Max

- diabełkowata Maja:)

Posted

Boogi kiedyś tak :lol:

a teraz jest porcja rosołowa :loveu: nie tak chciałam ją wyciąć bo chciałam dłuższe na nogach i krótsze na głowie...ale następnym razem powinno być ok :loveu: i tak mi się podoba :loveu::loveu:

broni bramek jak rasowa żona Boruca...:loveu:

i jeszcze jedno działkowe takie :loveu:

Posted

no właśnie widzę że Miki jest kolorystycznie strasznie do niej podobny..i jak na faceta jest super obcięty :-) bo dziewczyny podobają mi się bez firanek :loveu: ale u faceta obowiązkowo ..chociaż faceta bez firnaki to ja nawet niewidziałam jeszcze :evil_lol: ale jajki by mu było bardzo widać :lol: nie mogę się napatrzeć na te fotki,wszystkie psiaki inne i każdy z nich coś ma w sobie ...Kika ciemniutka słodycz..fotka na wiklinowym koszu urocza :loveu: Amelia podobnia jak Kika ciemniuszka - te ciemne też mi się poboają jak Torek np. od Madzisto i Etienne od Amix :loveu: no każdy z nich coś ma w sobie i ja nie umiem tego nazwać :oops:

Posted

Magda jak Ci sie udaje zachować u Mikego ta firankę w takiej czysości? ja z Maxa temperamentem, że tak powiem, to nie mogłam mu firanki niestety zostawić...myty nawet po kazdym wyjsciu na dwor i tak potem brzydko pachniał:shake:

- pozdrowienia od Maksika dla wszystkich yorków i ich właścicieli:)

No i od diabełkowatej Maji również:)

a także od właścicielki tych dwóch kochanych wariatów:) (ale mojego zdjęcia nie pokażę:eviltong:)

Posted

anushka napisał(a):
no właśnie widzę że Miki jest kolorystycznie strasznie do niej podobny..i jak na faceta jest super obcięty :-) bo dziewczyny podobają mi się bez firanek :loveu: ale u faceta obowiązkowo ..chociaż faceta bez firnaki to ja nawet niewidziałam jeszcze :evil_lol: ale jajki by mu było bardzo widać :lol: nie mogę się napatrzeć na te fotki,wszystkie psiaki inne i każdy z nich coś ma w sobie ...Kika ciemniutka słodycz..fotka na wiklinowym koszu urocza :loveu: Amelia podobnia jak Kika ciemniuszka - te ciemne też mi się poboają jak Torek np. od Madzisto i Etienne od Amix :loveu: no każdy z nich coś ma w sobie i ja nie umiem tego nazwać :oops:

A dziękujemy. Szczerze to on jest obcięty do połowy, bo reszty nie chciano mi się robić:lol: I tak już zostało...

Masz rację. Każdy jest inny i nawet nie ma jak ich porównać:p

Kasia&Max napisał(a):
Magda jak Ci sie udaje zachować u Mikego ta firankę w takiej czysości? ja z Maxa temperamentem, że tak powiem, to nie mogłam mu firanki niestety zostawić...myty nawet po kazdym wyjsciu na dwor i tak potem brzydko pachniał:shake:

Ja akurat mam takie szczęście, że Miki dosyć wysoko podnosi nogę podczas siusiania. Śmiesznie to wygląda jak zadziera girę do nieba:evil_lol: Wieczorem i tak wrzucam go do wanny, bo trzeba umyć łapy, a pod brzuchem zawsze będzie mniej lub więcej brudno. Tego się nie uniknie;)

Posted

Jagódka&Uzi napisał(a):
Rowerek wodny na początek:lol:
Bez kamizelki -kamizelke sprawie mu raczej na poważniejsze dłuższe wyprawy:evil_lol:

Hihi, mój Master to już stary wyjadacz, pływał kajakiem, kanu, łodzią, rowerem wodnym :lol:, statkiem...:evil_lol:
A jak się Uziemu podobało na wodzie? Nie bał się? ;)