Kasia&Max Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 hm...ale wasze pieski są maleńkie a mój Maksik to olbrzymek:)widać nie ma różnicy między yorkami miniaturkami a standardami, york to york i bez względu na to czy waży kilogram czy 4 gdy jest zimno trzęsie sie jak galaretka:)Pozdrawiam!!! Quote
iberia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Kasia&Max napisał(a):hm...ale wasze pieski są maleńkie a mój Maksik to olbrzymek:)widać nie ma różnicy między yorkami miniaturkami a standardami, york to york i bez względu na to czy waży kilogram czy 4 gdy jest zimno trzęsie sie jak galaretka:)Pozdrawiam!!! NIE MA YORKÓW MINIATUREK!!!! Quote
Ramona Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Oj Kasiu no nie wiem czy twój maksik to taki znów olbrzymek moja Sandra to dopiero wielka kobietka (4,80) :lol::lol::lol: Quote
Jofka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 A propos trzesienie sie na zimnie...Tolek nawet w swetrze nie chce teraz wychodzic na dwor....co z Gnida...hihi:lol::eviltong::lol: Quote
tigrunia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Jofka napisał(a):A propos trzesienie sie na zimnie...Tolek nawet w swetrze nie chce teraz wychodzic na dwor....co z Gnida...hihi:lol::eviltong::lol: Hmm.. ja kupiłam jesst ubranko, ale jeszcze jej nie zakładałam bo nnic nie narzeka, że jej zimno :eviltong: Quote
Jofka Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Powiem Tolekowi,co z niego za facet!!!!:eviltong: Quote
madziasto4 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Ubranka założone w weekend, po raz pierwszy w tym sezonie Quote
Ramona Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Jak chłopcy slicznie wygladaja w tych sweterkach. Quote
Jofka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Nie no boscy sa!!!!!.....moj Tolek w weekend tez juz w sweterku Quote
tigrunia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 sliczności moje:loveu: .. jak ładnie mu urosła kiteczka :multi: Quote
Jofka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Piękne,mądralińskie oczęta!!!!!!!......:lol: Quote
AmiX Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Przystojniaki jak zawsze wyglądają świetnie :loveu: Quote
Jofka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Już pisałam,że są cudni!!!....Jesienny krajobraz piękny do zdjęć,ale troche za zimno jak dla mnie!!!ufff....A tak swoją drogą,chłopcy ładnie pozują do zdjęć, nie to co inni łobuzy(czyt. Tolek)!!!:angryy::eviltong::lol: Quote
madziasto4 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Dziękujemy;) A bo jak ładnie zapozują, to dostaną smaczka:p Quote
Jofka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='madziasto4']Dziękujemy;) A bo jak ładnie zapozują, to dostaną smaczka:p AAAAA i wszystko jasne!!!!:lol: Quote
Megula Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Aaaa kocham ich! :loveu: Buziaczki dla Torka i Masterka :sweetCyb: [SIZE="1"]Kurcze musze Wam pokazac jedno zdjecie, co Megi zrobiła, tylko nie wiem gdzie je wstawic :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Wstawiaj tutaj! Tylko migiem, bom ciekawa:evil_lol: Quote
Megula Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 No wiec. W pokoju ciagle leżały jakies gąbeczki :evil_lol: Megi dzien w dzien skakała w swoim domku, wiec wyciaglam wszystko co w srodku miala i co odkryłam :evil_lol: Dziura!! Prawie na wylot!! :evil_lol: Jeszcze jedno zdjecie: Quote
madziasto4 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Kochana pokrewna dusza Torcia:evil_lol: Toro też uwielbia różniste gąbeczki i był taki okres, że notorycznie kradł je z łazienki.. Toro kiedyś pożarł pumeks naszych gości- właściwie nie zjadł go, ale tak obskubał, że zamist prostokątnego kształtu, ostał się tylko tyci pumeksik o kształcie bliżej nieokreślonym...:diabloti: Quote
Megula Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Haha :evil_lol: Yorki to naprawde małe rozrabiaki :razz: Dziura juz zaszyta, ale jak wczoraj sprawdzilam czy jest wszystko dobrze to okazało sie ze juz nici puszczaja :diabloti: Quote
tigrunia Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 A to Ci rozrabiaka z tej Megi!:diabloti: Toro i Masterku - kocham was!! :bigcool::iloveyou: Quote
Recommended Posts