Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hm...ale wasze pieski są maleńkie a mój Maksik to olbrzymek:)widać nie ma różnicy między yorkami miniaturkami a standardami, york to york i bez względu na to czy waży kilogram czy 4 gdy jest zimno trzęsie sie jak galaretka:)Pozdrawiam!!!

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kasia&Max napisał(a):
hm...ale wasze pieski są maleńkie a mój Maksik to olbrzymek:)widać nie ma różnicy między yorkami miniaturkami a standardami, york to york i bez względu na to czy waży kilogram czy 4 gdy jest zimno trzęsie sie jak galaretka:)Pozdrawiam!!!

NIE MA YORKÓW MINIATUREK!!!!

Posted

Jofka napisał(a):
A propos trzesienie sie na zimnie...Tolek nawet w swetrze nie chce teraz wychodzic na dwor....co z Gnida...hihi:lol::eviltong::lol:

Hmm.. ja kupiłam jesst ubranko, ale jeszcze jej nie zakładałam bo nnic nie narzeka, że jej zimno :eviltong:

Posted

Już pisałam,że są cudni!!!....Jesienny krajobraz piękny do zdjęć,ale troche za zimno jak dla mnie!!!ufff....A tak swoją drogą,chłopcy ładnie pozują do zdjęć, nie to co inni łobuzy(czyt. Tolek)!!!:angryy::eviltong::lol:

Posted

Aaaa kocham ich! :loveu: Buziaczki dla Torka i Masterka :sweetCyb:

[SIZE="1"]Kurcze musze Wam pokazac jedno zdjecie, co Megi zrobiła, tylko nie wiem gdzie je wstawic :evil_lol:

Posted

No wiec. W pokoju ciagle leżały jakies gąbeczki :evil_lol: Megi dzien w dzien skakała w swoim domku, wiec wyciaglam wszystko co w srodku miala i co odkryłam :evil_lol: Dziura!! Prawie na wylot!! :evil_lol:

Jeszcze jedno zdjecie:

Posted

Kochana pokrewna dusza Torcia:evil_lol:
Toro też uwielbia różniste gąbeczki i był taki okres, że notorycznie kradł je z łazienki..

Toro kiedyś pożarł pumeks naszych gości- właściwie nie zjadł go, ale tak obskubał, że zamist prostokątnego kształtu, ostał się tylko tyci pumeksik o kształcie bliżej nieokreślonym...:diabloti:

Posted

Haha :evil_lol: Yorki to naprawde małe rozrabiaki :razz:
Dziura juz zaszyta, ale jak wczoraj sprawdzilam czy jest wszystko dobrze to okazało sie ze juz nici puszczaja :diabloti: